|
با سلام خدمت شما دوستان عزیز ، اگر میخواهید بدون سرمایه گذاری و با بازاریابی فایل درآمدزایی کنید ،در سایت همکاری در فروش همه جور فایل عضو شده و درآمد داشته باشید . برای ثبت نام بر روی لینک روبرو کلیک کنید http://hamejoorfile.com/?ref=328
:: موضوعات مرتبط:
مدیریت ، بازرگانی ، MBA ،
برنامه های آیفون،
عمران ، ساختمان و معماری،
گوشی های آیفون،
آمار و حسابداری،
اقتصاد ، پول و بازرگانی،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
جالبیجات ، سرگرمی ، اوقات فراغت،
پزشکی ، روانشناسی،
آشپزی ، پخت و پز ، دستور تهیه غذا،
الکترونیک و برق و مخابرات،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
مدیریت ، بازرگانی ، MBA ،
فناوری ، کامپیوتر ، IT ، شبکه، بانک شماره موبایل،
خودرو و محصولات مرتبط جانبی خودرو،
آزمون استخدامی ارگانهای مختلف دولتی و خصوصی،
اندیشه اسلامی ، تاریخ اسلام و خانواده،
دفاع مقدس و جنگ تحمیلی،
بانک اطلاعات مشاغل،
فروش ویژه محصولات مختلف با تخفیف،
طرح توجیهی ایجاد کسب و کارهای مختلف،
،
:: برچسبها:
دانلود پروژه مهندسی عمران,
دانلود پروژه معماری,
دانلود پروژه مکانیک,
دانلود پروژه برق,
دانلود پروژه صنایع,
دانلود پروژه کامپیوتر,
دانلود مقاله مدیریت,
دانلود مقاله صنایع,
دانلود پروژه دانشگاهی,
دانلود مقالات دانشگاهی,
دانلود پروژه معدن,
دانلود مقالات علوم پزشکی,
دانلود گزارش کارآموزی,
دانلود تحقیق دانشگاهی,
دانلود گزارش آزمایشگاه,
دانلود مقالات روانشناسی,
دانلود مقالات حقوقی,
دانلود پروژه آمار,
دانلود تحقیق تربیت بدنی,
دانلود مقالات مهندسی کشاورزی,
دانلود مقالات حسابداری,
دانلود تحقیق دانشگاهی,
آموزش نرم افزارها,
همه جور فایل,
همه جور فایل قابل دانلود,
همه جورپروژه,
همه جور مقاله,
همه جور تحقیق,
همه جور ,
hamejoorfile ,
دانلود پروژه های دانشگاهی ,
پروژه های دانشگاهی ,
مقالات دانشگاهی ,
دانلود مقالات دانشگاهی ,
دانلود تحقیق های دانشگاهی ,
تحقیق های دانشگاهی ,
گلکسی اس 6 یا آیفون 6 ؟ بهترین گوشی هوشمند کدامیک است؟
به هر حال طراحی گلکسی S6 به اندازه زیادی از زبان طراحی سامسونگ فاصله نگرفته که با دیدن این گوشی نتوانیم بگوییم که یک گوشی گلکسی سامسونگ است. هنوز هم عناصر طراحی قبلی در گوشی دیده میشوند؛ از جمله دکمه Home در پایین گوشی که با یک اسکنر اثر انگشت یکپارچه شده است و از طرفی سنسور ضربان قلب نیز در کنار ماژول دوربین در پشت گوشی وجود دارد.
اپل همچنان به طراحی خاص خود با یک بدنه تمام فلزی یکپارچه پایبند است و در قسمت جلو، دکمهی Home با یک سنسور اثر انگشت ادغام شده است. کنارهها و لبهها کمی بیشتر از قبل منحنی شدهاند که ما را به یاد اولین نسل آیفون میاندازند. آیفون همواره در تلاش است تا یکی از نازکترین گوشیهای هوشمند بازار باشد.
اپل همواره بخاطر طراحیهایش در بازار شناخته میشود و حالا سامسونگ نیز زبان طراحی و جنس بدنهای را انتخاب کرده است که بیشتر با ماهیت یک گوشی پرچمدار همخوانی دارند.
صفحهنمایش
مهمترین خبر در مورد آیفونهای جدید استفاده از نمایشگرهای بزرگتر در آنها بود. آیفون 6 با نمایشگر 4.7 اینچی IPS LCD با رزولوشن 1334 در 750 و تراکم پیکسلی 326ppi است و برای کسانی که نیاز به نمایشگر بزرگتر داشته باشند اپل آیفون 6 پلاس را با نمایشگر 5.5 اینچی و رزولوشن فول اچدی ارائه کرده است.
اما پیشنهاد سامسونگ در زمینه صفحهنمایش چیزی بین دو مدل آیفون است. گلکسی S6 با نمایشگر 5.1 اینچی خود دقیقاً نمایشگری به اندازه نمایشگر گلکسی S5 دارد. اما در زمینهی رزولوشن تصویر، گلکسی S6 رزولوشن 2560 در 1440 را با تراکم پیکسلی 575ppi ارائه میکند که نسبت به رزولوشن 1080p گلکسی S5 بهبود داشته است.
سختافزار و عملکرد
در مقایسهی سختافزار این دو گوشیهوشمند از دو اکوسیستم متفاوت، فقط مقایسهی اعداد و ارقام کافی نیست. آیفون 6 از پردازنده A8 بهره میبرد که پردازندهای دو هستهای که بر روی فرکانس 1.4 گیگاهرتز با 1 گیگابایت رَم کلاک شده است. از طرف دیگر، گلکسی S6 به بهترین بسته پردازشی ساخت سامسونگ یعنی اکسینوس 7420 و 3 گیگابایت رَم مجهز شده است. انتظار میرود که این ترکیب پردازشگر و رَم موجب شود تا شاهد عملکرد خوبی در گلکسی S6 باشیم؛ ضمن این که سبکتر شدن تاچویز نیز به عملکرد بهتر گلکسی S6 کمک میکند.
با وجود تفاوتهای اساسی روی کاغذ، هر دو بستهی پردازشی به کار رفته در آیفون و گلکسی S6 عملکرد بسیار خوبی دارند. نکته مهم قابل ذکر در این زمینه این است که گلکسی S6 از درگاه میکرو SD بهره نمیبرد و در این زمینه سامسونگ به سیاست اپل روی آورده است. عدم پشتیبانی از کارت حافظه، احتمالاً برخی از علاقهمندان به سامسونگ را دلخور کرده است.
هر دو این گوشیها از اسکن اثر انگشت لمسی استفاده میکنند که با دکمه خانه یکپارچه شده است. اگرچه این امر در مورد آیفون از همان ابتدای امر وجود داشته است ولی سامسونگ در گلکسی S6 در این زمینه نسبت به نسل پیشین خود قدمی رو به جلو برداشته است؛ چرا که در گلکسی S5 این سنسور از نوع Swipe بود. در ضمن گلکسی S6 برخلاف نسل پیشین خود دارای استاندارد Ip67 نیست که البته شاید ضد آب و گردوغبار بودن گلکسی S5 هم چندان در عمل قابل اعتماد نبود.
دوربین
اپل از رقابت مگاپیکسلی موجود در دنیای اندروید کناره گرفته است. آیفون 6 نیز مانند آیفون 5S مجهز به یک دوربین 8 مگاپیکسلی در پشت خود است؛ ولی شاهد بهبودهایی در بورد، سنسور، یک سیستم فوکوس خودکار به نام Focus Pixels و یک لرزشگیر اپتیکال نرمافزاری است. در زمینهی ویدیو نیز آیفون 6 ارتقاء یافته و قابلیت ثبت 240 فریم در ثانیه اسلوموشن در 720p دارد.
در طرف دیگر گلکسی S6 از یک دوربین 16 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد. چیزی شبیه به همان دوربینی که در گلکسی نوت 4 شاهدش بودیم؛ با این تفاوت که برخی ویژگیهای نرمافزاری به آن افزوده شده است. این ویژگیها شامل حالت Auto HDR جدید، فوکوس خودکار که اجسام متحرک تصویر مانند کودکان را دنبال میکند و قابلیت دابل تَپ (دو بار فشردن) دکمه خانه که نرمافزار دوربین را تنها در 0.7 ثانیه فعال میکند، هستند.
قدرت دوربینهای بکار رفته در آیفون که بر هیچکس پوشیده نیست، ولی سامسونگ هم در این زمینه رقیب دستوپا بستهای نیست. البته اگرچه صحبت در مورد قابلیتهای دوربین گلکسی S6 نیازمند بررسی دقیقتری است، ولی بدون تردید گلکسی S6 تجربه دوربینی مانند گلکسی نوت 4 یا بهتر از آن را ارائه خواهد کرد.
نرمافزار
iOS 8 شباهت زیادی به iOS 7 دارد، با این تفاوت که برخی ویژگیها نظیر اپلپِی برای بهرهمندی از مزایای چیپ NFC، بهبودهایی در iCloud، یک نرمافزار سلامتی جدید، نوتیفیکیشنهای بهبود یافته و قابلیت استفاده از کیبوردهای ساخت توسعهدهندگان به آن افزوده شده است. همچنین قابلیت کار با یک دست به آن افزوده شده که احتمالاً در آیفون 6 پلاس کاربرد بیشتری دارد.
خبر خوش در مورد تاچویز این است که سامسونگ بالأخره اقدام به سادهسازی آن کرده است؛ ولی در کل تاچویز تغییر چندان زیادی نداشته و شباهت زیادی به حالت قبل خود دارد و اندروید آبنبات چوبی فقط باعث تغییراتی در منوی تنظیمات، نرمافزارهایی که اخیراً استفاده شدهاند و تغییراتی در مرکز اعلانات آن شده است.
| iPhone 6 | Samsung Galaxy S6 |
Display |
4.7-inch IPS LCD 1334 x 750 resolution, 326 ppi |
5.1-inch Super AMOLED 2560 x 1440 resolution, 577 ppi |
Processor |
1.4 GHz dual-core Apple A8 |
Exynos 7420 |
RAM |
1 GB |
3 GB |
Storage |
16/64/128 GB |
32/64/128 GB |
Camera |
8 MP rear camera 1.2 MP front-facing camera |
16 MP rear camera with OIS 5 MP front-facing camera with 90 degree wide angle lens |
Connectivity |
WiFi a/b/g/n/ac Bluetooth 4.0, NFC (Apple Pay only), GPS+GLONASS |
WiFi a/b/g/n/ac Bluetooth 4.1, NFC, GPS+GLONASS |
Networks |
3G/4G LTE |
LTE cat 6 300/50 |
Battery |
1,810 mAh |
2,550 mAh Fast charging WPC and PMA-compatible wireless charging |
Software |
iOS 8 |
Android 5.0 Lollipop |
Dimensions |
138.1 x 67 x 6.9 mm 129 grams |
143.4 x 70.5 x 6.8 mm 138 grams |
Colors |
Space gray, silver, gold |
Black, white, gold, blue |
نتیجهگیری
نکته خوبی که در رقابت وجود دارد این است که طرفین تلاش میکنند تا هر چه بیشتر خود را نسبت به رقیب بالا بکشند. آیفون حالا تبدیل به استانداردی در بازار شده است و رقبا فقط تلاش نمیکنند که به آیفون برسند بلکه در تلاش هستند تا آیفون را پشت سر بگذارند و حالا به نظر میرسد که شاید گلکسی S6 در برخی زمینهها واقعا آیفون را پشت سر گذاشته است. اگرچه هر دو شرکت طرفداران خاص خود را دارند، ولی یک نکته کاملاً واضح است؛ گلکسی S6 بهترین گلکسی S ساخت سامسونگ تاکنون است
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
گلکسی اس 6 یا آیفون 6 ؟ بهترین گوشی هوشمند کدامیک است؟ ,
گلکسی اس 6 ,
آیفون 6 ,
بهترین گوشی ,
گوشی هوشمند ,
سامسونگ ,
گلکسی اس6,
سامسونگ گلکسی اس6 یا اچ تی سی؟
سامسونگ و اچتیسی دیروز در جریان برگزاری کنگرهی جهانی موبایل، گوشیهایهوشمند پرچمدار خود را معرفی کردند. استفاده از آلومینیوم و بهرهگیری از قویترین ماژولهای سختافزاری موجود در بازار و همچنین بهرهگیری از آخرین فناوریهای موجود برای طراحی و ساخت بهترین محصولات موجود در بازار، نشان از ساعتها تلاش دارد که این دو کمپانی برای توسعهی دو پرچمدار خود بکار گرفتهاند. در ادامه به بررسی دقیق مشخصات فنی این دو گوشی و مقایسهی آنها خواهیم پرداخت تا دید بهتری از نظر طراحی، مشخصات فنی و سایر قابلیتهای نرمافزاری در دست داشته باشیم.
طراحی
سامسونگ با معرفی گلکسی S6 محصولی را با ترکیب فلز و شیشه روانهی بازار طراحی و تولید کرده است. این کمپانی کرهای با به ارثبردن فاکتورهای آشنای سری گلکسی S، فلز و شیشه را بههمراه دارد و میتوان در اولین نگاه این گوشیهوشمند را شناخت. طول، عرض و ارتفاع گلکسی S6 سامسونگ بهترتیب ۱۴۳.۴ در ۷۰.۵ در ۶.۸ بوده و وزن آن نیز ۱۳۸ گرم است. علیرغم بهرهگیری از یک صفحهی نمایش بزرگ، سامسونگ قابلیت در دستگرفتن و همچنین باریک بودن این گوشیهوشمند را در نظر گرفته است. در میان گوشیهای اندرویدی، گلکسی S6 را میتوان جزء محدود گزینههای موجود در بازار خواند که از وجود کلید فیزیکی در پنل جلویی بهره میبرند. از جملهی عمدهترین دلایلی که همچنان سامسونگ را مجاب به استفاده از کلید فیزیکی میکند، میتوان به سنت طراحی و استفاده از سنسور اثر انگشت در جهت بهرهگیری از سیستم پرداخت سامسونگ پی اشاره کرد.
اچتیسی نیز با توجه به فاکتورهای طراحی پرچمداران سری وان، نسل جدید این گوشیهوشمند را معرفی کرد. استفاده از بدنهی تمام آلومینیومی، زیبایی خاصی را به گوشیهوشمند اچتیسی بخشیده که نمیتوان نمونهی مشابه آن را در میان رقبای اندروید پیدا کرد. اچتیسی برخلاف سامسونگ از شیشه کمک نگرفته و تنها به استفاده از آلومینیوم در گوشیهوشمند خود بسنده کرده است. بهرهگیری از بلندگوهای بومساند در پنل جلویی، از نظر قدرت خروجی و کیفیت صدا این گوشیهوشمند را در موضع قویتری در مقایسه با گلکسی S6 قرار داده است. ابعاد وان M9 اچتیسی ۱۴۴.۶ در ۶۹.۷ در ۹.۶۱ میلیمتر است. وزن این گوشیهوشمند نیز ۱۵۷ گرم است که در مقایسه با پرچمدار سامسونگ سنگینتر شده است.
صفحهنمایش
سامسونگ در گوشیهوشمند خود از یک پنل نمایشی ۵.۱ اینچی AMOLED با رزولوشن ۲٫۵۶۰ در ۱٫۴۴۰ استفاده کرده که نتیجهی ان تراکم پیکسلی ۵۷۶ پیکسل در هر اینچ است. اچتیسی از یک صفحهی نمایش ۵ اینچی با رزولوشن فولاچدی در گوشیهوشمند خود استفاده کرده که تراکم پیکسلی ۴۴۱ پیکسل در هر اینچ را برای آن به ارمغان آورده است. فارغ از صفحهی رزولوشن بالای سامسونگ، در نگاه اول میتوان به این نتیجه رسید که هر دو پرچمدار ز صفحهی نمایش خوب و قابل و قبولی بهره میبرند.
پردازنده و حافظهی رم
گلکسی S6 و وان M9 اچتیسی هر دو از بهترین و آخرین فناوریهای ساخت تراشه در سال ۲۰۱۵ میلادی بهره میبرد. سامسونگ در گوشیهوشمند خود از تراشهی اختصاصی جدید خود استفاده کرده است. اکسینوس ۷۴۲۰ آخرین تراشه از سری اکسینوس است که مبتنی بر لیتوگرافی ۱۴ نانومتر و فرآیند FinFET توسعه یافته است. این تراشه از هشت هستهی پردازشی استفاده میکند و ترکیب آن با حافظهی رم ۳ گیگابایتی LPDDR 4 آن را به یکی از قدرتمندترین گوشیهای موجود در بازار تبدیل کرده است. براساس اطلاعات ارائه شده، استفاده از حافظههای فلش UFS 2.0 در گلکسی S6، نرخ تبادل اطلاعات را در این حافظه تا ۲.۷ برابر افزایش داده است. در واقع سامسونگ از این نظر در مقایسه با رقبا در جایگاه بسیار بالاتری قرار گرفته است. سامسونگ در گلکسی S6 از حافظههای داخلی ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی استفاده کرده است. دیگر نمیتوان در این گوشیهوشمند از حافظههای میکرو SD برای بالا بردن حجم حافظهی داخلی استفاده کرد.
اچتیسی در نسل جدید پرچمدار خود از آخرین تراشهی ساخت کوالکام استفاده کرده است. اسنپدراگون ۸۱۰ را نیز باید جزء قویترین تراشههایی خواند که در حال حاضر برای استفاده در گجتهایهوشمند توسعه یافته است. اسنپدراگون ۸۱۰ یک تراشهی هشت هستهای ۶۴ بیتی است که اچتیسی آن را در کنار یک حافظهی رم سه گیگابایتی استفاده کرده است.
رابط کاربری
سامسونگ گلکسی s6 را با آخرین نسخه از سیستمعامل گوگل یعنی اندروید ۵ آبنبات چوبی روانهی بازار خواهد کرد. یکی از نکات مهم در مورد گلکسی s6، بهینهسازی و به بیان بهتر سادهسازی رابطکاربری تاچویز است. سامسونگ رابط کاربری تاچویز را بسیار سادهتر کرده و دیگر از خبری از منوهای پیچیده نیست. سامسونگ با سادهکردن رابطکاربری تاچویز، واکنش این رابطکاربری را در قبال دستورات صادر شده بسیار افزایش داده و میزان لگ آن را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است.
اما رابطکاربری تاچویز در مقایسه با سنس ۷ اچتیسی از چه جایگاهی برخوردار است؟ هرچند هر دو کمپانی سعی کردهاند تا از الگوی طراحی جدید گوگل پیروی کنند، اما در عمل شاهد تفاوت عمدهای در ظاهر رابطکاربری این دو گوشیهوشمند هستیم. اچتیسی رابط کاربری سنس ۷ را با در نظر داشتن سادگی توسعه داده است. اچتیسی تلاش کرده تا کاربران بهراحتی بتوانند با رابطکاربری سنس کار کنند و در کوتاهترین زمان ممکن جزئیات این رابطکاربری را یاد بگیرند. اچتیسی اپلیکیشنهای Zoe و Blinkfeed را به سنس آورده و از نظر سرعت پاسخگویی میتوان این اپلیکیشنها را جزء بهترینهای موجود عنوان کرد. هر دو رابطکاربری امکان شخصیسازی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
یکی از نکاتی که گلکسی S6 را در مقایسه با وان M9 اچتیسی متفاوت میکند، سنسور اثر انگشت این گوشیهوشمند است که امکان باز کردن قفل گوشی را در کنار سایر قابلیتها در اختیار کاربران قرار میدهد.
دوربین
علیرغم انتشار شایعات متعدد حول سنسور مورد استفاده در مورد گلکسی S6، سامسونگ محصول خود را همراه با سنسور ۱۶ مگاپیکسلی روانهی بازار خواهد کرد که حداقل میتوان آن را برابر با سنسوری عنوان کرد که در گلکسینوت ۴ مورد استفاده قرار گرفته است. البته انتشار تصاویری که با این دوربین ثبت شده، گویای عملکرد این دوربین است. از جملهی قابلیتهای دوربین مورد استفاده در گلکسی S6 میتوان به HDR بلادرنگ، لرزشگیر اپتیکال هوشمند و تنظیمکنندهی نور سفید با دقت بالا اشاره کرد که ترکیب این فناوریها تصاویر بسیار خوبی را به ارمغان میآورد.
در نسل جدید گوشیهوشمند اچتیسی، دیگر خبری از دوربین اولترا پیکسل در پشت گوشی نیست و تایوانیها این سنسور را برای ثبت تصاویر سلفی به جلوی دوربین انتقال دادهاند. اچتیسی در پشت پرچمدار خود از سنسور ۲۰ مگاپیکسل ساخت سونی استفاده کرده است. اچتیسی پوشش یاقوت کریستال را روی پوشش سنسور قرار داده که گشودگی لنز آن f/2.2 است. با استفاده از این سنسور میتوان حداکثر نور را در محیطهای تاریک به دست آورد. هر دو گوشی امکان ثبت ویدئو را با رزولوشن 4K در اختیار کاربران قرار میدهند.
عمر باتری
سامسونگ در گلکسی S6 از باتری ۲٫۵۵۰ میلیآمپر ساعتی استفاده کرده که با توجه به صفحهی نمایش این گوشیهوشمند و همچنین پردازندهی قدرتمند مورد استفاده در آن، کمی نگرانکننده به نظر میرسد. البته باید به این نکته اشاره کرد که این پردازنده به گفتهی سامسونگ در مقایسه با نسلهای پیشین، ۳۰ تا ۳۵ درصد مصرف انرژی کمتری دارد. به هر حال در مورد عمر باتری میتوان پس از تست فنی آن به نتایج روشنتری رسید.
اچتیسی نیز از یک باتری ۲٫۸۴۰ میلیآمپر ساعتی استفاده میکند که با توجه به صفحهی نمایش فولاچدی مورد استفاده در آن، میتوان به عمر باتری بالا در این پرچمدار امیدوار بود. البته نباید پردازندهی اسنپدراگون ۸۱۰ را نیز از یاد برد. به هر صورت در مورد باتری هر دو گوشیهوشمند جدید، باید پس از انجام آزمایشهای فنی اظهار نظر کرد.
باید دید که این دو گوشیهوشمند در عمل چگونه میتوانند قابلیتهای خود را نشان دهند. نظر شما در این خصوص چیست؟
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
سامسونگ گلکسی اس6 یا کپی آیفون 6؟ ,
سامسونگ گلکسی اس6 ,
آیفون 6 ,
سامسونگ ,
htc,
آیپد ایر 2 بهترین آیپد اپل تا کنون
«آیپد ایر»های اپل از همان ابتدا برای سبُک و بسیار نازک بودنشان مشهور شدند و طرفداران خود را هم پیدا کردند. البته منظور این نیست که برند اپل در این محبوبیت نقشی نداشته است، اما نازکی این دستگاهها بیشتر مورد توجه کاربران قرار گرفت. در حال حاضر، نسخه دوم iPad Air عرضه شده است و یک میلیمتر از نسخههای پیشین باریکتر است. البته این تغییر در ظاهر چندان قابل تشخیص نیست.
اپل دایم در حال بهتر کردن تبلتهای محبوب خود است اما در این مورد کار خاصی انجام نداده است و کاربر تغییری که خیلی چشمش را بگیرد مشاهده نمیکند. این نازکی فقط در نمایشگر بسیار جالب است زیرا صفحه نمایش آن به نازکی کاغذ شده است.
آیپد Air 2 دوربین بهتری هم دارد و دوربین 8 مگاپیکسل آن فوکوس خودکار دارد. بهترین و جدیدترین تراشه پردازنده در زیر قاب این دستگاه جا خوش کرده است و موجب شده تا تبلت، سرعت بیشتری داشته باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد مشخصات آن بیشتر برایتان توضیح دهیم.
طراحی
اپل آیپد Air 2 از همان داخل جعبه هم برای کاربران جذابیت دارد. اولین هیجان زمانی است که تبلت را از جعبه بیرون میآورید و با یک دستگاه الکترونیک بسیار باریک مواجه میشوید که همانند مقوا است. این نسخه، کلید Touch ID جدیدی نیز دارد. سال گذشته، اپل نخستین آیپد ایر خود را روانه بازار کرد و کاربران متوجه شدند یک تبلت 10 اینچی را هم میتوان برای مدت طولانی در دست گرفت و از آستفاده کرد و خسته هم نشد.
نخستین آیپد ایر، 1.2 میلیمتر کوتاهتر، 16.2 میلیمتر باریکتر و 1.9 میلیمتر نازکتر از نسخه قبلی خود بود. 183 گرم هم سبکتر بود. نسخه امسالی باز هم باریکتر شده است. اپل آیپد Air 2 از نظر شکل و قیافه همانند تبلت اولی است اما 1.4 میلیمتر باریک تر و وزن آن 32 گرم کمتر شده است. البته، نسخه وایفای آن 437 گرم وزن دارد.
اپل iPad Air 2، صفحه نمایش 9.7 اینچ از نوع IPS LCD با نور زمینه الایدی و رزولوشن 1536×2048 پیکسل دارد. قاب پشت این تبلت همانند نسخه پیشین صاف و عاری از خمیدگی است. اما لبههای آن تا اندازهای خمیده هستند. Space Gray همچون نسخههای قبل همچنان نقرهای است اما گزینه طلایی نیز دارد که کاربر به سلیقه خود میتواند میان آن دو یکی را انتخاب کند.
در سال گذشته میلادی، اپل نخستین آیپد مینی و تبلت باریک Air را عرضه کرد و هر دو دستگاه رزولوشن تصویر یکسان دارند. هر دو نسخه، تراشه 62 بیتی A7 دارند و تفاوت سختافزاری آنها بسیار محدود است. اما اپل آیپد Air 2، 6.1 میلیمتر ضخامت دارد در حالی که نسخه اول Air حدود 7.5 میلیمتر ضخامت داشت. در ضمن، تراشه آن بهتر و از نوع A8X است که قابل مقایسه با آیپد مینی 3 است که تراشه A7 داشت. آیپد Air 2 دو گیگابایت رم دارد (یعنی دوبرابر مینی 3). وجه مشترک این دو تبلت، حسگر Touch ID و رنگ طلایی آنها است.
محصولات اپل از نظر طراحی تغییر خاصی پیدا نمیکنند این مساله در آیپد Air 2 نیز مصداق دارد. فقط کمی باریکتر و سبک تر شده است و کلید خانه و حسگر Touch ID با هم ادغام شدهاند. حلقه دور بدنه نیز فلزی است.
البته میتوان گفت همین باریک شدن تفاوت بزرگی است که در شکل و قیافه این تبلت شاهد آن هستیم.
صفحه نمایش رتینا
صفحه نمایش آیپد Air 2، 9.7 اینچ از نوع السیدی با فناوری رتینا است. به ادعای خود اپل، این نمایشگر کمترین میزان بازتاب را دارد. نمایشگر نسخه دوم Air 2با نسخه اول یک اندازه است و رزولوشن آن نیز همانند نسخههای پیشین است. رزولوشن این نمایشگر 2048×1536 پیکسل است و تراکم تصویر264 پیکسل در هر اینچ دارد. شاید بتوان این اندازه و کیفیت را با نمایشگر 8.9 اینچ نکسوس 9 گوگل با تراکم تصویر 284 پیکسل در هراینچ و گلکسی Tab S 8.4 با تراکم تصویر مقایسه کرد. البته آیپد مینی 3 خود اپل هم با نمایشگر 7.9 اینچ و تراکم تصویر 324 پیکسل در هر اینچ نیز رقیب دیگری برای آیپد Air 2 است.
نمایشگر آیپد Air 2 در مقایسه با نسخه پیشین خود نور و شفافیت بیشتری دارد و در هر دو حالت 50 و 100 درصد بسیار خوب ظاهر شده است. کنتراست تصویر نیز نسبت به قبل بهبودهای خوبی داشته است. عمر باتری
اپل آیپد Air 2 در مقایسه با آیپد Air اصلی باتری کوچکتری دارد اما جالب است که عمر و شارژدهی آن بیشتر شده است. البته در تست پخش ویدئو همان مقدار دوام دارد. اما در مرور وب یک ساعت بیشتر از Air اصلی دوام دارد. پردازنده
تبلت اپل آیپد Air 2 بهترین تراشه را در خود دارد. تراشه این پردازنده 64 بیتی A8 است که با A8X جفت شده است. تراشه جدید، سه هستهای با سرعت 1.5 گیگاهرتز است و تا 40 درصد سرعت بیتر دارد. گرافیک دستگاه نیز حدود دو نیم برابر بیشتر و بهتر شده است. رم دستگاه همانند قبل، همان دو گیگابایت است.
در تست بنچمارک Geekbench 3 و Basemark OS II، این تبلت کاملا سربلند بیرون آمده است. عملکرد A8X را میتوان با تراشه Tegra K1، 64 بیتی موجود در نکسوس 9 گوگل مقایسه کرد. البته تراشه Exynos تبلت گلکسی Tab S 10.5 نیز خیلی دور از این نتیجه نیست. دوربین 8 مگاپیکسل iSight
اپل در تبلت جدید خود یک دوربین عالی با امکانات خوب جای داده است. تقریبا در همه آیفونها و آیپدهای اپل، دوربین 5 مگاپیکسل بوده است، اما در این تبلت شاهد دوربین 8 مگاپیکسل هستیم. این دوربین به ادعای خود اپل بهترین سیستم تشخیص چهره و فوکوس را دارد و فناوری کاهش نویز نیز دارد که منجر به گرفتن عکسهایی با کیفیت و وضوح بهتر میشود.
این دوربین میتواند تصاویر پانورامای 43 مگاپیکسلی با نوردهی دینامیک ثبت کند. عکسهای پیاپی نیز با کیفیت 10 مگاپیکسل برداشته میشوند که عالی هستند. منظرهیاب دوربین نیز نسبت به iOS 8 بهبود یافته است. اگر روی منظرهیاب کلیک کنید میتوانید نوردهی دوربین را به صورت دستی زیاد یا کم کنید. این گزینه برای مواقعی که نورهای مختلف نیاز دارید بسیار کاربرد دارد. با توجه به منظره مورد نظر میتوانید مناسبترین نور را داشته باشید. حتی کاربر قادر است فوکوس را در نقطه موردنظرش قفل کند تا آن قسمت از تصویر بیشتر از همه شفاف و واضح شود.
از سمت راست رابطکاربری میتوانید گزینههای متنوعتری همانند عکاسی HDR یا سلفتایمر و دیگر مودهای عکاسی را در اختیار داشته باشید. تغییر دوربین از جلو به عقب و به عکس نیز در سمت راست رابطکاربری کار گذاشته شده است. از گزینههای دیگر دوربین 8 مگاپیکسل این تبلت میتوان به time-lapse، صحنه آهسته، ویدئو و گزینههای پیشفرض عکاسی و pano اشاره کرد. در انتها نیز کلید میانبری برای دسترسی سریعتر به عکسهای برداشته شده وجود دارد.
کلام آخر
تبلتهای بزرگتر از 9 اینچ دایم در حال بهتر شدن هستند. آیپد Air 2 اپل نیز سردمدار بهترینهای این اندازه است. نسخه اول این تبلت در سال گذشته میلادی معرفی و عرضه شد و علاوه بر طراحی بسیار زیبا، امکانات خوبی هم دارد. آیپدهای Air اپل به دلیل باریکی و سبکی بسیار زیاد شهرت دارند و مورد توجه بسیاری از کاربران هستند. آیپد Air 2 که از نسخههای قبلی هم باریکتر است و از نظر وزنی نیز کاهش چشمگیری داشته است.
در سال گذشته میلادی، تبلتها در اندازه و ضخامت با هم رقابت داشتند، امسال هم این روند همچنان ادامه دارد و آیپد Air 2 بهترین کار را در این زمینه داشته است. البته برای این کوچک و باریک شدن، بخشهایی از دستگاه قربانی شدهاند. به طور مثال، باید به باتری تبلت اشاره کرد که از نظر اندازه کوچک شده است. البته خوشبختانه میزان شارژدهی آن چندان فرقی نکرده است. این باتری حدود 10 ساعت شارژدهی دارد.
تبلت اپل Air 2 نسبت به نسخههای قبلی تغییر ویژهای ندارد. کلید خانه آن حسگر Touch ID، تراشه پردازنده آن A8X، دوربینش با رزولوشن بالاتر است و نسخه طلایی نیز دارد.
دوربین FaceTime نیز آپدیت شده است و گزینهای برای جلوگیری از بازتاب در آن گنجانده شده است.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
آیپد ,
آیپد ایر ,
آیفون ,
اپل ,
تبلت ,
گوگل نکسوس 9 را کمپانی تایوانی اچتیسی تولید کرده است و از این لحاظ با نکسوسهای 7 و 10 تفاوت بسیاری دارد. دو نکسوس دیگر را شرکتهای ایسوس و سامسونگ تولید کرده بودند. گوگل نکسوس 9 یک تبلت 8.9 اینچ است. از نخستین همکاری گوگل و اچتیسی که نکسوس وان بود حدود 5 سال گذشته است و این دو شرکت دوباره با هم یک محصول جدید وارد بازار کردهاند.
اچتیسی نکسوس 9، همانند موتورولا نکسوس 6 در تولید محصولات گوگل تغییرات اساسی ایجاد کرده است. برخلاف تبلت پیشین خانواده نکسوس که برای پایین نگه داشتن قیمت برخی امکانات را نداشت، نکسوس 9 این طور نیست و هیچ مراعاتی در این مورد نکرده است. این تبلت با سختافزار بسیار باکیفیت، بدنه مستحکم و جدیدترین نسخه سیستمعامل اندروید عرضه شده است.
این گوشی با تراشه تگرا 1 که به طور ویژه برای تبلتهای اندرویدی است، عرضه شده است. صفحه نمایش آن 8.9 اینچ با نسبت تصویر 4:3 و رزولوشن QXGA است. این تبلت به واسطه اندازهای که دارد فضای کافی برای انواع برنامهها دارد.
طراحی و کیفیت ساخت این گوشی نیز خوب است. امکاناتی که نکسوس 9 ارائه میدهد همانهایی هستند که یک کاربر از آن انتظار دارد. این تبلت در سه رنگ عرضه میشود و نمایشگر آن نیز نسبتتصویر 4:3 دارد. همه اینها به کنار، سیستمعامل آبنبات چوبی اندروید (5.0 Lollipop) بزرگترین تفاوت و بهترین مزیت نکسوس 9 است. این سیستمعامل تا آن زمان در هیچ وسیله دیگری عرضه نشده بود و گوگل طراحی آن را به طور کامل تغییر داده است. آبنبات چوبی اندروید با برند جدید ART همراه شده است که موجب بهبود سرعت عملکرد و پاسخگویی دستگاه شده است.
طراحی و کیفیت ساخت
طراحی اچتیسی نکسوس 9 با مدل نکسوس 7 شباهتهای بسیاری دارد. هر دو دستگاه، لوگوی بزرگ و مشکی نکسوس در جلو و عقب بدنه دارند. اما از تفاوتها باید به فریم فلزی اطراف بدنه اشاره کرد که در نسخههای پیشین نکسوس وجود نداشت. این تبلت در سه رنگ مشکی، سفید و بژ عرضه میشود.
جنس بدنه عالی است و هیچ جای ایراد ندارد. روی شیشه تبلت را نیز یک لایه گوریلا گلاس 3 پوشانده است که از آن در برابر خراشیدگی و ضربه محافظت میکند. قاب پشت بدنه این تبلت نیز همانند نکسوس 7، از پلاستیک است. در نکسوس 9 با اضافه شدن آن لایه فلزی، بر ارزش و استحکام بدنه افزوده شده است. البته از کیفیت ساخت آن نباید تعجب کرد زیرا اچتیسی همیشه گوشیهایی با بدنههای مستحکم تولید کرده است.
اندازه این تبلت، 228.2×153.7×7.9 میلیمتر است و 425 گرم وزن دارد. البته نسخه LTE آن کمی سنگینتر و حدود 436 گرم است.
نکسوس 9 از تبلت آیپد ایر 2 بسیار جمعوجورتر است. آیپد ایر 2، نمایشگر 7.9 اینچ و 240×169.5×6.1 میلیمتر اندازه و 437 گرم وزن دارد. اما با گلکسی Tab S 8.4 تفاوت چندانی ندارد. تبلت سامسونگ، 212.8×125.6×6.6 میلیمتر اندازه و 294 گرم وزن دارد.
استفاده از این تبلت بسیار آسان است.
صفحه نمایش
اچتیسی نکسوس 9، صفحهنمایش 8.9 اینچ با فناوری IPS از نوع السیدی و نسبت تصویر 4:3 دارد. رزولوشن این نمایشگر 2048×1536 پیکسل (QXGA) است. این تبلت با خانواده آیپدهای اپل به طور کامل فرق دارد. تراکم تصویر این نمایشگر 281 پیکسل در هر اینچ است و از نمایشگر 9.7 انچ رتینا آیپد Air 2 که 264 پیکسل در هر اینچ تراکم دارد بسیار باکیفیتتر و شفافتر است. اما تبلت گلکسی Tab S 8.4 امسونگ از هر دو آنها بهتر است و 359 پیکسل در هر اینچ تراکن تصویر دارد.
همانطور که از یک نمایشگر IPS انتظار میرود، صفحه نمایش نکسوس 9 رنگهای طبیعی، زاویه دید خوب و نور بالایی دارد. کنتراست این نمایشگر نیز بسیار عالی است. البته نمیتوان آن رابا نمایشگرهای AMOLED مقایسه کرد. در زیر نور خورشید، این نمایشگر خوانایی بالایی دارد و کاربر در دیدن محتویات نمایشگر مشکلی نخواهد داشت. سیستمعامل آبنبات چوبی اندروید به نور و کارکرد بهتر نمایشگر کمک بسیاری کرده است.
عمر باتری
اچتیسی نکسوس 9، باتری 6700 میلی آمپر ساعتی دارد. این باتری با روشن بودن وایفای و وبگردی و پخش ویدئو تا 9.5 ساعت دوام دارد. در حالت استندبای نیز 30 روز کامل روشن خواهد ماند. در حالت وبگردی تنها تا 10 ساعت و در حالت پخش ویدئو به طور جداگانه، تا 12 ساعت استفاده را پاسخگو است.
این تبلت گزینهای هم برای صرفهجویی در مصرف انرژی دارد که به افزایش میزان شارژدهی باتری کمک شایانی میکند. این گزینه، با محدود کردن فعالیتهای دستگاه و غیرفعال کردن برنامههای زمینه باعث میشود تا باتری بیشتر عمر کند. برای استفاده از این گزینه، کاربر باید خودش به صورت دستی این گزینه را فعال کند.
قفل صفحه نمایش نسخه 5.0 Lollipop اندروید، زمان مناسب برای شارژ باتری را نمایش میدهد. نکسوس 9 در عرض سه ساعت به طور کامل شارژ میشود.
عملکرد
اچتیسی نکسوس 9، تراشه 64 بیتی انویدیا تگرا K1 و پردازنده دوهستهای Denver با سرعت 2.3 گیگاهرتز دارد. پردازنده گرافیکی آن Kepler DX1 است و دو گیگابایت رم دارد. امکانات سختافزاری نکسوس 9 برای یک تبلت اندرویدی عالی هستند.
در بنچمارک پردازنده، نکسوس 9 رتبه نخست را در میان دیگر تبلتهای اندرویدی کسب کرد. این دستگاه بهترین و سریعترین کارایی را در میان تبلتهای دیگر دارد. در بنچمارک Basemark OS II که مربوط به کارکرد چندهستهای دستگاه است، در مقایسه با پردازندههای چهارهستهای ضعیفتر ظاهر شده است. اما در تست تکهستهای، نکسوس 9 در مقام دوم و پس از گوشی هوشمند آیفون 6 پلاس قرار گرفت. پردازنده گرافیکی Kepler DX1 انویدیا نیز رتبه بسیار بالایی در بنچمارک دریافت کرده است. در بنچمارک جاوااسکریپت Kraken 1.1 نیز رتبه بالایی دریافت کرده است و به طور کلی، از همه لحاظ سرعت و عملکرد عالی دارد. در میان همه تبلتهای اندرویدی در صدر قرار دارد اما از نظر مرورگر وب بعد از سافاری iOS است.
خروجی صدا
اچتیسی نکسوس 9، از نظر کیفیت صدا نیز بسیار عالی ظاهر شده است. با وصل کردن این دستگاه، به آمپلیفایر خارجی، صدای صاف و بینویز و کاملا واضح به گوش میرسد که از این نظر باید از اچتیسی برای این امر تشکر کرد. هنگامی که هدفون را نیز به آن وصل میکنید همینقدر کیفیت خوب در اختیار خواهید داشت. البته نسبت به آمپلیفایر بیرونی کیفیت پایینتری دارد.
دوربین 8 مگاپیکسل
اچتیسی نکسوس 9، دوربین 8 مگاپیکسل با لنز f/2.4 و فلاش یگانه الایدی دارد. دوربین تبلت را میتوانید از قفل صفحه نمایش یا کلید میانبری که در صفحه اصلی وجود دارد، فعال کنید. رابط کاربری دوربین بسیار ساده است و از همان ابتدا کاربر به آن عادت خواهد کرد و مشکلی نخواهد داشت. شاتر دوربین در سمت راست تبلت کار گذاشته شده است. تایمر، تنظیمات فلاش، نمایش شبکهای و قابلیت سوئیچ میان دوربین جلو و عقب همه در سمت راست بالای رابطکاربری دوربین قرار دارند. تنظیمات عکاسی نیز در سمت چپ تعبیه شدهاند. از جمله میتوان به عکاسی معمولی، پانوراما، Lens Blur، Photo Sphere و فیلمبرداری اشاره کرد.
فیلمبرداری با کیفیت 1080p
رابطکاربری دوربین فیلمبرداری با دوربین عکاسی یکی است. کاربر میتواند با دو کیفیت 1080p و 720p فیلمبرداری کند. فیلمهایی که با این تبلت برداشته میشوند، رنگ و نور خوبی دارند و جزئیات را نیز به طور کامل ثبت میکنند. کنتراست تصاویر نیز خوب است، اما از این بهتر هم میتوانست باشد.
تقویم گوگل
تقویم گوگل در نسخه آبنبات چوبی اندروید (5.0 Lollipop) تغییرات چشمگیری داشته است. قابلیتهای این تقویم به طور کامل تغییر کردهاند و گرافیکهای جدیدی نیز دارند. این تقویم به طور مستقیم از جیمیل همه رویدادها را نمایش میدهد. در این نسخه، کاربر میتواند عکس، نقشه یا موارد دیگری نیز به تقویم اضافه کند. کلید اضافه کردن رویدادها در پایین سمت راست اپلیکیشن قرار دارد.
سرویسهای گوگل
سرویسهایی همانند Google Docs، Sheets و Slidesدر این نرمافزار ارائه شدهاند و نکسوس 9 نیز از همه آنها پشتیبانی میکند. این اپلیکیشنها با گوگل درایو سینک میشوند و میتوانید به صورت آفلاین از آن استفاده کنید.
کلام آخر
اچتیسی نکسوس 9، یک تبلت اندرویدی بسیار عالی است که در میان دیگر اندرویدیها بسیار خوب میدرخشد. طراحی زیبا و ظریف، کیفیت ساخت عالی، سختافزار قدرتمند و نسخه جدید سیستمعامل اندروید – آبنبات چوبی – دست به دست هم دادهاند تا یک تبلت عالی در اختیار کاربر قرار دهند.
گوگل نکسوس 9 را میتوان رقیب قَدَر برای اپل آیپد اپل بهشمار آورد. خیلیها تصور میکردند اچتیسی که سه سال بود در ساخت تبلت فعالیت نداشته است، نمیتواند محصول ویژهای ارائه دهد. اما شرکت تایوانی اچتیسی نشان داد قابلیتهای بسیاری در تولید تبلت دارد. نکسوس 9 با تراشه 64 بیت Tegra K1 ارائه شده است که قدرت بالا و سرعت بسیار عالی دارد. نمایشگر IPS آن نیز تصاویر را با جزئیات کامل و رنگ و نور عالی نمایش میدهند.
سیستمعامل این دستگاه تغییرات اساسی در این تبلت ایجاد کرده است. نسخه آبنبات چوبی اندروید امکانات بسیاری دارد که همه آنها در نکسوس 9 جمع شدهاند. بلندگوهای دستگاه از نوع BoomSound هستند که خروجی صدای بسیار خوب دارند. بلندی و وضوح صدا در این تبلت بالا است و در هر دو حالت هدفون و وصل کردن به بلندگوی بیرونی کیفیت خوبی ارائه میدهد.
طبق معمول گوشیها و تبلتهای اچتیسی، نکسوس 9 نیز حافظه داخلی محدودی دارد. 16 گیگابایت برای تبلت اندازه خوبی نیست و کابر حتما باید نسخههای 32 یا 64 گیگابایت را خریداری کند زیرا امکان ارتقا آن را نیز ندارد. نکسوس 9 از انجام چند کار همزمان پشتیبانی میکند.
نسخه 16 گیگابایت و وایفایدار تبلت اندرویدی HTC Nexus 9 حدود 399 دلار قیمت دارد. همین مدل وایفای با حافظه 32 گیگابایت، 479 دلار و نسخه LTE (فقط به حافظه 32 گیگابایت عرضه میشود) 599 دلار قیمت دارند.
اپل آیپد Air 2 از رقیبهای سرسخت اچتیسی نکسوس 9 است. تبلت اپل بدنه فلزی و بسیار باریک دارد اما رزولوشن نمایشگر آن با نکسوس 9 برابر است و از نظر تعداد و تنوع اپلیکیشن نیز در یک سطح قرار دارند. قیمت آن نیز حدود یکصد دلار بیشتر از نکسوس 9 است. در حالی که بلندگوهای استریو نکسوس 9 را نیز ندارد.
سامسونگ گلکسی Tab S 8.4 و Tab S 10.5 را نیز به عنوان رقبای این تبلت نام برد. البته هر دو تبلت گلکسی سامسونگ از نظر کیفیت و وضوح نمایشگر بسیار بالاتر و بهتر از نکسوس هستند. رابطکاربری TouchWiz نیز امکانات بهتری در اختیار کاربرانش قرارمیدهد.
تبلتهای کامپکت اکسپریا Z2 و Z3 نیز از دیگر رقبای نکسوس 9 هستند. بدنه این تبلتها ضدآب هستند و از این نظر یک پله بالاتر از نکسوس 9 قرار دارند. اما از نظر سختافزار و پردازنده با نکسوس 9 تفاوت چندانی ندارند.
تبلتی که از نظر مشخصات به نکسوس 9 گوگل شباهت بسیاری دارد، Nvidia Shield است. این تبلت نیز نسخه 32 بیتی تراشه Tegra K1 SoC را در خود دارد. البته رزولوشن نمایشگر آن از نکسوس 9 ضعیفتر است. اما در عوض، در حوزه بازی بسیار موفق است و تقریبا از همه بازیهای باکیفیت بالا پشتیبانی میکند.
آخرین رقیبی که میتوانیم برای نکسوس 9 نام ببریم، Xiaomi Mi Pad 7.9 است. این تبلت چینی نیز تراشه 32 بیتی Tegra K1 دارد که سرعت و عملکرد بسیار عالی دارد.
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
جالبیجات ، سرگرمی ، اوقات فراغت،
،
:: برچسبها:
گوگل نکسوس با طعم آب نبات چوبی ,
گوگل نکسوس ,
طعم آب نبات چوبی ,
نکسوس ,
آب نبات ,
گوگل,
آیا ویندوز 10 را میشناسید؟ این مقاله را بخوانید تا با ویژگیهای منحصر به فرد آن آشنا شوید:
ویندوز ۱۰، عنوان رسمی سیستمعامل بعدی گوشیهای هوشمند ویندوزفونی خواهد بود و تمام افرادی که سیستم عامل ویندوزفون ۸.۱ را بر روی گوشی خود دارند، میتوانند نسخه جدید را به صورت رایگان دریافت کننند.
در روز چهارشنبه اول بهمن ماه، "جو بلفیوره” سرپرست بخش ویندوزفون در ساختمان ردموند، به رونمایی و معرفی قابلیتهای ویندوز ۱۰ برای موبایل پرداخت و گفت:”هدف ما این است که بستری فراهم کنیم تا نگاهی عمیقتر به قابلیتهای سیستم عامل جدید گوشی هوشمند خود داشته باشید.” حالا ما نیز در فارنت به معرفی ویژگیهای جدید و مهم ویندوز ۱۰ میپردازیم: ۱. پروژه اسپارتان
۲. اکشن سنتر ویندوز ۱۰ نسخه گوشی با نسخه دسکتاپ هماهنگ و یکپارچه است
بنابراین شما هیچ اعلان و اطلاعیهای را نه در گوشی و نه در دیگر گجتهای تحت ویندوز ۱۰ خود، از دست نخواهید داد. ۳. منوی تنظیمات جدیدفضای تنظیمات در ویندوز رایانههای شخصی همواره با چالش همراه بوده است. علاوه بر این که کاربران نیاز دارند تا با یک محیط ساده سر و کار داشته باشند، باید اجازه اعمال تغییرات دلخواه برای آنها فراهم باشد. بخش تنظیمات ویندوز ۱۰، برای تلفن همراه و رایانههای شخصی صریح و ساده است و در عین حال شاهد پسزمینه سفید رنگی در منوی تنظیمات هستیم که در صدر آن لیستی از محبوبترین دانلودهای اخیر قرار دارد.
در ویندوز ۱۰ اصلاحات کاملی در فضای تنظیمات صورت گرفته است اما این بار قرار است این اصلاحات بر روی گوشیهای هوشمند راهاندازی شود. چرا که بخش تنظیمات ویندوزفون کمی شلوغ و تا حد زیادی درهم و برهم است! ۴. جابجایی سریع پیامها بین اساماس و دیگر برنامههای پیامرسان مانند اسکایپ
۵. اپلیکیشنهای همگانی ( مانند نرمافزارهای آفیس: ورد، اکسل و پاورپوینت)
این ۳ نرمافزار زیرمجموعه آفیس در تمام گوشیهای هوشمند و تبلتهای ویندوز ۱۰ حضور خواهند داشت.
در واقع مایکروسافت با ویرایش نسخه اولیه و فعلی آفیس در ویندوزفون، نسخه بهبودیافتهتری از آفیس را در ویندوز ۱۰ فراهم کرده است.
۶. امکان پرینت از فایل آفیس با استفاده از قابلیت وایرلس
بله! درست است. شما میتوانید با استفاده از گوشی هوشمند خود، از یک فایل آفیس پرینت بگیرید.
۷. نسخه جدید Outlook
و حالا اپلیکیشن مرسوم و همیشگی مایکروسافت، outlook با استفاده از تمام قابلیتهای ورد برای مدیریت ایمیلها مورد استفاده قرار میگیرد. ۸. تقویم جدید با رابط کاربری مترو
بله، حق با شماست! نام جدید و رسمی رابط کاربری مترو "Modern UI” است. ۹. اپلیکیشنهای جدید برای ویرایش تصاویر
البته در نگاه اول مشابه اپلیکیشنهای فعلی به نظر میرسند، اما علاوه بر این که هوشمندانهتر عمل میکنند قابلیتهای جدید دیگری نیز دارند که از جمله آنها میتوان به حذف کپی تصاویر، بهینهسازی خودکار و سازماندهی بهتر عکسها اشاره کرد. با توجه به این که ویندوز ۱۰، در نسخه دسکتاپ نیز قابل پیادهسازی است تبادل اپلیکیشنها بسیار آسان صورت میگیرد. ۱۰. ساخت آلبومهای خودکار در گالری تصاویر
از تصاویر به صورت خودکار آلبومهای عنوان دار با فرمت مناسب تهیه خواهد شد. این تصاویر در حافظه ابری ذخیره شده و میتوان به راحتی آنها را به اشتراک گذاشت. ۱۱. اپلیکیشن جدید موزیک و هماهنگی با فضای ابری OneDrive
OneDrive بخشی از ویندوز ۱۰ خواهد بود و اپلیکیشن جدید موزیک به شما اجازه خواهد داد تا تمام آهنگهای خود را در OneDrive قرار دهید ۱۲. تصاویر پسزمینه
بالاخره ویندوز در نسخه جدید خود تصمیم گرفته است که تصویر پسزمینه را به شکل کاشیوار منقطع و گسسته قرار ندهد و شکل کاملی از تصویر ارائه دهد. ۱۳. در ویندوز ۱۰، بر روی کورتانا تغییرات کوچکی اعمال میشودعدم وابستگی کورتانا به سیستم عامل، آن را تبدیل به یک دستیار صوتی پویا ساخته است. این بدین معناست که هر زمان مایکروسافت اراده کند میتواند طرحبندی و ساختار کورتانا را تغییر دهد. در حال حاضر، مایکروسافت به دنبال سازماندهی بهتر کورتانا در جهت بهینهسازی فضا و طرح کلی آن بر اساس نظرات کاربران است. تغییرات نامحسوسی در کورتانای همراه با ویندوز ۱۰ دیده میشود. در نسخه جدید ویندوز، آیکون کورتانا، به جای گوشه بالایی سمت چپ، در وسط قرار گرفته است.
راستی! یک منوی همبرگر شکل هم آنجاست! در این منو لیست انبوهی از اپلیکیشنهای فراگیر مایکروسافت وجود دارد. هر چند که امکان دارد قبل از انتشار نسخه نهایی ویندوز ۱۰، تغییراتی در این بخش لحاظ شود. باید این نکته را در نظر داشت که فعلا هیچ تغییری قطعی نیست. مایکروسافت قرار است تغییرات را بر مبنای نظرات کاربران اعمال کند با این حال اولین پیشنمایش از نسخه ویرایش شده ویندوز ۱۰ در اوایل اسفند ماه ارائه خواهد شد. ۱۴. پاسخدهی ترتیبی (مشابه iOS)
۱۵. صفحه کلید ویندوز ۱۰؛ یک نشانگر مجازی دقیق و پیشنهاد املای کلمات در نوشتن پیامقابلیت نشانگر مجازی دقیق به ظاهر کماهمیت اما جالب است و نقش دکمه قرمز رنگ معروف صفحه کلید لپتاپهای تینکپد لنوو را دارد. این نشانگر که در گوشه پایین سمت چپ قرار دارد آبی رنگ بوده و تنها عملکرد آن سهولت جهتیابی در صفحه نمایش است. در عین حال شاهد پیشنهاد املای درست کلمات در صفحه کلید جدید ویندوز ۱۰ برای موبایل هستیم.
بسیار خب! این مشکل قدیمی کاربران در ویرایش متن تایپ شده نیز حل شد. با استفاده از این نشانگر میتوانید به هر قسمت از متن بروید و آن را اصلاح کنید. شاید چنین قابلیتهایی در ظاهر ارزش بوق و کرنا کردن را نداشته باشند اما دسترسی به آنها تا ماه آینده، ارزش هیجانزده شدن را دارند.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
ویندوز 10 ، ویندوز 10 روی گوشی ,
سیستم عامل ویندوز ,
ویندوزفون,
گوشی موبایل ,
اسمارت فون,
موبایل هوشمند,
گوشیهای هوشمند متنوعی با پلتفرمها، مشخصات فنی، ویژگیهای ظاهری و بسیاری فاکتورهای دیگر در بازههای مختلف قیمتی عرضه شدهاند. همین تنوع در بین گوشیهای مختلف باعث میشود تا در زمان خرید، گیج شویم و نیاز به راهنمایی خوب و جامع پیدا کنیم.
در بخش راهنمای خرید برای گوشیهای ارزان قیمت، به بحث و بررسی درباره بهترین تلفنهای موجود در بازار که تقریبا قیمتی کمتر از ۶۰۰ هزار تومان دارند، خواهیم پرداخت. مطمئنا گوشیهای زیادی چه هوشمند و چه غیر هوشمند در این بازهی قیمتی وجود دارند، اما راهنمایی که ما به شما خواهیم رساند بر سه عبارت «هوشمند بودن»، «بهترین بودن» و «ارزان بودن» تکیه دارد. در ادامه، تلفنهای هوشمندی را به شما معرفی خواهیم کرد که از نظر زومیت در رنج محصولات ارزان قیمت، بهترین هستند و انتخابهای بهتری نسبت به تلفنهای موجود در بازار به حساب میآیند. این راهنما برای خریدارانی توصیه میشود که در بهمن ماه قصد خرید تلفنی هوشمند و البته ارزان قیمت را دارند. گوشیهایی که نام خواهیم برد ترتیب و اولویتی ندارند و همگی انتخابهای خوبی به حساب میآیند، اما برای راهنمایی بیشتر در بخش مربوط به هر تلفن برتریهای آن دستگاه را نسبت به باقی گوشیهای موجود در لیست ذکر میکنیم تا راحتتر درباره مشخصات فنی و دیگر موضوعات تصمیم بگیرد و تنها بحث سلیقه و ترجیح شما باقی بماند. راهنمایی که در ادامه مطالعه خواهید کرد با گوشیهای جدید و قیمتهای بروز شده نسبت به ماه قبل تهیه شده است. نکاتی که پیش از خرید گوشی هوشمند باید به آنها دقت کنید:۱. صفحه نمایش یکی از تاثیرگذارترین بخشهای هر تلفن هوشمند است، هرچه صفحه نمایش در گوشی مورد نظر شما، تصویر با کیفیتتری ارائه کند، استفاده از آن لذتبخشتر میشود. در گوشیهای انتخاب شده در این لیست سعی کردهایم مواردی را گرد آوریم که از صفحهنمایشهای IPS LCD یا AMOLED بهره میبرند. با این حال نمیتوان از تلفنهای ارزان قیمت انتظار صفحه نمایشهای بسیار خوب را داشت. ۲. ابعاد و وزن در تجربهی کاربری تاثیر زیادی دارند، سعی کنید تلفن مورد نظر شما تا جای ممکن سبک و تا حد معقولی باریک باشد. ۳. کیفیت ساخت اکثر گوشیهای میان رده و ارزان قیمت چندان مناسب نیست؛ با این حال سعی کردیم در این لیست دستگاههایی را قرار دهیم که از بدنهی با کیفیتتری بهره میبرند. ۴. دوربین اکثر تلفنهای هوشمند انتخاب شده در این راهنما چندان مناسب نیستند اما براساس تجربهی ما هواوی در Honor 3C بهتر از باقی برندها عمل کرده است. ۵. گوشیهای میانرده و ارزان قیمت کمتر از نظر نرمافزاری مورد توجه تولیدکنندگان قرار میگیرند. این گوشیها معمولا یا بستههای بروزرسانی به نسخههای جدید سیستمعامل مربوطه را دریافت نمیکنند، یا اگر دریافت کنند این کار به مراتب دیرتر از تلفنهای پرچمدار انجام میشود. از این رو سعی کنید تلفنی که انتخاب میکنید نسخهی جدیدتر از اندروید یا ویندوز فون را داشته باشد. ۶.سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این گوشیهای هوشمند یکبار آنها را از نزدیک دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که به سلیقهی شما بیشتر نزدیک است. اسند G6 هواوی
مشخصات فنی:
- پردازنده Qualcomm® MSM 8X12 Chipset Quad Core CPU
- صفحه نمایش سایز صفحه نمایش: 4.5 اینچ - دارای رزولوشن 540x960 - تراکم پیکسلی: 245 پیکسل بر اینچ
- حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - Micro SD
- دوربین: 8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی 5.0 مگاپیکسل
- سیستم عامل Android 4.3 Jelly Bean
- باتری 2000 میلی آمپر ساعتی
- وزن ۱۱۵ گرم
- ابعاد ۱۳۰ در ۶۵ در ۷.۵ میلیمتر
پس از عرضه پرچمدار سال ۲۰۱۳ با نام اسند P6 هواوی تصمیم گرفت نسخهای ارزان قیمتتر از این پرچمدار زیبا را به بازار بیاورد. G6 از مشخصات یک دستگاه تقریبا میان رده بهره میبرد. اگر بخواهیم از خوبیهای این دستگاه تعریف کنیم باید به دوربین سلفی یا مکالمه تصویری با کیفیت اسند G6 و طراحی زیبای آن صحبت کنیم. هواوی دستگاه خوش دست و زیبایی را ساخته که البته نمیتواند حس یک دستگاه بالا رده را القا کند. از بدیهای آن باید به مقدار حافظه کم ذخیره سازی دستگاه اشاره کرد که شما را بلافاصه پس از خرید این دستگاه نیازمند کارت حافظه Micro SD میکند. خوشبختانه Ascend G6 هواوی تا ۳۲ گیگابایت از حافظه ذخیره سازی جانبی پشتیبانی میکند. قیمت ۵۴۰/۰۰۰ تومان در بازار تهران ال جی L90
مشخصات فنی:
- پردازنده: Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 Chipset Quad-core Cortex-A7 CPU
- صفحه نمایش: از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 4.7 اینچ - رزولوشن 960 × 540 - تراکم: 234 پیکسل بر اینچ
- حافظ داخلی ۸ گیگابایت - حافظه رم ۱ گیگابایت- Micro SD
- دوربین: 8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
- سیستم عامل: Android 4.4 KitKat باتری: 2,540 میلی آمپر ساعت
- وزن : 126 گرم
- ابعاد: 131.6 در 66 در 9.7 میلیمتر
قیمت ۵۸۰/۰۰۰ تومان در بازار تهران هواوی Honor 3C (دو سیم کارت)
مشخصات فنی:
- پردازنده: MediaTek MT6582 Chipset Quad-Core
- صفحه نمایش: IPS LCD -سایز: 5.0 اینچ - رزولوشن 1280 × 720 - تراکم: 295 پیکسل بر اینچ
- حافظه ۸ گیگابایت - حافظهی رم ۲ گیگابایت - Micro SD
- دوربین: 8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
- سیستم عامل: Android 4.2 Jelly Bean
- باتری: 2300 میلی آمپر ساعت
- وزن : 140 گرم
- ابعاد: 139.5 در 71.4 در 9.2 میلیمتر
قیمت ۵۶۵/۰۰۰ تومان در بازار تهران اچ تی سی دیزایر 516 (دو سیم کارت)
مشخصات فنی:
- پردازنده:Qualcomm Snapdragon 200 Chipset Quad-core Cortex-A7
- صفحه نمایش: 5.0 اینچ - رزولوشن 540 × 960 - تراکم 220 پیکسل بر اینچ
- حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظهی رم ۱ گیگابایت - Micro SD
- دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
- سیستم عامل: Android 4.2 Jelly Bean
- باتری: 1950 میلی آمپر ساعتی
- وزن : 160 گرم
- ابعاد: 140 در 72 در 9.7 میلیمتر
دیزایر ۵۱۶ میان ردهای قابل احترام از شرکت اچ تی سی است. این تلفن نیز همچون Honor C3 از یک صفحه نمایش بزرگ ۵ اینچ بهره میبرد که باز هم برای خریداران دوست دار صفحه نمایشِ بزرگ، گزینهای مناسب به حساب میآید. با قیمتی معقول میتوانید این تلفن خوب را از بازار تهیه کنید و لذت کار کردن با گوشیهای اچ تی سی را نصیب خود کنید. رابط کاربری سنس ۵.۱ و اندروید ۴.۲ آبنبات ژلهای که به زودی به اندروید ۴.۴ کیت کت بروز خواهد شد رابط کاربری و نسخه سیستم عامل این دستگاه را مشخص میکند. اگر دوربین پشتی برای شما ملاک مهمتری محسوب میشود، شاید تلفن Honor 3C هواوی و اگر دوربین جلویی با کیفیت برای شما ملاک مهمتری به حساب میآید گوشی دیگر هواوی یعنی اسند G6 گزینهای مناسبتر برای شما باشد. قیمت ۵۵۰/۰۰۰ تومان در بازار تهران نوکیا لومیا 630 (دو سیم کارت)
مشخصات فنی:
- پردازنده:Qualcomm Snapdragon 400 Chipset Quad-core Cortex-A7
- صفحه نمایش: از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 4.5 اینچ - دارای رزولوشن 854 × 480 - تراکم 218 پیکسل بر اینچ
- حافظه داخلی ۸ گیگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - Micro SD
- دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک
- سیستم عامل: Microsoft Windows Phone 8.1
- باتری: 1830 میلی آمپر ساعتی
- وزن : 134 گرم
- ابعاد: 129.5 در 66.7 در 9.2 میلیمتر
پلتفرم ویندوزفون چند وقتی است که در ایران جای خود را باز کرده و مشتریان زیادی پیدا کرده است. اگر دوستدار این پلتفرم هستید و میتوانید با کمبود در بخش نرم افزار این پلتفرم در مقابل اندروید کنار بیایید، لومیا ۶۳۰ انتخاب شایستهای است. اندازه صفحه نمایش ۴.۵ اینچ، دوربین خوب و متوسط ۵.۰ مگاپیکسل و پردازنده ۴ هستهای همگی نوید تجربهای عالی از ویندوزفون نسخه ۸.۱ را با قیمتی متعادل میدهند. درست است که حافظه رم این دستگاه نصف دیگر تلفنهای اندرویدی این لیست است، اما این دستگاه به هیچ وجه لگ و تاخیری در اجرای برنامهها نخواهد داشت. مهمترین ضعف این تلفن در مقابل دیگر دستگاههای لیست ما، نداشتن فلاش برای دوربین، عدم وجود دوربین جلویی و مجهز نبودن به سنسور مجاورت است. قیمت ۵۱۰/۰۰۰ تومان در بازار تهران اکسپریا L سونی
مشخصات فنی:
- پردازنده:Qualcomm Snapdragon Pro Chipset Dual-Core CPU
- صفحه نمایش: از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 4.3 اینچ - دارای رزولوشن 854 × 480 - تراکم پیکسلی: 228 پیکسل بر اینچ
- حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - Micro SD
- دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
- سیستم عامل: Android 4.2 Jelly Bean
- باتری: 1750 میلی آمپر ساعتی
- وزن : ۱۳۷ گرم
- ابعاد: ۱۲۸.۷ در ۶۵ در ۹.۷ میلیمتر
اکسپریا L همچون برخی دیگر از میان ردههای شرکت سونی مثل اکسپریا M گوشی هوشمندی خوب و با قیمتی رقابتی به حساب میآید. سونی سعی کرده طراحی اکسپریا L را خیلی خاص در آورد و با انحنا در بخش بدنه پشتی و استفاده از نوار زیبای سفید رنگ به دور دستگاه، نمایی تازه و زیبا به دستگاه خود بدهد. با اینکه این دستگاه اوایل ۲۰۱۳ معرفی شده اما با افت قیمتی که داشته هنوز میتواند یک دستگاه مناسب خرید به حساب آید. اگر دوستدار این دستگاه هستید باید بدانید که دوربین اکسپریا ال واقعا در حد ۸ مگاپیکسل نیست و البته وزن دستگاه میتوانست مقداری کمتر باشد. قیمت ۵۶۰/۰۰۰ تومان در بازار تهران مایکروسافت لومیا ۵۳۵ (دو سیم کارت)
مشخصات فنی:
- پردازنده: Qualcomm Snapdragon 200 Chipset Quad-Core CPU
- صفحه نمایش: نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960 × 540 qHD - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ
- حافظه: حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - Micro SD
- دوربین: 5.0 مگاپیکسل
- سیستم عامل: Microsoft Windows Windows Phone 8.1
- باتری: 1905 میلی آمپر ساعتی
- وزن : 146 گرم
- ابعاد: 140.2 در 72.4 در 8.8 میلیمتر
یکی از بهترین گوشیهای هوشمند مقرون به صرفه که جدیدا با حذف برند نوکیا، نام مایکروسافت را با خود همراه دارد، لومیا ۵۳۵ است. این دستگاه از آخرین نسخه سیستم عامل ویندوزفون بهره میبرد و به یک نمایشگر ۵ اینچی مجهز شده است. از خوبیهای این دستگاه میتوان به باتری مناسب و مقدار مناسب حافظه رم اشاره کرد. اما تراکم پیکسل مناسب صفحه نمایش در این نمایشگر ۵ اینچی رعایت نشده و تنها میتوان به پنل این نمایشگر IPS خوش بین بود. باید به کیفیت نسبتا پایین دوربین این گوشی هوشمند هم اشاره کرد که البته میتوان با توجه به قیمت مقرون به صرفه از آن گذر کرد.
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
گوشی زیر 600 هزار تومان ,
گوشی موبایل ,
گوشی هوشمند ,
اسمارت فون ,
موبایل ,
هواوی ,
گوشی هواوی ,
ال جی ,
اچ تی سی ,
گوشی اچ تی سی ,
نوکیا ,
گوشی نوکیا ,
سونی اکسپریا,
1- دستگاهی همه کاره
در حالی که خیلی ها درصدد اثبات کاربردپذیری بالای تبلت ها هستند و آزمایش های عجیب و غریبی مثل چند ماه استفاده محض از تبلت را هم ترتیب می دهند ولی لپ تاپ سیستم آزادی است که به شما امکان برخورداری از نرم افزارهای زیادی را می دهد، گنجینه ای که حاصل قدمت زیاد پی سی است.می توانید داده ها را بک آپ بگیرید، برنامه های زیادی دانلود کرده یا حتی آهنگ ها و فیلم ها را آزادانه مدیریت کنید.
2- ظرفیت حافظه دستگاه
تا جایی که حافظه ما را یاری می کند، آی پد 128 گیگابایتی تنها تبلتی است که این ظرفیت بالا را به کاربرش ارائه می کند. سرفیس پرو هم هست ولی حقیقتا دستاهی دورگه به شمار می رود، نه یک تبلت محض.
تبلت های اندرویدی هم که به لطف شکاف حافظه جانبی، انتخاب هایی تا حداکثر 128 گیگابایت (64 داخلی، 64 جانبی) فراهم می کنند اما اینها همه انتخاب های رده بالا بودند. یک لپ تاپ نه چندان گرانقیمت با حافظه 500 گیگابایت، از این نظر واقعا جلوتر است.
3- انعطاف پذیری و قیمت
برخلاف تبلت هایی که مثل اجداد گلی شان خشک و انعطاف ناپذیر ساخته می شوند، لپ تاپ ها پذیرای تغییرات سخت افزاری هستند. از اضافه کردن رم، انتخاب نوع پردازنده، میزان حافظه، گزینش بین صفحه لمسی یا ساده و سایر موارد خلاصه که فهرست طولانی است. ضمنا برای نصب نرم افزار روی لپ تاپ هم محدودیت خاصی نخواهید داشت و لزومی به وابستگی به اپ استور اپل یا گوگل پلی نیست.
4- وارد کردن دستور و محتوا
این روزها مرز بین تبلت و لپ تاپ کمرنگ تر شده است. لپ تاپ های لمسی امروزی، هم صفحه کلید خوب برای تایپ دارند و هم در صورت نیاز می توان با دست روی نمایشگرشان کار کرد. (البته بعضی ها هنوز ترک پد را بهتر از صفحه لمسی می دانند.)
به عنوان مثال لنوو یوگا، لپ تاپی است که می توان نمایشگر آن را در حالت های مختلف استفاده کرد چون واقعا بدنه نرمی دارد و تا 360 درجه هم می چرخد.
بنابراین برتری مطلق با لپ تاپ ها است. از این گذشته وجود کیبورد لمسی و فیزیکی، یعنی حق انتخاب بیشتر که کاربران برای آن سینه چاک می کنند.
5- قدرت و عملکرد
تقریبا همیشه، لپ تاپ ها پردازنده های سریع تر و گرافیک بهتری نسبت به پسرعموهای لوحی شکل خود دارند. سرعت و درت آی پد و تبلت های اندرویدی نباید باعث فراموشی این نکته شود که iOS و اندروید سیستم عامل های ساده تری نسبت به پلتفرم های دسکتاپ هستندودر اصل برای استفاده از برنامه های ساده تر و با تمرکز مصرف محتوا طراحی شده اند.
امروزه با معرفی چیپ جدید اینتل یعنی هاسول علاوه بر سرعت و قدرت، پی سی ها کم مصرف تر هم شده اند و تولیدکنندگان می توانند دستگاه های کوچکتر و سبک تری بسازند.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
تبلت ,
لپ تاپ ,
پی سی ,
کامپیوتر ,
تبلت اپل ,
آیپد ,
آیفون ,
,
برترین ها: آیفون 6، سامسونگ گلکسی آلفا و سونی اکسپریا Z3 Compact از جمله اسمارتفونهایی هستند که با اندازه کوچک اما قابلیتهای عالی وارد بازار شدهاند تا به همه نشان دهند، هیکل بزرگ دلیل بر قدرت بیشتر نیست. این سه گوشی هوشمند، رسم همیشگی برتر بودن صفحهبزرگها را در هم شکستهاند و در این میان حسابی برای خودشان جولان میدهند.
در قسمت اول این مطلب، سخت افزار هر سه گوشی را مورد بررسی قرار دادیم و برگ برنده به اپل آیفون 6 تعلق گرفت. در قسمت دوم، صفحه نمایش و باتری مورد مقایسه قرار گرفتند و برنده های میدان اپل آیفون 6 و سونی اکسپریا Z3 Compact بودند.
مطالب مرتبط:
عملکرد
هر دو گوشی سامسونگ و اپل از تراشههای ساخت کمپانی خود استفاده کردند. (البته گلکسی آلفا سامسونگ با تراشه اسنپدراگون 801 نیز عرضه میشود). این در حالی است که سونی گوشی خود را با تراشه کوالکوم عرضه کرده است.
اپل برای اینکه همه چیز تحت کنترل خودش باشد، شرکت تولیدکننده پردازنده خریداری کرده است. یکی از آنها Cyclone نام دارد که پردازندههای آیفون 5s و آیفون 6 را تولید کرده است. پردازندههای اپل همیشه دوهستهای هستند و از نظر کارایی به هستههای اینتل بیشتر شبیه هستند تا ARM.
اپل ادعا میکند، مدلهای جدید آیفون شامل افزایش 20 درصدی سرعت شدهاند که میتوان آنهارا پردازندههای چهارهستهای Kraits مقایسه کرد. پردازنده Apple A8 ، تراشه PowerVR GX6450 دارد که حدود 50 درصد از پردازنده A7 سریعتر است و رزولوشن را نیز افزایش داده است.
تراشه گوشی سامسونگ نیز بر معماری استاندارد هستههای ARM Cortex استوار است و چهار A15 و چهار A7 در یک باکس دارد. تراشه سامسونگ گلکسی آلفا قابلیت SMP دارد. به این مفهوم که همه 8 هسته را میتواند به طور همزمان اجرا کند. پردازنده گرافیکی در تراشه Exynos 5430 نیز از آزمایشگاه ARM بیرون آمده و A Mali-T628 MP6 است.
اسنپدراگون 801 قلب تپنده سونی اکسپریا Z3 Compact را تشکیل داده است. این پردازنده 4 هسته Krait 400 دارد که با پردازنده گرافیکی Adreno 330 جفت شده است و برای کمپانی کوالکوم است. این پردازنده در گوشیهای دیگر آزمایش خود را پس داده است.
در بنچمارک Geekbench 3، مشخص شد، گوشی سامسونگ گلکسی آلفا از نظر کارکرد هر هسته پردازنده به طور جداگانه در صدر قرار دارد. در تست Basemark OS II نیز این گوشی کرهای بالاتر از آیفون قرار دارد. البته بنچمارک Geekbench گوشی گلکسی آلفا را از نظر پردازنده گرافیکی در رتبه آخر قرار داده است.
سونی اکسپریا Z3 Compact از نظر عملکرد در میان دو گوشی دیگر قرار دارد. اپل نیز طبق روال همیشه به پردازندههای گرافیکی PowerVR چسبیده است. نسخه جدید آن بسیار کارآمدتر است و به همین دلیل از این نظر آیفون را در صدر قرار داده است. این پردازنده توان نمایش تصاویر 1080p دارد که دیگر گوشیهای این مقایسه از آن بیبهره هستند. از همه اینها مهمتر، آیفون 6 در بنچمارک GFX 3.0 Manhattan نیز سرعت 30 فریم در ثانیه را ثبت کرده است که دو گوشی اندرویدی توان رسیدن به این رقم را ندارند.
در رقابت پردازندههای گرافیکی Mali-T628 MP6 و Adreno 330 باید بگوییم گلکسی آلفا سامسونگ که مبتنی بر Mali است از سونی اکسپریا Z3 Compact که مبتنی بر Adreno است فعالیت بهتر و قدرت بیشتری دارد.
به این نکته توجه داشته باشید، موتور بازیهای مختلف معماریهای پردازنده گرافیکی متفاوتی نیز نیاز دارند و آزمایش Basemark X بیشتر بر اجرای Adreno تاکید دارد تا Mali. آیفون نیز بر پایه PowerVR ساخته شده است و از این نظر در صدر دو گوشی دیگر جای میگیرد.
این گوشیها را از نظر اپلیکیشنهای موبایل و مرور وب هم مورد مقایسه قرار دادهایم. اپل آیفون 6، مرورگر خود یعنی سافاری و موتورهای HTML و جاوااسکریپت دارد. همه این موارد با سختافزار گوشی جفت شدهاند تا بهترین عملکرد را داشته باشند.
گوشی گلکسی آلفا سامسونگ، مرورگر اندرویدی دارد و از نظر سرعت بالاتر از مرورگر کروم سونی اکسپریا Z3 Compact است.
برنده: اپل آیفون 6
آیفون فقط اسم در نکرده است این گوشی توانایی و قابلیتهای بسیار خوبی دارد که از جمله آنها باید به پردازنده گوشی اشاره کرد. اپلیکیشنها، بازیها و وبسایتها در این گوشی با سرعت زیاد و کیفیت خوب اجرا میشوند. کاربر از استفاده این گوشی همیشه راضی خواهد بود.
خروجی صدا
هر سه گوشی سونی، سامسونگ و اپل در این مورد کیفیت بسیار خوبی دارند و از نظر بلندی صدا هم تفاوت چندانی با هم ندارند. برای اینکه به طور دقیق اعلام کنید کدام یک در کداک بخش برتری دارد، آنها را به روشهای متنوع مورد آزمایش قرار دادیم. ابتدا، آمپلیفایر خارجی به آنها وصل کردیم تا عملکرد بلندگوها مشخص شود. گوشی گلکسی آلفا در این قسمت بهترین نتیجه را دریافت کرده است.
آیفون 6 در همه زمینهها عملکرد بسیار خوبی داشت اما در مورد صدای استریو چندان موفق نبود و در ردیف وسط قرار گرفت. سونی اکسپریا Z3 Compact از این نظر بالاتر از آیفون قرار دارد. از نظر بلندی صدا، گلکسی آلفا و آیفون 6 در رتبههای اول و پس از آنها سونی اکسپریا Z3 Compact قرار دارند.
در تست هدفون نیز مشخص شد، آیفون 6 و گلکسی آلفا عملکرد بسیار عالی دارند در حالی که اکسپریا Z3 Compact کیفیت استریو بالاتر از آنها دارد.
برنده: سامسونگ گلکسی آلفا
این گوشی هوشمند، کیفیت و وضوح صدای بسیار عالی دارد و میزان بلندی صدای آن نیز کاربر را کاملا راضی میکند.
دوربین
سونی در تولید دوربینهای عکاسی سابقه طولانی دارد. سامسونگ نیز خط تولید دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری دارد. اپل در سالهای بسیار دور اقدام به تولید دوربین عکاسی کرده بود که احتمالا اکنون به طور کامل از یادها رفته است. شاید تنها دوربین قابل استفاده این کمپانی، همین گوشیهای موبایل آیفون باشد.
آیفون 6، همانند نسخههای پیشین دوربین 8 مگاپیکسل دارد اما اندازه حسگر آن بزرگتر شده است. بعلاوه، این دوربین فوکوس خودکار پرسرعتتر و فلاش دوگانه LED نیز دارد. این فلاشها در دو رنگ متفاوت نور منتشر میکنند که موجب طبیعیتر دیده شدن عکس و نور میشود.
سونی، اندازه حسگر را به 7/20 مگاپیکسل افزایش داده است. یعنی همان دوربینی که در اکسپریا Z1 نیز شاهد آن هستیم. این دوربین حدود یک سال پیش در محصولات سونی کار گذاشته شده است.
سامسونگ نیز دوربین 12 مگاپیکسل با نسبت تصویر 16:9 دارد. کیفیت عکسهای این دوربین همانند گوشیهای گلکسی S5 سامسونگ است. اپل نه تنها اندازه حسگر را بهبود بخشیده است، بلکه در نرمافزار آن نیز تغییراتی ایجاد کرده است. این دوربین لرزشگیر نوری نیز دارد و با کیفیت بالا میتواند پانوراما عکاسی کند. در طول عکاسی میتوانید از امکانات بیشتری هم استفاده کنید. به طور مثال، با دوبار کلیک کردن روی فوکوس میتوانید نوردهی و اندازه دیافگرام را به دلخواه تغییر دهید.
اپل همچنان مصرانه از اینکه به دارندگان کیفیت 2160p ملحق شود، سر باز میزند. این کمپانی، دوربین خود را طوری طراحی کرده است که فقط با کیفیت 1080p و سرعت 60 فریم در ثانیه و 720 با سرعت 240 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکند. البته امکان انتخاب ضبط صحنه آهسته بین سرعت های 120 تا 240 فریم در ثانیه نیز وجود دارد. رزولوشن هر دو حالت نیز 720p است. البته برای انتخاب کیفیت 1080p و سرعت 60 فریم در ثانیه باید به بخش تنظیمات دوربین بروید. تنها ایرادی که میتوان در این بخش به اپل وارد کرد، کیفین صدای مونو تصاویر است که چندان قابل قبول نیست.
سامسونگ تقریبا همه امکانات گوشی هوشمند گلکسی S5 را در آلفا گرد آورده است. از جمله بهترین امکانات باید به Dual Camera اشاره کرد که به کاربر اجازه میدهد به طور همزمان با هر دو دوربین عقب و جلوی گوی عکاسی کند. قابلیت جالب دیگر، Shot & more است که چند افکت دوربین را با هم تلفیق میکند.
در بخش فیلمبرداری، این گوشی با دو کیفیت 2160p و سرعت 30 فریم در ثانیه و 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکند. این دوربین قابلیت فیلمبرداری با رزولوشن 720p و سرعت 120 فریم در ثانیه نیز دارد که به صورت صحنه آهسته (4x) ضبط میشوند. اگر میخواهید با سرعت 8x (سرعت کمتر) فیلمبرداری کنید، میتوانید سرعت 15 فریم در ثانیه را به جای 30 فریم انتخاب کنید.
سونی در مورد دوربین تجربه بیشتری نسبت به سامسونگ دارد. دوربین گوشی موبایل آن نیز ویژگیهای متنوعی دارد. از جمله میتوان به گزینه Normal و Superior Auto اشاره کرد. گزینه دیگری به نام livestream نیز وجود دارد که به کاربر اجازه میدهد ویدئوهای خود را مستقیم و خیلی راحت در فیسبوک یا یوتیوب آپلود کند. حتی میتوانید روی عکسهانوشتههایی هم داشته باشید.
برای عکاسی در محیطهای تاریک و کمنور، سونی گزینهای به نام High ISO در Z3 قرار داده است تا حساسیت نوری به بالاترین حد خود یعنی 12,800 برسد تا عکسها کیفیت خوبی داشته باشند.
برنده: سامسونگ گلکسی آلفا
دوربین این گوشی هوشمند با جزئیات زیاد عکسها را ثبت میکند. تعادل نور سفید در آن استاندارد و دقیق است. رنگها به طور کامل عمیق و خالص هستند.
کلام آخر
در این رقابت نمیتوان به طور دقیق و منصفانه اعلام کرد کدام گوشی بر دو مدل دیگر برتری دارد. مثل همیشه باید بگوییم همه چیز به استفاده و نیاز کاربر بستگی دارد. این کاربر است که با توجه به استفادهای که میخواهد از گوشی داشته باشد و بودجه خود، گوشی موردنظرش را انتخاب میکند.
سونی اکسپریا Z3 Compact نیز از دو گوشی دیگر ارزانتر است و کیفیت صدای بسیار خوبی هم دارد. آیفون 6 نیز از همه گرانتر است اما امکانات و ویژگیهای بسیار خوبی دارد. برای اینکه هر کدام از این گوشیها را در یک نگاه تعریف کنیم، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
Sony Xperia Z3 Compact
سونی اکسپریا Z3 Compact در میان سه گوشی دیگر از همه کوچکتر است. نمایشگر این گوشی نیز از بقیه کوچکتر است. زاویه دید و خوانایی آن زیر نور خورشید به اندازه دو گوشی دیگر خوب نیست. اما در عوض بدنه ضدآب دارد و عمر باتری آن در میان دیگر گوشیها طولانی است.
در مورد رابطکاربری، تقریبا همه برنامههای اندرویدی را به خوبی اجرا میکند. دو بلندگوی استریو در قاب جلوی آن قرار داده شده است و واکنشپذیری رابط نیز خوب است.
دوربین اکسپریا Z3 Compact ، 7/20 مگاپیکسل است و میتواند همانند رقبای خود با کیفیت بالا فیلمبرداری کند. این گوشی سونی در محیطهای کمنور و تاریک خوب فیلم بر میدارد. در ضمن، قابلیتهایی همانند HDR و پانوراما نیز دارد.
Samsung Galaxy Alpha
سامسونگ گلکسی آلفا یکی از بهترین گوشیهای کمپانی سامسونگ است که با داشتن بدنه کوچک، همچنان قابلیتهای خوبی دارد. البته بهترین گوشی این شرکت نیست اما صفحهنمایش عالی دارد. کنتراست و خوانایی تصویر در صفحه بالا است و کاربر از استفاده آن لذت خواهد برد.
اتصالات و عمر باتری به آن خوبی که انتظار میرود نیست. اما بخش نرمافزار این گوشی بسیار عالی است. تقریبا همه برنامه ها را دارد. به خوبی هم از پردازش بازی و برنامهها بر میآید. هم اینها را نیز مدیون تراشه Exynos 5430 است.
دوربین گلکسی آلفا یکی از بهترین قسمتهای آن است. این دوربین با کیفیت بالا عکاسی و فیلمبرداری میکند. ویژگیهایی همانند HDR و پانوراما نیز دارد. فیلمبرداری صحنه آهسته با سرعت 120 فریم در ثانیه از دیگر ویژگیهای این گوشی موبایل است. Apple iPhone 6
اپل به خوبی میداند چطور یک گوشی عالی و باکلاس بسازد. طراحی ظاهری این گوشی همانند همیشه عالی است. نمایشگر آن طبق روال همیشگی آیفونها، السیدی است و انواع لوازم جانبی برای آن موجود است. صفحه نمایش، کنتراست و زاویه دید خوب دارد. نور نمایشگر کافی است و رنگها بسیار طبیعی دیده میشوند.
عمر باتری آیفون 6 نیز خوب است و در مواردی حتی از گوشیهای سونی اکسپریا Z3 Compact و گلکسی آلفا سامسونگ نیز عمر بیشتری دارد.
نرمافزار دستگاه ارتقا پیدا کرده است. کاربر میتواند وسایل جانبی متعدد همانند صفحهکلید جانبی به آن وصل کند. دوربین دستگاه 8 مگاپیکسل است و میتواند باکیفیت 1080p فیلمبرداری کند. عکسهای پانورامای این دوربین بسیار عالی هستند و قابلیتهای دیگری همانند فوکوس خودکار و فیلمبرداری صحنه آهسته (با سرعت 240 فریم در ثانیه) دارد که برای کاربر جالب و کاربردی خواهند بود.
البته عکسها و ویدئوهایی که با سرعت 30 فریم در ثانیه و رزولوشن 1080p میگیرد، با کیفیت آیفون 5s فرقی ندارد.
جمع بندی
گوشی سونی اکسپریا Z3 Compact به نسبت قیمتی که دارد، یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی است. این گوشی، صفحهنمایش خوب، تراشه اسنپدراگون 801، دوربین کارآمد، طراحی خوش ساخت و بدنه ضد آب دارد.
سامسونگ گلکسی آلفا، مجهزتر از گلکسی S5 و به لطف داشتن پورت میکرو اسدی، قابلیت ارتقا حافظه را به کاربر میدهد.
اپل آیفون 6 قابلیت ارتقا حافظه ندارد. گران قیمتتر هم هست اما امکانات آن به قدری زیاد است که ارزش هزینه کردن را دارد.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
رقابت شدید اپل با سامسونگ و سونی ,
اپل ,
سامسونگ ,
سونی,
عصرایران - محمد مهدی حیدرپور: در شرایطی که اپل با معرفی ساعت هوشمند خود به نام اپل واچ آماده رقابت با فناوری های پوشیدنی اندرویدی شده است شایعاتی درباره مکبوک ایر نازکتر، آی پد 12 اینچی و حتی نسخه ای کوچکتر از آیفون 6 به گوش می رسند.
با آغاز هر سال جدید می توانید انتظار عرضه موج جدیدی از گجت های اپل را داشته باشید. طی سالیان اخیر اپل روند ارتقا سالانه در آیفون ها، آیپدها و مک بوک های خود را دنبال کرده و به نظر نمی رسد سال جاری میلادی نیز از این مساله مستثنی باشد. در شرایطی که اپل با معرفی ساعت هوشمند خود به نام اپل واچ آماده رقابت با فناوری های پوشیدنی اندرویدی شده است شایعاتی درباره مکبوک ایر نازکتر، آی پد 12 اینچی و حتی نسخه ای کوچکتر از آیفون 6 به گوش می رسند. در ادامه برخی از مورد انتظارترین محصولات اپل در سال 2015 را معرفی می کنیم. اپل واچ
اپل واچ ساعت هوشمندی است که در سپتامبر 2014 از آن رونمایی شد اما تاکنون روانه بازار نشده است. این ساعت هوشمند با آیفون جفت می شود تا نسخه ای کوچک از سیستم عامل iOS را برای نمایش تماس های تلفنی، پیام ها، مسیریابی و حتی سیستم پرداخت Apple Pay روی مچ دست کاربر منتقل کند. اپل واچ با سه بند فلزی، چرمی و لاستیکی عرضه می شود تا تمامی سلایق را پوشش دهد. مکبوک ایر 12 اینچی با نمایشگر رتینااپل قصد دارد ضخامت نازکترین لپ تاپ خود را هرچه بیشتر کاهش دهد. مکبوک ایر جدید با طراحی بدون فن نازکتر و سبکتر از مکبوک ایرهای فعلی با ضخامت 17 میلیمتر و یک کیلوگرم وزن خواهد بود. احتمالا در مکبوک ایرهای جدید از پردازنده های Broadwell اینتل استفاده خواهد شد و نمایشگر رتینا با وضوح 2560×1600 پیکسل و درگاه تاندربولت 2 از دیگر ویژگی های آن خواهد بود. آیفون 6 مینی، آیفون 6S یا آیفون 7
اگر همه چیز خوب پیش برود معرفی نسخه جدیدی از آیفون در سال جاری میلادی دور از انتظار نخواهد بود. در صورت تکرار تاریخريا، امسال معرفی آیفون 6S که از نظر سخت افزاری نسبت به آیفون 6 ارتقا یافته است و آیفون 6C برای خریدارنی با بودجه محدودتر را شاهد خواهیم بود. از سوی دیگر، شایعاتی درباره معرفی آیفون 6 با نمایشگر 4 اینچی به گوش می رسد تا رضایت هوادارن اندازه کوچک آیفون نیز جلب شود. افزون بر این، با نگاهی به آینده پتانسیل عرضه آیفون 7 که از ویژگی هایی مانند نمایشگری با شیشه یاقوت کبود و بدنه ای بادوامتر سود می برد، وجود دارد. شایعات دیگر به نمایشگر سه بعدی و استفاده از دوربینی با لنز دوتایی که می تواند با دوربین های DSLR رقابت کند، اشاره دارند. آیپد پرو
طی سال های 2013 و 2014 شاهد کاهش ضخامت آیپدهای اپل بودیم اما در سال 2015 می توانیم شاهد بزرگتر شدن اندازه نمایشگر این گجت باشیم. پیش بینی می شود آیپد پرو با نمایشگر 12.9 اینچی مجهز به حسگر تاچ آیدی و نسخه ای از پردازنده A8 اپل روانه بازار شود. ممکن است تبلت بزرگ جثه اپل با کاور صفحه کلید همراهی شود تا رقیبی جدی برای تبلت مایکروسافت سرفیس باشد. بنابر شایعات، آیپد پرو برای ارائه بیشینه بهرهوری دو سیستم عامل iOS و OS X را اجرا می کند. آیمک رتیناهای بیشتراپل در سال 2014 آیمک رتینا 5K با نمایشگر 27 اینچی را معرفی کرد و انتظار می رود این وضوح خیره کننده در دسکتاپ های 21.5 اینچی این شرکت نیز به کار گرفته شود. اپل تیوی
از ویژگی های نسل آینده ست تاپ باکس اپل می توان به ناوبری صوتی سیری، بازی های به طور کامل یکپارچه شده که بی نیاز از اتصال به دستگاه های iOS اجرا می شوند و استریم ثابت کانال ها برای افزایش قدرت رقابت پذیری در برابر محصولات دیگر اشاره کرد. نسخه های جدید iOS 9 و OS X 10.11اگرچه اطلاعات و جزئیات در حال حاضر زیاد نیستند اما می توان انتشار نسخه های جدید سیستم عامل های دستگاه های قابل حمل و دسکتاپ اپل تا پایان سال 2015 را انتظار داشت. همانند سنت هر ساله پیش بینی می رود معرفی iOS 9 به همراه مدل آینده آیفون در ماه سپتامبر انجام شود. از سوی دیگر، Continuty در سیستم عامل OS X یکی از ویژگی های جدید و کلیدی نسخه یوسمیت اجازه فعالیت یکپارچه را به دستگاه های مک و iOS می دهد و انتظار می رود اپل با نسخه جدید سیستم عامل OS X شکاف های بین آیفون، آیپد و مک را در سال 2015 بیش از پیش کم کند.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
برنامه های سال آینده شرکت اپل ,
آیفون ,
آیپد ,
آیپاد ,
اپل آی واچ,
روزنامه دنیای اقتصاد: سال ۲۰۱۴ هم به پایان رسید و طبق معمول هر سال، جمعبندیها و انتخاب برترینهای سال در دنیای فناوری آغاز شد.
بازیهای موبایلی هم از مواردی هستند که طی چند سال اخیر به شکوفایی رسیده و بهبودهای سختافزاری آنها باعث شده تا روز به روز به طرفدارانشان افزوده شود. سال ۲۰۱۴ هم سالی پربار برای بازیهای موبایلی بود و بازیهای خوب جدید و پورتهای فوقالعادهای در این سال برای پلتفرمهای همراه منتشر شد. در ادامه به چند نمونه از برترین بازیهای اندرویدی سال میلادی گذشته اشاره میکنیم.
Dots
این بازی تا حدودی یادآور همان نقطهبازی خودمان است که اغلب تجربه آن را در مدرسه داشتهایم. حالا این بازی به تلفنهای همراه هم آمده و طرفداران پر و پا قرصی هم پیدا کرده است.
در این بازی ساده و در عین حال فکری باید در مدت یک دقیقه تا میتوانید نقطههای همرنگ را به هم متصل کنید. هرچقدر نقطههای بیشتری به هم وصل کنید امتیازتان بیشتر میشود. پس از اتمام بازی میتوانید امتیازتان را با دوستانتان در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید و درواقع با آنها چالش و رقابتی ایجاد کنید. هدف از این بازی بالا بردن سرعت عمل و درگیر کردن سلولهای خاکستری مغز است.
The Simpsons Tapped Out
در این بازی که توسط شرکت معروف EA ساخته شده با خانواده سیمپسون زندگی میکنید. همان سیمپسونهایی که اغلب ما کارتون آن را دیده و خاطرههای بسیاری هم با آن داریم. ماجرا هم برگرفته از فیلم سیمپسونها است، به این ترتیب که شهر در معرض نابودی و حمله بیگانگان است و هومر که ناخواسته باعث ایجاد مشکلاتی درشهر شده و در ادامه قهرمان داستان میشود با خانوادهاش تصمیم میگیرند برای نجات شهر به آنجا بروند. همراهی و کنترل این خانواده بر عهده شما است.
در واقع زندگی روزمره و اتفاقهای جالب و حتی غیر منتظره که برای این شخص پیش میآید کلیت این بازی را میسازد. شما باید هومر را در زمینه اقتصادی و جمع کردن ثروتش راهنمایی کنید و در واقع زندگی موفقی را همراه با او پشت سر بگذارید. همچنین باید به برخی افراد ماموریتهای مختلفی چون نابود کردن بیگانگان، جمعآوری اطلاعات، انجام ماموریتهایی در زمان محدود بدهید و امتیازات و جوایزی جمع کنید و در نهایت شهر اسپرینگفیلد را بازسازی کنید و آن را از نو به دلخواه خود بسازید. بازی همچنین دارای حالت آنلاین برای رقابت با دوستان برای کسب بالاترین امتیاز و رتبه است. امکان بازی به زبانهای زنده دنیا مانند آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی و بسیاری از زبانهای دیگر وجود دارد.
BADLAND
سرزمینهای بد که محصولی از کمپانی بازیسازی Frogmind است یک بازی زیبا و ماجراجویی است که در جنگلهای پر از درخت و گیاهان و حیوانات مختلف اتفاق میافتد. این جنگل با اینکه بسیار زیبا است گاهی شبیه جنگلهای جادویی به نظر میرسد و پر از معماهای شگفتانگیز و چالشبرانگیز است. شما باید در نقش یکی از موجودات جنگل به جستوجو در آن بپردازید و پس از عبور از موانع سختگذر و تلههایی که سر راهتان قرار دارد مشکلات موجود را حل کنید. بازی دارای ۸۰ سطح و ۲۱ مرحله منحصربهفرد است که در آن تا چهار نفر همزمان میتوانند بازی کنند.
سرزمینهای بد با بیش از هفت میلیون بار دانلود به یکی از بهترین و محبوبترین بازیهای موجود در فروشگاه گوگل پلی تبدیل شده است. این بازی همچنین جوایز متعددی کسب کرده از جمله برنده جایزه Nordic Indie Sensation در شمال اروپا در سال ۲۰۱۳، برنده بهترین بازی اروپا در سال ۲۰۱۲ و برنده جایزه SCEE اروپا در سال ۲۰۱۲ شده است.
Crazy Taxi City Rush
این یک بازی جذاب از کمپانی سگا با گرافیک اچ دی، صداگذاری هیجان انگیز و کنترلرهای عالی است که تجربه یک ماشین سواری جذاب را برایتان به ارمغان میآورد. در این بازی شما به عنوان یک راننده تاکسی به رانندگی مشغول میشوید و باید مسافرانی را که عجله دارند با بالاترین سرعت ممکن اما بدون تصادف و اذیت کردنشان به مقصد برسانید و به جمعآوری پول بپردازید. مسافران فقط سوار تاکسیهایی میشوند که آنها را سریع به مقصد میرسانند. پس شما مجبورید هنجارهای شهر و قوانین راهنمایی و رانندگی را هم زیر پا بگذارید تا مسافران دستمزد مناسبی به شما بدهند تا بتوانید امتیاز لازم را کسب کنید و به مرحله بالاتر راه پیدا کنید. روی سر افراد موجود در خیابان علامتهایی وجود دارد که نشاندهنده مسافر بودن آنها است و شما میتوانید به دلخواه آنها را انتخاب و سوار کنید و به جمعآوری سکه برای ارتقای ماشین بپردازید.
در این بازی مهمترین فاکتور زمان است که باید مسافران را در بازه زمانی مشخصی به مقصد برسانید تا به شما پول تعلق بگیرد. رانندگی با انواع ماشینهای مختلف همچون تاکسی و حتی تانک، امکان سفارشیسازی ماشین خود با کارهای مختلف برای زیباسازی، رانندگی در انواع مکانهای متنوع همچون شهر، ساحل و جنگل، دارا بودن گرافیک اچدی به همراه صداگذاری و پخش موسیقیهای عالی از ویژگیهای تاکسی دیوانه است.
PewPew
بازی Pew Pew Land داستان اشکال هندسی عصبانی است که به دشمنان خود حمله میکنند و به آنها امان نمیدهند. این بازی کاملا فانتزی و در سبک تیراندازی و گرافیک بسیار قدیمی است. در واقع این بازی بهترین نرمافزار تیراندازی اندروید به شمار میرود. شما باید در این بازی در نقش این اشکال باشید و دشمنان را نابود کنید. محیط جذاب و رنگارنگ بازی، شما را به خود جذب میکند.
۷ روش بازی، ۵ سفینه و ۱۲۰ مرحله، امکان انتخاب سختی بازی از بین ۳ سطح دشواری، کیفیت HD، ردهبندی امتیازات جهانی همراه با نمایش دوباره بازی از ویژگیهای PewPew است. مدالها را برنده شوید، کشتیها را قفلگشایی کنید و به صورت آنلاین در تابلوی امتیازات برتر رقابت کنید.
این بازی دارای 4 حالت مختلف است که عبارتند از دوزخ: برخی از دشمنان بعد از مرگ منفجر میشوند و بقیه دیوانهوار در هرجایی میچرخند؛ طفره رفتن: در صورت جمعآوری جعبهها دشمنان بیشتری به سمت شما میآیند و شما باید آنها را فریب دهید؛ حمله: مبارزه با امواج مختلف دشمنان؛ تضاد رنگها: دشمنان دارای رنگهای مختلف هستند و شما تنها باید آنهایی را که هم رنگ کشتی شما هستند نابود کنید.
Modern Combat Blackout 5
Combat نامی آشنا برای همه علاقهمندان به بازیهای ژانر اکشن است که پنجمین نسخه از آن با نام Blackout از سوی گیم لافت، کمپانی سازنده این بازی ارایه شده و بر تعداد طرفدارانش افزوده است. در این بازی باید گروه خود را بسازید و با اضافه کردن دوستانتان در حالت پویای مولتی پلیر جنگهای سهمگین را آغاز کنید. اگر هم میخواهید به صورت تکی بازی کنید به جهان پر از هرج و مرجی که رو به رویتان قرار دارد گام بردارید و دیوانگانی را که قصد نابودی کامل آن را دارند در ماموریتهایی نفسگیر از پای درآورید.
هرچند یکی از مهمترین و البته جذابترین قابلیتهای مدرن کامبت ۵ نبردهای تیمی است؛ جایی که تیم شما و دوستانتان در برابر سایر تیمها قرار گرفته و شما باید با کمک و همیاری یکدیگر تمامی تلاشتان را برای نابودسازی تیمهای حریف بکنید. در این حالت از امکان چت کردن با سایر بازیکنان برای هر چه شبیهتر کردن مبارزات با نمونههای دنیای واقعی استفاده کنید.
صحنههای کاملا واقعی شما را به محیط جنگی خواهد برد که دشمن را پیش روی خود میبینید. این بازی علاقهمندان زیادی را بهعنوان یک بازی جنگی در سراسر جهان دارد که در آن شاهد پیشرفتهترین تکنولوژیهای سلاحها هستید.
Plague Inc
این بازی که توسط طراحان Ndemic Creation ساخته شده یکی از بهترین گزینهها برای افرادی است که به بازیهای استراتژیک علاقه دارند. در این بازی فکری شما در مقابل دنیا ایستادهاید. درواقع باید ویروسی را وارد یک کشور دلخواه کنید و هدفتان آلودهکردن جهان تا نابودی آخرین انسان است در حالی که انسان با تمام نیرو در حال دفاع است.
شما باید علائم بیماری Plague را که به معنای طاعون است تقویت کنید و مقاومت آن را در شرایط آب و هوایی مختلف و در برابر داروها افزایش دهید و تمام تلاشتان را کنید که روشهای انتقال آن را بیشتر کنید؛ البته باید پیش از اینکه تیم جهانی پزشکی، درمانی را برای ویروسهایتان پیدا کنند همه را کشته باشید. دارا بودن گرافیک اچدی، ذخیره شدن اتوماتیک بازی با پیش بردن هر مرحله و بخش، قابلیت به اشتراکگذاری امتیازات از ویژگیهای این بازی مهیج است.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
بازی های محبوب آیفون در سال 2014 ,
بازی های محبوب آیفون ,
ایفون ,
آیفون ,
بازی ,
2014 ,
,
برترین ها: اپل از همان ابتدایِ تولید گوشیهای هوشمند، یک موبایل عالی و عصیانگر روانه بازار کرد که تحولی بزرگ در دنیای همیشه تکراری موبایلها به وجود آورد. این روند همچنان هم ادامه دارد. وقتی این کمپانی یک گوشی موبایل روانه بازار میکند، همه دلهره این را دارند که آیا میتوانند بازار را از دست آیفون نجات دهند یا خیر!
جدیدترین گوشی این کمپانی آمریکایی، آیفون 6 پلاس است که در این مطلب آن را با گوگل نکسوس 6 مقایسه کردهایم. به دلیل نمایشگر بزرگی که دارد، میتوان آیفون 6 پلاس را جزو فبلتها هم دستهبندی کرد. از آن طرف، موتورولا نکسوس 6 نیز با پلتفورم Android 5.0 (آبنبات چوبی) عرضه شده است.
طراحی
طراحی نکسوس 6 گوگل، بسیار بهتر و مقاومتر از دیگر گوشیهای نکسوس است اما در مقایسه با آیفون 6 Plus حرفی برای گفتن ندارد. نکسوس از جنس پلاستیک و آیفون از جنس فلز است. بدنه آلومینیومی آیفون 6 پلاس کلاس بیشتری به گوشی بخشیده است. در ضمن، آیفون 6 پلاس بسیار بهتر از نکسوس 6 در دست مینشیند و استفاده آسانتری نیز دارد. نکسوس 6 از همه نظر از گوشی آیفون بزرگتر، بلندتر، ضخیمتر و سنگینتر است.
در آیفون 6 پلاس، علاوه بر کیفیت و ساخت خوب بدنه، کلیدهای پاور و کنترل صدا نیز بسیار مقاوم و مستحکم به نظر میرسند. اما کلیدهای نکسوس 6 باریک هستند. اما در عوض، نکسوس 6 در جلوی خود دو بلندگو دارد که گوشی آیفون از آنها بینصیب است. آیفون 6 پلاس، حسگر اسکن اثر انگشت Touch ID را نیز در کلید خانه خود گنجانده است که به زیبایی بیشتر دستگاه کمک میکند.
کیفیت تماس
بدون شک کیفیت تماس این گوشیها جایی برای ایراد گرفتن ندارد. کارایی اصلی یک گوشی هوشمند برقراری ارتباط با کیفیت بالا است. اما این فبلتها از نظر کیفیت تماس در رده متوسط قرار میگیرند. هنگامی که هدست گوشی وصل است، نکسوس 6 با کمی نویز صدا را منتقل میکند و صدای آیفون 6 پلاس بهتر است.
پردازنده و حافظه
نکسوس 6 پلاس گوگل، پردازنده 4 هستهای کوالکوم اسنپدراگون از نوع 805 SoC با 3 گیگابایت رم دارد. گوشی اپل نیز، پردازنده دوهستهای و 64 بیتی A8 با سرعت 1.4 گیگاهرتز دارد. رم داخلی آیفون 6 پلاس نیز یک گیگابایت است. با اینکه در تئوری مشخصات نکسوس 6 بهتر است، اما برای کارکردهایی همانند اجرای بازیهای سنگین و باکیفیت این آیفون 6 است که بسیار خوب ظاهر شده است. متاسفانه هیچ کدام از گوشیها امکان ارتقا حافظه را به کاربران نمیدهند. نکسوس 6 گوگل در ظرفیتهای 32 و 64 گیگابایت عرضه میشود. اما آیفون 6 پلاس گزینههای بیشتری دارد و در سه ظرفیت 16، 64 و 128 گیگابایت موجود است.
صفحه نمایش
همانطور که از نام فبلت مشخص است، این دستگاهها صفحه نمایشهای بزرگی دارند. ابتدا به سراغ نکسوس 6 میرویم که نمایشگر 5.96 اینچی با رزولوشن 1440×2650 پیکسل از نوع AMOLED دارد. سپس، باید به صفحه نمایش 5.5 اینچ رتینا با رزولوشن 1080×1920 پیکسل اشاره کرد.
از نظر تراکم تصویر، گوشی نکسوس 6 بسیار بهتر از آیفون ظاهر شده است. اما با اینکه نکسوس 6 رزولوشن بسیار عالی quad-HD دارد اما باز هم به پای کیفیت زیاد نمایشگر رتینا آیفون 6 پلاس نمیرسد.میزان نور آیفون 6 پلاس 575 نیت است این در حالی است که نکسوس 6 گوگل فقط 270 نیت روشنایی دارد. در ضمن، رنگها در نمایشگر آیفون بسیار طبیعیتر دیده میشوند و کاربر با رنگهایی همیشه غنی و اشباع مواجه است. در نکسوس 6 هم رنگها قابل قبول هستند اما خلوص و دقت آیفون را ندارند.
دوربین
هر دو کمپانی رابطکاربری دوربین خود را ساده و خالی از تنظیمات پیچیده طراحی کردهاند تا کاربر به گزینه های مورد نیاز خود دسترسی سریع و راحتی داشته باشد. کیفیت عکسهای هر دو دوربین بسیار خوب هستند. کاربر با جزئیات بالا و رنگ و نور خوب میتواند عکسهای خود را ذخیره کند.
گوشی نکسوس 6 گوگل، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت UHD 4K دارد. این در حالی است که آیفون 6 پلاس نیز میتواند به صورت صحنه آهسته با سرعت 240 فریم در ثانیه فیلمبرداری کند. گول حسگر 8 مگاپیکسل iSight آیفون 6 پلاس را نخورید به ویژه اینکه گوشی نکسوس 6، دوربین 13 مگاپیکسل دارد. اما با اینکه دوربین آیفون در ظاهر ضعیفتر است اما در واقعیت بسیار باکیفیتتر از دوربین نکسوس ظاهر شده است. البته دوربین نکسوس 6 جزئیات بیشتری را ثبت میکند اما نور و شفافیت عکسهای آیفون 6 پلاس بیشتر است. این نوردهی را هنگام عکاسی از آسمان و ابرها بهتر میتوان درک کرد. خلوص رنگها در نکسوس 6 بیشتر است و عکسهای رنگهای بیشتری دارند.
با مقایسه کیفیت عکسهای این دوربین در محیطهای کمنور متوجه میشویم عکسهای آیفون شفافتر، روشنتر و با نویز کمتری هستند.
عمر باتری
صفحه نمایش بزرگ با رزولوشن بالای هر دو این گوشیها، به باتری توانمندی نیاز دارد. حتی پردازنده قوی آنها نیز برای اجرای برنامههای مختلف گوشی، انرژی زیادی میطلبد. به همین دلیل، باید باتریهای بزرگ با ظرفیت زیاد داشته باشند تا از پس این نیازها بر بیایند.
باتریای که گوگل برای نکسوس 6 خود در نظر گرفته است، 7 ساعت و 53 دقیقه استفاده مداوم را دوام دارد. این در حالی است که باتری آی2فون 6 پلاس تا 6 ساعت و 32 دقیقه شارژدهی دارد. البته باید اشاره کرد، آیفون 6 پلاس، قابلیت شارژ بیسیم درونی نیز دارد که برای چنین گوشی هوشمند و توانایی واقعا لازم است.
باتری نکسوس 6 پلاس، 3220 میلی آمپر ساعتی و باتری آیفون 6 پلاس، 2915 میلی آمپر ساعتی است.
نتیجه گیری
بدون هیچ شکی همه میدانیم که میزان فروش آیفون 6 پلاس اپل بسیار بیشتر از گوشی گوگل است. نام اپل که میآید کاربران بسیاری برای خرید آن دست و پا میشکنند. آیفون 6 پلاس تاکنون فروش بالایی داشته باشد. گوگل نکسوس 6 پلاس، 649 دلار آمریکا و آیفون 6 پلاس، 749 دلار آمریکا قیمت دارند. گوشی گوگل با جدیدترین نسخه اندروید یعنی آبنبات چوبی (5.0 Lollipop) عرضه شده است که ارزش و اعتبار آن را بیشتر میکند.
اپل نیز گوشی خود را با سیستمعامل iOS 8 عرضه کرده است و این بیشتر بودن قیمت کاملا ارزشش را دارد. اما در انتها همه چیز به خود کاربر بستگی دارد.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
مقایسه گوشی آیفون و گوگل نکسوس 6 ,
مقایسه گوشی آیفون ,
مقایسه گوشی ,
گوگل نکسوس 6 ,
اپل , گوگل ,
اپل «آیپد ایر2»
بهترین تبلت حال حاضر اپل با بهترین عملکرد(پرفورمنس) مجهز به تاچ آیدی به قیمت 499 دلار.
گوگل نکسوس 9
یکی از بهترین تبلتهای اندرویدی موجود بازار به قیمت 389 دلار
انویدیا شیلد
بهترین تبلت برای گیمرها در سایز 8 اینچی و مجهز به اندروید است که با داشتن گرافیک برتر، بهترین تبلت برای کاربران علاقهمند به گیم است. قیمت انویدیا شیلد 300 دلار است.
آمازون فایراچدی ایکس 8.9
تبلت 8.9 اینچی آمازون یکی از بهترین تبلت های بازار برای انجام کارهای مدیا به قیمت 379 دلار.
سامسونگ گلکسی تب اس
گلکسی تب اس در یاز 8.4 اینچی با طراحی زیبا و نمایشگر قوی که رقیبی برای آی پد مینی به شمار میرود و در بازار 350 دلار قیمت دارد.
مایکروسافت سرفیس پرو3
یکی از بهترین تبلتهای بازار و جایگزین مناسب برای لپتاپ با تمام امکانات برای کاربر ویندوزی است که بین 763 دلار تا 799 دلار قیمت دارد.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
تبلت ,
آیپد ,
اپل ,
آیفون ,
ایپاد ,
برترین ,
2014,
عد از معرفی هر کدام از تلفن های اپل بسیاری از کاربرها نسبت به مشخصات آن اعتراض می کنند. این روند به نوعی در زمان معرفی آیفون 5 شروع شد. همین روند در سال گذشته و زمان معرفی آیفون 6 و 6 پلاس نیز صدق می کرد. بعد از معرفی دو تلفن جدید با صفحه نمایش های بزرگ، بسیاری از کاربرهای محصولات اپل که به صفحه نمایش 4 اینچی عادت کرده بودند، نسبت به تغییر اندازه تلفن جدید اپل اعتراض کردند؛ هر چند این اعتراض ها در نهایت کارساز نبوده و این دو تلفن جدیدتوانستند از تمامی ساخته های پیشین اپل فروش بیشتری را تجربه کنند اماخ به نظر می رسد این شرکت قصد دارد تلفن کوچکتری را نیز وارد خط تولید کند. طبق اطلاعات منتشر شده به نر می رسد اپل قصد دارد در سال 2015 میلادی برخلاف همیشه سه تلفن هوشمند را معرفی و وارد بازار کند. این شایعات نشان می دهند تلفن های مورد نظر با نام های آیفون 6 اس، 6 پلاس و 6 مینی شناخته می شوند.
1- زمانی که هدایت اپل بر عهده استیو جابز بود، این شرکت با یک سیاست خاص به کار خود ادامه می داد. جابز معتقد بود کاربر باید با یک انگشت و بدون تغییر وضعیت تلفن به تمامی بخش های موجود روی صفحه نمایش دسترسی پیدا کند. همین رویه باعث شد در زمان حیات جابز، اپل تلفنی با صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ تولید نکند. بسیاری از کاربرهای قدیمی اپل نیز اعتقاد داشتند که صفحه نمایش های بزرگ محصولات سامسونگ، ال جی و سونی کارایی آنچنانی نداشته و نیاز به آنها در ساختار آیفون احساس نمی شود. در روزهایی که تلفن های سامسونگ با صفحه های بزرگ فروش خوبی را تجربه می کنند، اپل بازار خود را در خطر دیده و بالاخره بعد از چند سال تصمیم به تغییر اندازه تلفن های خود گرفت. در همان ابتدا کاربرها نسبت به اندازه آیفون 6 و 6 پلاس جبهه منفی گرفتند. آنها اعتقاد داشتند اپل با همان سبک و سیاق قدیم باز هم می تواند به موفقیت دست پیدا کند. در مقابل به نظر می رسید که خلاقیت تا حد بالایی جای خود را به جلب نظر کاربرهای اندرویدی داده. اپل برای جذب خریدارهای محصولات اندرویدی تنها یک راه حل را پیش روی خود می دیدو آن چیزی جز افزایش ابعاد آیفون نبود. در نهایت 6 و 6 پلاس هر دو موفق شده و اکنون به عنوان پرفروش ترین تلفن های اپل شناخته می شوند. 2- اکنون که اپل به هدف نهایی خود دست پیدا کرده، نوبت به جلب رضایت کاربرهای قدیمی رسیده. آنهایی که نسبت به ابعاد تلفن های جدید اعتراض داشته و همچنان از آیفون 5 یا 5 اس خود استفاده می کنند، با یک راه حل جدید روبرو هستند. آیفون 6 مینی همان چیزی است که شاید بسیاری در سال 2014 انتظار آن را داشتند. طبق اطلاعاتی که یکی از منابع نزدیک و بسیاری از تحلیلگران ارائه کرده اند، به نظر می رسد اپل قصد دارد با عرضه سه تلفن همراه در سال پیش رو سهم خود از بازارهای تلفن هوشمند را افزایش دهد. این منبع توضیح داده که آیفون 6 مینی با همان صفحه نمایش 4 اینچی قدیمی و ظاهری به روز شده عرضه می شود. در همین راستا اعلام شده که طراحی کلی تلفن شبیه آیفون 6 خواهد بود اما در آن از پردازنده و صفحه نمایش 5 اس استفاده خواهد شد. البته این احتمال وجود دارد که تلفن اشاره شده در نهایت با پردازنده آیفون 6 به بازار وارد شود. اگر شرایط ابتدایی مورد استفاده قرار گیرد، آیفون 6 مینی به جز ظاهر کلی هیچ تفاوتی با 5 اس نخواهد داشت. 3- اما در آن سوی معادلات اپل دو تلفن دیگر با نام های آیفون 6 اس و 6 پلاس اس نیز قرار دارد. هر چند اطلاعات به دست آمده نشان از افزایش قدرت و استفاده از پردازنده های A9 دارند اما باید منتظر یک قابلیت خاص نیز در این تلفن ها باشیم. اگر به سابقه اتپل در سال های اخیر نگاه کنیم، متوجه می شویم که به جز افزایش قدرت سخت افزاری تمامی تلفن های این شرکت دارای حداقل یک قابلیت جدید هستند. باید دید اپل برای این بخش چه چیزی را آماده کرده است. در انتها باید به این نکته نیز توجه کرد که به احتمال فراوان هر دو این تلفن ها ظاهری مشابه با نسل گذشته خود خواهند داشت.
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
نقشه اپل برای آیفون ,
آیفون ,
اپل ,
آیفون 6 ,
مک ,
,
سامسونگ نسل چهارم خانواده دوست داشتنی گلکسی نوت را معرفی کرد، این گوشی همانطور که انتظار داشتیم از نظر طراحی ظاهری تفاوت زیادی را با نسل قبلی نداشت، به جز چند مورد خاص که در بررسی اولیهای که امروز برای شما آماده کردم به این مورد و دیگر موارد جدید این گوشی خواهم پرداخت. با ما همراه باشید تا با هم به بررسی اولیه جدیدترین محصول سامسونگ بپردازیم. زمانی که این گوشی به دست ما برسد برای شما آن را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.
گلکسی نوت 4
اکنون سامسونگ به سمتی رفته که استفاده از صفحه نمایش QHD را از نوت 4 به بعد، در محصولات خود استفاده خواهد کرد، صفحه نمایش نوت 4 کیفیت 2560×1440 پسکسل در اینچ دارد که 2 برابر کیفیت نسل قبلی است. این صفحه نمایش تراکم پیکسلی500 پیکسل بر اینچ دارد که همه چیز را برای دیدن تصاویر چشم نواز بر روی این گوشی آماده کرده است. برای اینکه به شما بگوییم کیفیت تصویر این صفحه نمایش در زمانی که فیلم و یا هر محتوایی که کیفیت UHD دارد را بر روی آن پخش میکنیم در مقایسه با رقبا و یا جتی نسل قبل چگونه است باید تا زمانی که گوشی به دستمان میرسد صبر کنیم، اما با توجه به شناختی که از سامسونگ و به خصوص صفحه نمایشهای سوپر آمولد آن داریم میتوانیم تقریبا مطمئن باشیم اگر چیزی از رقبا زیادتر نداشته باشد چیزی از آنها کمتر نخواهد داشت.
همانطور که گفتیم و شما هم در تصاویر منتشر شده از گوشی میتوانید مشاهده کنید، طراحی کلی گوشی با نسل قبلی تفاوت زیادی ندارد و شاید مهمترین تفاوتی که این نسل با نوت 3 دارد فریم اطراف گوشی باشد. سامسونگ تصمیم گرفته تا گلکسی نوت 4 را کمی بیشتر شبیه به گوشیهای گران قیمت کرده و آن را تا حدودی به قیمتی که به فروش میرساند نزدیک تر کند، به همین خاطر فریم اطراف گلکسی نوت 4 از آلومینیوم ساخته شده که این موضوع طرفداران این فبلت را خوشحال کرد.
طراحی قاب پشتی گوشی مانند نوت 3 حالت چرم مانند دارد اما این طراحی از نظر ظاهر کمی با نوت 3 تفاوت پیدا کرده است. قلم نیز در همان جای همیشگی قرار دارد.
در جلوی گوشی و زیر صفحه نمایش 5.7 اینچی این فبلت، میتوانید همان 3 کلید معروف سامسونگ یعنی دکمه بازگشت به عقب، دکمه Home و دکمه حرکت بین برنامههای باز را مشاهده کنید. دکمه هوم در گلکسی نوت 4 به عنوان سنسور اثر انگشت نیز عمل میکند و میتوانید توسط آن صفحه قفل گوشی را بدون گذاشتن پسورد خاصی و تنها با اثر انگشت خود باز کنید.
در پشت گوشی همانطور که انتظار دارید باید دوربین اصلی گوشی را مشاهده کنید که در کنار آن یک فلاش برای کمک به دوربین در نور کم تعبیه شده است. برای ابراز نظر در مورد کیفیت دوربین تا زمانی که گوشی به دستمان برسد صبور باشید.
اما یک چیز متفاوت در پشت گوشی نسبت به نسل قبل خودنمایی میکند که آن همان سنسور ضربان قلب است، وظیفه این سنسور همانطور که از نام آن پیدا است اندازه گیری ضربان قلب کاربر است اما سامسونگ یک وظیفه مربوط به دوربین را نیز بر عهده این سنسور گذاشته است و آن این است که اگر قصد گرفتن عکس سلفی دارید میتوانید در زمانی که از دوربین دوم گوشی استفاده میکنید با نگه داشتن انگشت خود بر روی این سنسور بدون ضربه زدن به دکمه خاصی از خود عکس سلفی بگیرید.
دوربین دوم این گوشی که کیفیت 3.7 مگاپیکسلی دارد میتوانید عکسهای پانوراما تهیه کند، و این امکان برای شما وجود دارد که عکسهایی پانوراما تا 120 درجه را با دوربین دوم گوشی از خودتان بگیرید.
یکی از مواردی که در این گوشی تعجب ما را به همراه داشت، استفاده از درگاه USB 2.0 به جای استفاده از درگاه USB 3.0 است، در حالی که نوت 3 از درگاه USB 3.0 پشتیبانی میکرد. یکی دیگر از معایب این گوشی نسبت به نسل قبل این است که اسپیکر گوشی در پشت آن جای گرفته است در حالی که در نسل قبلی اسپیکر در پایین گوشی قرار گرفته بود.
منوی Air Command در گلکسی نوت 4 با آنچه که در گلکسی نوت 3 میبنیم متفاوت است، یکی از بهترین ویژگیهایی که در این منو مشاهده میکنیم Smart Select است، که میتوانیم با این ویژگی به نوعی از یک قسمت از صفحه گوشی اسکرین شات بگیریم.
فبلتهای نوت همیشه به داشتن ویژگیهای مولتی تسکینگ شهرت داشتند اما حال یک ویژگی جدید به مولتی تسکینگ آن اضافه شده است، زمانی که از دوربین استفاده میکنید میتوانید اندازه منظره یاب را تغییر دهید و در حالی که دوربین فعال است دیگر قسمتهای گوشی را نیز مشاهده کنید. این ویژگی در تمام برنامههایی که از مولتی ویندوز پشتیبانی میکنند وجود دارد، یعنی شما میتوانید آن پنجره را به هر اندازه که دوست دارید کوچک کنید.
سامسونگ در نوت 4 از 3 میکروفون استفاده کرده است، علاوه بر این برنامه ضبط صدا را نیز دوباره طراحی کرده تا بتواند از این 3 میکروفون بیشترین استفاده را داشته باشد، دو میکروفون در قسمت پایین گوشی و در دو طرف درگاه ارتباطی و یک میکروفون در بالای گوشی قرار دارد.
باتری نوت 4 ظرفیت 3220 میلی آمپری دارد و ویژگی Powe Saving Mode که در گوشی گلکسی اس 5 دیده بودیم در اینجا نیز قرار دارد. اما یک ویژگی جدید به این باتری اضافه شده و آن این است که در مدت نیم ساعت باتری گوشی به میزان 50 درصد شارژ میشود، سامسونگ این ویژگی را Fast Charging نامیده است.
قلم S Pen که مخصوص فبلتهای خانواده نوت است در این گوشی بهبود پیدا کرده، سامسونگ حساسیت قلم را بالا برده و سطح فشار دیجیتایزر را از 1024 به 2048 رسانده است و به همین خاطر چند سطح جدید از ضخامت قلم بر روی ویژگی رسم خط توسط قلم اضافه شده است.
گلکسی نوت 4 در 4 رنگ سفید، مشکی، طلایی و صورتی ارائه خواهد شد که بتواند سلیقه همه کاربران را در بر بگیرد.
این مختصری از ویژگیهای گلکسی نوت 4 بود که در گلکسی نوت 3 ندیده بودیم، بررسی کامل این گوشی را زمانیکه گوشی به دستمان رسید برای شما منتشر خواهیم کرد، منتظر باشید.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
بررسی گلکسی نوت4 سامسونگ ,
بررسی سامسونگ ,
بررسی گلکسی نوت4 ,
سامسونگ,
فارنت: در مقایسه سیستمعامل اندروید با ویندوزفون، بعضا مشاهده میشود گستره پوشش محصولات برخوردار از سیستمعامل محبوب مایکروسافت در مقایسه با سیستمعامل گوگل محدودتر است.
به عبارت دیگر حداقل ۵ حوزه و یا دستهبندی وجود دارند که در صورتی که سیستمعامل انتخابی شما اندروید باشد، حق انتخاب بیشتری در مقایسه با زمانی که سیستمعامل انتخابی شما ویندوزفون باشد خواهید داشت. در ادامه به بررسی این طیف از دستگاهها خواهیم پرداخت.
دستگاههای ویندوزفونی ارزانقیمت با قابلیتهای متوسط!
اگرچه دستگاههای ارزانقیمت ویندوزفونی در بازار تنوع خوبی دارند اما به هیچوجه نمیتوان این دستگاهها را در معادله هزینه در قبال کارایی با دستگاههای اندرویدی مقایسه کرد.
به عنوان مثال در قاره آسیاه Xiaomi Redmi 1S از صفحهنمایش ۴.۷ اینچی با رزولوشن اچدی، پردازنده اسنپ دراگون ۴۰۰ چهارهستهای، یک گیگابایت رم و ۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی قابل افزایش از طریق مموری کارت برخوردار است و قیمت آن نیز کمتر از ۱۰۰ دلار است. در مقام مقایسه، گوشیهای ویندوزفونی با قیمت کمتر از ۱۰۰ دلار، از صفحهنمایشهایی با رزولوشن پایین (معمولا WVGA)، پردازندههای ضعیفتر ( مانند اسنپ دراگون ۲۰۰) و در اکثر اوقات رم ۵۱۲ مگابایتی بهره میبرند.
دستگاههای ویندوزفونی ضد آب
تنها یک دستگاه ضدآب مجهز به سیستمعامل ویندوزفون ۷ به نام Fujitsu Toshiba IS12T در سال ۲۰۱۱ روانه بازار شد اما چنین گزینهای دیگر در ویندوزفون ۸ و یا ۸.۱ مشاهده نشد. در مقام مقایسه دستگاههای ضد آب اندرویدی تنوع زیادی در رده دستگاههای ارزانقیمت تا پرچمدارانی مانند اکسپریا زد۳ و گلکسی اس۵ دارند.
با استفاده از گوشیهای اندرویدی یادشده نگرانی از بابت ریختن مایعات بر روی دستگاه و یا افتادن آنها در آب نخواهید داشت.
دستگاههای ویندوزفونی مجهز به صفحهنمایش Quad HD
عدم وجود چنین دستگاههایی یک دلیل ساده دارد. ویندوزفون ۸ و ۸.۱ از رزولوشن صفحهنمایش بیشتر از ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل پشتیبانی نمیکنند. انتظار می رود به زودی و پس از عرضه نسخه جدید سیستمعامل مایکروسافت، شاهد ورود دستگاههایی اینچنینی با سیستمعامل ویندوز ۱۰ و البته پشتیبانی از صفحهنمایش Quad HD به بازار باشیم.
برخی کاربران توجهی به رزولوشن یادشده نمیکنند اما وجود این گزینه و یا بهتر است بگوییم قابلیت، در دنیای ویندوزفون به خودی خود یک مزیت به حساب میآید. در دنیای سیستمعامل اندروید، اولین دستگاه مجهز به رزولوشن Quad HD با نام Vivo Xplay 3S در سال ۲۰۱۳ روانه بازار شد و پس از آن شرکتهای سازنده مانند الجی، سامسونگ و موتورولا نیز به سمت استفاده از این تکنولوژی روی آوردند.
دستگاههای ویندوزفونی بسیار باریک
در حال حاضر باریکترین دستگاههای ویندوزفونی موجود، Yezz Billy 4,7 و Xolo Win Q900s نام دارند که هر دو ضخامت ۷.۲ میلیمتری دارند. در مقام مقایسه اگر قصد دارید برخی از باریکترین دستگاههای اندرویدی را تجربه کنید بد نیست نگاهی به دستگاههای چینی! مانند Oppo R5 و یا Vivo X5 Max با ضخامت کمتر از ۵ میلیمتر داشته باشید. گزینههای دیگری مانند سامسونگ گلکسی آلفا با ضخامت ۶.۷ میلیمتر نیز در بازار فراوانند.
دستگاههای ویندوزفونی لوکس!
پیش از این برند Vertu تصمیم به معرفی یک دستگاه لوکس مجهز به ویندوزفون ۸ گرفته بود اما نهایتا ایده ساخت این دستگاه به دلیل آنچه پیچیدگیهای زیاد مرتبط با پلتفرم مایکروسافت نامیده شد، منتفی گردید.
از سوی دیگر دستگاههای تجملاتی و لوکس مجهز به سیستمعامل اندروید در بازار فراوانند. یک نمونه از این دستگاهها، Gresso Regal Black نام دارد که تصویر آن را در بالا مشاهده میکنید.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
اندروید ,
ویندوز ,
اپل آیفون فخر ,
موبایل ,
گوشی,
نمایشگاه لوازم الکترونیک و گجت که با نام CES می شناسیم هر ساله در ماه ژانویه در لاس وگاس آمریکا برگزار می شود. این بزرگ ترین نمایشگاه فناوری در سراسر جهان است و برندها و شرکت های پیشرو در صنعت الکترونیک، محصولات آینده خود را برای نخستین بار در این نمایشگاه معرفی می کنند.
همکاری آئودی و ال جی و ساخت ساعت هوشمند مبتنی بر اندروید
آئودی در کنفرانس خبری اش که ساعاتی پیش در CES انجام شد از همکاری اش با ال جی، سامسونگ و انویدیا صحبت کرد و از تکنولوژی جدیدی در ماشین هایش پرده برداشت که از اندروید پوشیدنی پشتیبانی می کند. اما در این کنفرانس آئودی نامی از ماشین خاصی نبرد و اولریخ هاکنبرگ تنها یکی از مدل های این شرکت را به همراه ساعت هوشمند ال جی به روی صحنه آورد.
تکنولوژی مورد اشاره آئودی در همکاری با ال جی ساخته شده که به نظر می رسد امکان کنترل خودرو با ساعتی ساخته شده توسط ال جی باشد. در این کنفرانس خبری ساعت مذکور به مچ آقای هاکنبرگ بسته شده بود.
ال جی این شراکت را تایید کرده و گفته که سیستم عامل ساعت مذکور Android Wear بوده است. ال جی همچنین تایید کرده که مشغول کار بر روی webOS برای محصولات پوشیدنی خود است اما پروژه آئودی ربطی به این برنامه ندارد.
آئودی در کنفرانس خبری جزئیات بیشتری در خصوص این همکاری و نحوه دقیق تعامل ساعت و ماشین بیان نکرده است. ممکن است ساعت مذکور تنها نمونه ای نمایشی برای کنفرانس خبری آئودی بوده باشد.
اسپیکر بلوتوث معلق Air2 در نمایشگاه CES معرفی شد
اسپیکر معلق Air2 -که در واقع اِیر اسکوارد- خوانده می شود در CES معرفی شد. این اسپیکر که از دو بخش تشکیل شده دارای یک بخش ثابت و یک بخش مجزای بلوتوث است.
بر روی Air2 یک میکروفون قرار داده شده که اجازه می دهد از آن در تماس های اینترنتی بهره برد. همچنین این اسپیکر با کمک پورت micro-USB قابل شارژ است.
اما مهمترین نکته در این اسپیکر، قابلیت ایستایی معلق بخش کوچک بر روی بخش بزرگتر آن است که جلوه اصلی را به کار آن داده است. این بخش با کمک آهنرباهای قدرتمندی که در دو بخش آن تعبیه شده، تعادل را برقرار کرده و اجازه می دهد این دو بخش بدون تماس مستقیم بر روی یکدیگر قرار گیرند.
با توجه به اینکه این اسپیکر از آهنربا در خود بهره می برد می توان آن را به هر جایی نصب کرده و با توجه به قابلیت دریافت صدا با کمک بلوتوث از صدای آن استفاده کرد. در زیر نمونه ای از این قابلیت را در قالب تصویر متحرک مشاهده می کنید.
این اسپیکر بلوتوث با هر بار شارژ می تواند صوت را برای ۱۲ ساعت تا فاصله ۱۰ متری دریافت و پخش کند.
قیمت این اسپیکر جذاب ۱۹۹ دلار تعیین شده و هم اکنون از طریق آمازون در دسترس است. به گفته مسئولین غرفه، حالت معلق در این اسپیکر، صدا را با کیفیت بهتری پخش می کند.
با کفی، کفش خود را هوشمند کنید
وقتی چراغ قوه هوشمند میشود چرا کفش نشود! ایدهی بدی نیست٬ اگر با قرار دادن یک کفی، کفش فعلی خود را هوشمند کنیم. دیجیسول این ایده را عملی کرده و محصول خود را به CES آورده است.
اگر مایلید گامهای برداشته شدهی خود را به بهترین شکل ممکن بشمارید! دیجیسول کفی خاصی را طراحی کرده که این کار را انجام میدهد. اما ۲۰۰ دلاری که برای خرید این محصول هزینه میکنید تنها برای شماردن گامهای شما نیست٬ چرا که محصولات دیگر مانند دستبندهای هوشمند و دیگر گجتهای پوشیدنی نیز قادرند این کار را انجام دهند. کفی هوشمند دیجیسول قادر است پاهای شما را نیز به سرعت گرم کند تا در زمستان همیشه انگشتهای پا گرم باقی بمانند.
این کفی هوشمند قادر است دمای پا را تا ۴۸ درجه سانتیگراد افزایش دهد. باتری آن از طریق درگاه میکرو USB شارژ میشود و با هر بار شارژ ۶ تا ۹ ساعت دوام میآورد.
اگر مایل به کنترل کفی جدیدِ کفش خود باشید یک اپلیکیشن برای آیفون و اندروید در نظر گرفته شده که از طریق آن میتوانید دمای پای خود را کنترل کرده یا اطلاعات مربوط به گامهای برداشته شده و کالری سوزانده شده را مشاهده کنید.
فوگو از چراققوهی سوئیسی هوشمند رونمایی کرد
ظاهرا تغییراتی در همه بازارها رخ داده است که به موجب آن اگر کلمهی اسمارت یا هوشمند را قبل از نام محصول خود اضافه کنید، تجارتتان رونق بیشتری پیدا میکند. در همین راستا چندکارههای سوئیسی نیز هوشمند شدهاند. اما این بار این هوشمندی به معنی واقعی کلمه است و شما با یک ابزار بسیار کارآمد و البته هوشمند روبرو هستید.
فوگو٬ شرکت سوئیسی تولیدکننده چراغقوه هوشمند، محصول جدید خود را با ترکیبی از سرسختی و قابلیت ضدآب، GPS، گیرنده و واکیتاکی ساخته است.
سرویس واکیتاکی بکار رفته در این چندکارهی سوئیسی برخلاف نمونههای سنتی، پیغام صوتی را تنها به فردی که برای وی ارسال شده، انتقال میدهد. در واکی-تاکیهای سنتی یک کانال رادویی روی موج خاصی باز میشود و همهی افراد میتوانند روی آن موج خاص پیغامها را دریافت کنند. از طریق دستگاهِ فوگو حتی میتوان پیغام متنی ارسال کرد یا اطلاعات مربوط به موقعیت جغرافیایی فعلی خود را از GPS دریافت کرده و به دوستان خود ارسال کنید.
این دستگاه یک LCD و سه دکمه دارد تا کاربر بتواند از امکانات آن استفاده کند. از طریق این دکمهها نه تنها میتوان پیغام ارسال کرد یا موقعیت جغرافیایی فعلی خود را مشاهده کرد بلکه میتوان نور چراققوه را کم و زیاد کرد. این گجت دارای سنسور شتابسنج داخلی است مثلا اگر چراققوه را با سرعت به سمت پای خود خم کنید نور آن کم میشود. اگر به زمین برخورد کنید نیز متوجه میشود و از طریق زنگ هشدار تلاش میکند تا دیگر فوگوهای اطراف را از وجود شما آگاه کند تا بتوانند به کمک شما بیایند. اگر مسیر را گم کرده باشید و به دنبال راهی برای جلب توجه دیگران باشید میتوانید چراققوه را روی حالت چشمک زن بگذارید تا بصورت مرتب هر چند لحظه یکبار فلاش بزند.
این چراققوه از طریق درگاه USB شارژ میشود و به این ترتیب میتوان آن را از طریق خودرو، کامپیوتر، برق یا پاوربانکها شارژ کرد.
فوگو، کمپانی تولید کنندهی این گجت جالب در تلاش است تا قابلیتهای بیشتر مانند، تلفن ماهوارهای را به محصول خود اضافه کند. فوگو سیستمعامل اختصاصی خود را برای این گجت توسعه داده است و دست توسعه دهندگان را باز گذاشته تا اگر ایدهی جالبی دارند روی محصول این شرکت ارائه دهند. مثلا میتوان روی صفحه نمایش کوچک این ابزار بازی تتریس را اجرا کرد.
فوگو تلفن هوشمند نیست اما میتواند از طریق بلوتوث به گوشی شما متصل شده و اطلاعات جالبی را به آن منتقل کند. این چراغ قوه با قیمت ۲۰۰ دلار تابستان امسال روانهی بازار خواهد شد.
نمایشگرهای جدید شارپ به هر شکلی در میآیند
کمپانی ژاپنی شارپ در CES امسال حضور پر رنگی داشت و علاوه بر معرفی تلویزیونهای ارزن قیمت 4k و تلویزیون 8k از نمایشگر جدید خود که قادر است در اشکال مختلف مورد استفاده قرار گیرد، رونمایی کرد.
شارپ نمایشگرهای جدید خود را FFD یا Free Form Display مینامد. این نمایشگرها که در CES رونمایی شدهاند قرار است در خودروها و محصولات دیگر بکار گرفته شوند. یکی از چالشهای اصلی تولیدکنندگان، استفاده از نمایشگرها در اشکال غیر چهارگوش است که ظاهرا شارپ این مشکل را حل کرده، تا تولیدکنندگان بتوانند نه تنها این نمایشگرها را بصورت دایره یا بیضی شکل استفاده کنند بلکه از آن در اشکال مختلف نیز بهره ببرند. گفته میشود که خودروسازان روی خوش به این نمایشگرها نشان داده و قصد دارند از آنها در محصولات آیندهشان استفاده کنند.
شارپ چند نمونهی اولیه از FFD را در CES به نمایش گذاشته که عموما برای داشبور خودروها طراحی شده است. گفته میشود این نمایشگرها سال ۲۰۱۷ در خودروها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
شارپ از فناوری IGZO خود در این نوع از نمایشگرها استفاده کرده تا مصرف انرژی نیز به حداقل برسد. این نمایشگرها به شکلی طراحی شدهاند که نیازی به لبه و حاشیه نداشته باشند. به همین دلیل به آسانی میتوان آنها را به اشکال مختلف در آورد. اگر با فناوری IGZO شارپ آشنا نیستید مقالهی «شارپ تکنولوژی IGZO را شرح داد: مصرف کمتر تراکم بیشتر» را مطالعه کنید.
شارپ میگوید از این نمایشگرها در موبایلها و ساعتهای هوشمند نیز میتوان استفاده کرد. تَصَورِ موبایلهای غیرچارگوش و متفاوت را در ذهن داشته باشید.
تلفن هوشمند V2 با ۳۲۰ گیگابایت ظرفیت ذخیره سازی رونمایی شد
ظرفیت ذخیره سازی تلفن های همراه به ندرت فراتر از ۶۴ گیگابیت می رود که آن نیز به لطف کارت های حافظه میکرو اس دی امکان پذیر است.
اما به تازگی شرکتی به نام Saygus موفق به ساخت یک «ابر اسمارت فون» شده است که از بسیاری جهات شبیه به تلفن های هوشمند معمولی به نظر می آید منتها با این تفاوت که ظرفیت ذخیره سازی آن اندکی از حد معمول بیشتر است. این تلفن هوشمند که Saygus V2 نام دارد دارای یک نمایشگر ۱۰۸۰p است. به علاوه یک پردازنده اسنپدراگن ۲٫۵ گیگاهرتزی همراه با ۳ گیگابایت رم نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
سیستم عامل این محصول از نوع اندروید ۴٫۴٫۴ موسوم به کیت کت است و به گفته کمپانی سازنده، برای آن دسته از کاربرانی طراحی شده که حجم زیادی از محتوی چند رسانه ای را در حافظه اسمارت فون خود ذخیره می کنند.
حال ببینیم که چرا شرکت سازنده چنین کاربردی را برای این اسمارت فون در نظر گرفته است. به گفته Saygus ظرفیت ذخیره سازی این اسمارت فون تا ۳۲۰ گیگابایت امکان ارتقاء دارد.
این محصول ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی دارد و دو اسلات کارت حافظه میکرو اس دی هم برای آن در نظر گرفته شده که امکان ارتقاء ظرفیت ذخیره سازی تا ۳۲۰ گیگابایت را فراهم می کند.
یک دوربین اصلی ۲۱ مگاپیکسلی در قسمت عقب بدنه (با دو فلاش LED) و یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی در قسمت جلوی آن کار گذاشته شده است که برای برقراری ارتباط های تصویری مورد استفاده قرار می گیرد.
اما از دیگر امکانات قابل توجه این تلفن هوشمند، می توان به اسپیکرهای هارمن کاردون، اسکنر اثر انگشت و پشتیبانی از استاندارد شارژ بیسیم Qi اشاره نمود و البته امکان دسترسی به روت دستگاه را هم نباید نادیده گرفت که مشخصه ای مهم برای توسعه دهندگان نرم افزاری محسوب می شود.
طراحی این محصول زیاد هم جذاب نیست با این حال بدنه محکم و ظریفی دارد که در حد خود قابل قبول است. نکته مبهم در مورد اسمارت فون مورد بحث قیمت آن است که احتمالا هم اندازه با دیگر محصولات ۵ اینچی است.
شرکت سازنده این محصول در کنفرانس خبری خود اعلام کرد که V2 را از طریق کلیه اپراتورهای ایالات متحده آمریکا عرضه می کند و احتمالا تا بهار امسال علاقمندان می توانند آن را خریداری نمایند.
نگاهی از نزدیک به تلویزیون S9W سامسونگ طراحی شده توسط Yves Behar
سامسونگ برای اینکه تلویزیون جدید خود تحت مدل S9W را به بهترین شکل ممکن طراحی کند به سراغ یکی از سرشناس ترین طراحان صنعتی دره ی سیلیکون یعنی Yves Behar رفته است. ردپای این طراح معروف را می توان به وضوح در محصول پیش تر اشاره شده که یک تلویزیون خمیده ی ۸۲ اینچی SUHD است مشاهده نمود.
نمایشگر مدل مورد بحث نسبت تصویر ۲۱ به ۹ را ارائه می نماید و لذا در اولین برخورد با آن چشم شما به وضوح عریض بودن بیش از حدش را نسبت به نمونه های ۱۶ به ۹ تشخیص خواهد داد. همچنین Behar برای قسمت زیرین تلویزیون مذکور مکعبی را طراحی کرده که در اصل خروجی صوتی آن نیز محسوب می شود و با توجه به مشکلاتی که در زاویه دید نمایشگرهای خمیده وجود دارد در صورت لزوم کاربر قادر خواهد بود با استفاده از همین مکعب و کنترل تلویزیون آن را قدری به سمت راست و یا چپ بچرخاند.
در ادامه ی مطلب می توانید تصاویر بیشتری از این تلویزیون سامسونگ که سیستم عامل تایزن بر روی آن ارائه گشته است را مشاهده نمایید. کمپانی کره ای تا کنون در مورد قیمت S9W سخنی به میان نیاورده ولی احتمالاً این یکی از گران ترین تلویزیون های کنونی بازار خواهد بود.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
نمایشگاه لوازم الکترونیک و گجت CES ,
CES ,
نمایشگاه لوازم الکترونیک ,
نمایشگاه لوازم ,
نمایشگاه ,
نمایشگاه گجت ,
پروژه سازه های فولادی – ساختمان 5 طبقه اسکلت فلزی
قیمت: 9000 تومان
مشخصات پروژه :
سازه مورد نظراسکلت فلزی و دارای 5 طبقه می باشد یک طبقه پارکینگ و سایر طبقات مسکونی هستند محل قرار گیری ساختمان شهر تهران است ضخامت سقف سازهای 30 سانتیمتر. 5 سانتیمتر دال و 25 سانتیمتر ارتفاع تیرچه در این سازه ارتفاع ساختمان از روی پی تا بام برابر 50/18 متر می باشد نمای شمالی و جنوبی با سنگ مرمر پوشش داده می شود و هیچ پوششی روی دیوار قرار داده نمی شود و کف پوش طبقات نیز از نوع سنگ مرمریت می باشد و در طبقات مسکونی آویز تیرها با استفاده از سقف کاذب پوشانده می شود آجر کاری دیوارهای داخلی و نما و پارتیشن ها با استفاده از آجر مجوف سفالی و ملات ماسه سیمان صورت می گیرد این پروژه شامل این مطالب است:
بارگزاری
نقشه های اتوکد شامل پلان ها و دیتیل اتصالات و ...
فایل های مدلسازی شده ایتبس
دفترچه محاسبات
فایل ورد قابل ویرایش
|
:: موضوعات مرتبط:
عمران ، ساختمان و معماری،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
پروژه سازه های فولادی ,
اسکلت فلزی ,
پروژه فولاد ,
فولاد ,
دانلود پروژه فولاد,
نسل دوم
این نسل ، ۳۳٪ باریکتر و ۱۵٪ سبکتر از نسخهٔ اول آیپد است. این تبلت از iOS 4.3 استفاده می کند. پردازنده دو هستهای A۵ آن با پردازش گرافیکی نه برابر قوی تر از نسخه ی اول است. این تبلت دارای رزولوشنی مثل نسل اول و برابر با 1024 در 768 است. خروجی HDMI، صفحه نمایش LED با زاویه دید ۱۷۸ درجه، فیلم برداری HD، دوربین جلو برای مکالمه تصویری و اتصالات WiFi + ۳G از مشخصات جدید این نسخه نسبت به اولین آیپد است. آیپد ۲ در دو رنگ سیاه و سفید و در سه حجم ۱۶ ، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی در دو مدل وای-فای و 3G ارائه میشد.
نسل سوم
تقریبا یک سال پس از انتشار تبلت iPad 2 توسط کمپانی Apple، این بار، اپل نسل سوم این تبلت را روانه بازار کرده است. برخلاف تصور همگان این تبلت، iPad 3 نام نداشته و اپل تصمیم گرفته است این محصول را تنها آی پد بنامد که البته به نام آی پد جدید یا The New iPad شناخته شده است. این تبلت در 6 مدل در بازار موجود است که ارزانترین آنها مدل 16 گیگابایتی Wi-Fi بوده و گرانترین آنها مدل 64 گیگابایتی 4G است. آی پد جدید تغییرات بزرگی نسبت به آی پد 2 داشته است که از آنها میتوان به صفحه نمایش Retina آن که رزلوشنی 4 برابر آی پد 2 دارد (2048 در 1536)، پردازنده قویتر و دوربین پیشرفته تر (۵ مگاپیکسل)، پشتیبانی از شبکه LTE، بلوتوث نسخه ۴ (به جای نسخه ۲.۱)، رم ۱ گیگابایتی، باتری قوی تر و البته کمی سنگین شدن تبلت اشاره کرد.
مشخصات کلی: وزن: 662 گرم
پردازنده: Apple Dual-Core Cortex-A9, Apple A5X Chipset 1GHz
دیسک درایو: دیسک درایو حافظه ای SSD 64 GB صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LED Capacitive - اندازه 9.7 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - microUSB سایر مشخصات: Apple iOS 5 - کارکرد باتری تا 10 ساعت برای گشت و گذار در وب، تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی ساعت
نام ها ديگر : Apple iPad3 Wi-Fi+4G, iPad 3, iPad New, iPad 3rd Generation
نسل چهارم
پس از گذشت ۶ ماه از سومین نسل آیپد ، آیپد نسل چهارم معرفی شد.بسیاری از مشخصات این تبلت همانند نسل قبلی آن است. برخی معتقدند که این نسل فقط یک بروز رسانی برای نسخه ی قبل آن بوده است.از تغییرات این نسل می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- کابل اتصال به USB : در آیپد ۴ به جای کانکتورهای ۳۰ پین همیشگی همانند آیفون ۵ از یک مدل کوچک تر به نام لایتنینگ (به انگلیسی: Lightning) بهره می برد.
- تغییر پردازنده : آیپد ۴ اولین آیپدی است که از پردازنده A6 X اپل بهره می برد. این پردازنده با توان بالای خود توانسته سرعت بسیار بهتری در سیستم عامل iOS پیدا کند و تجربه کاربری روان تر و سریع تری را برای کاربران به ارمغان بیاورد.
- تغییر دوربین جلو : دوربین جلو ارتقا یافته و میتوان با آن فیلمبرداری 720p HD را با کیفیت ۱.۲ مگاپیکسل (به جای ۰.۳ مگاپیکسل در نسل قبل) تجربه کرد.
- تغییر سرعت وای-فای : سرعت انتقال اطلاعات با وای-فای در این نسل افزایش پیدا کرده و این باعث افزایش سرعت وبگردی می شود.
نسل کوچک (مینی)
این سری از اولین نوع خودش است. اپل برای اولین بار هم زمان با معرفی آیپد ۴ (بیست و سوم اکتبر 2012) آیپدی را با این مشخصات معرفی شد :اندازه 7.9 اینچ ، ضخامت 7.2 میلیمتر،وزن 309 گرم (53٪ سبکتر از آیپد نسل چهارم) ، در دو رنگبندی متفاوت (رنگبندی مدل اول یک دست مشکی و مدل دوم به رنگ طبیعی آلومینیوم)، رزولوشن نمایشگر مشابه آیپد 2 (1024 در 768 پیکسل). چیپ پردازشی A5 (مشابه آیپد 2) است و در سه ظرفیت 16، 32 و 64 گیگابایت و در دو مدل وای-فای و وای-فایِ همراه با شبکه 4G LTE عرضه شد.
نسل پنجم
این نسل که آیپد ایر نام دارد، بیشترین تغییرات را نسبت به تمام نسل های قبلی خود داشته است. این آیپد نسبت به نسل قبل خود ۲۸ ٪ سبکتر، ۲۰ ٪ نازکتر، ۲۴ ٪ کم حجم تر شده و شباهت بسیاری به آیپد مینی دارد. این تبلت از iOS 7 برای رابط خود استفاده می کند. از مشخصات سخت افزاری آن می توان به چیپ پردازشی A7 ، چیپ پردازش حرکتی M7 و بسیاری ارتقاهای دیگر اشاره کرد.
نسل کوچک دوم
نسل دوم ایپد مینی، برخلاف نسل اول به صفحه نمایش رتینا مجهز شد
ویژگیها
آیپد رایانهای بدون صفحه کلید است، از صفحه حساس لمسی (multi touch) بهره میگیرد و با اشاره انگشتان دست میتوان از تمامی امکانات آن استفاده کرد. برای انجام کارهایی که به تایپ طولانی نیاز دارند، امکان استفاده از صفحه کلید جداگانه نیز به آن وجود دارد.
گونهای از آیپد تنها دارای قابلیت وای-فای و گونه دیگری از آن دارای قابلیت وایفای و اتصال 3G یا 4G است. ویژگیهای اصلی آیپد عبارتند از:[۱]
- سیستمعامل ایپد در حال حاضر ۷.۱.۲ كه باعث ايجاد قابليت موالتي تسك شدهاست
- نمایشگر حساس لمسی ال ای دی ۹٫۷ اینچی با دقت ۱۵۳۶×۲۰۴۸ پیکسل،
- پردازنده A۷ شرکت اپل با سرعت ۱.۴ گیگاهرتز[۴]
- حافظه ۱۶ تا ۱۲۸ گیگابایتی
- درگاههای ارتباطی پین ۳۰، وای-فای، 3G، 4G
- دارای شتابسنج (برای سنجش حرکت دستگاه)، قطبنمای دیجیتال، صفحه حساس لمسی و سامانه جیپیاس
- درازا: ۲۳٫۴ سانتیمتر؛ پهنا: ۱۹ سانتیمتر؛ ضخامت: ۱٫۳ سانتیمتر
- وزن کمتر از یک کیلوگرم (۰٫۶ کیلوگرم برای مدل دارای وای-فای، ۰٫۷ کیلوگرم برای مدل دارای وایفای و ۳جی)
صفحه نمایش و ورودی
صفحه نمایش تمامی نسخه های ای پد (جز آیپد مینی نسل اول) رتینا است
اتصال
اتصال ایپد1و2و3 ازسیم کارت 3G و اتصال وای فای Wi-Fi 802.11 a/b/g/n است وایپد4 از سیم کارت 3G و4G بهره مند است.
==صدا و خ
باتری
باتری ای پد نسخه1و2و3و4 یکسان بوده وبه مدت10ساعت درگشت گذار دراینترنت وپخش فیلم کارکرد دارد و9ساعت استفاده از مدل سلولار
ذخیرهسازی و سیم کارت
ذخیره سازی ایپد1و2و3 از مدل 16گیگ و32گیگ و64 گیگ است و در ایپد4 از 16و32و64و128گیگ ارائه میشود
ابزار جانبی
- صفحه کلید
- پایه برای ایستاندن آیپد
- تبدیل SD card یا Connection Kit
- اتصال به دوربین عکس برداری Camera Connection
کیف های مختلف از جمله اسمارت کاور شرکت اپل
مشخصات فنی
مدل | آیپد | آیپد ۴ |
تاریخ معرفی |
۷ بهمن, ۱۳۸۸ |
۱۲ فروردین , ۱۳۹۰ |
تاریخ انتشار در ایالات متحده |
۱۳ اردیبهشت, ۱۳۸۹ |
۲۲ آبان , ۱۳۹۲ |
توقف تولید |
۱۲ فروردین , ۱۳۹۰ |
در حال تولید |
صفحه نمایش |
۹٫۷ اینج (۲۵ سانتی متر) مولتی تاچ و در کیفیت ۱۰۲۴×۷۶۸ پیکسل |
۹.۷اینچ مولتی تاچ ودر کیفیت ۱۵۳۶×۲۰۴۸ پیکسل |
پردازشگر |
Apple A۴ |
Apple A۷ |
رم |
۲۵۶ مگابایت DDR |
یگ گیگابایت DDR3 |
حافظه |
۱۶ و ۳۲ و ۶۴ گیگ |
۱۶ و۳۲ و۶۴ و۱۲۸ گیگابایت |
وایرلس | وای-فای |
وای-فای (۸۰۲٫۱۱a/b/g/n) وبلوتوث ۲٫۱ |
وای-فای + ۳g |
۳g فناوری HDSPA و ۲g فناوری EDGE |
موقعیت یابی | وای-فای |
وای-فای، موقعیت یاب Apple |
وای-فای و LTE |
GPS |
سیستم عامل |
IOS 5.0.1 |
iOS 7.1.2 |
باتری |
باتری لیتیوم-پلیمری (دوام باطری: ۱۰ ساعت دیدن ویدیو؛۱۴۰ ساعت آهنگ؛ یک ماه در حالتStandBy) |
وزن |
مدل وای-فای ۶۸۰ گرم و مدل ۳جی ۷۳۰ گرم |
مدل وای-فای ۶۰۱ گرم و مدل ۳جی ۶۱۳ گرم |
دوربین | عقب |
ندارد |
کیفیت HD 720px و ۵مگاپیکسل |
جلو |
ندارد |
HD 720px و ۱.۳ مگاپیکسل |
تولید
این دستگاه توسط کمپانی فاکسکان جمع آوری و تولید میشود، مانند آیپاد، آیفون و مک مینی. این کمپانی در شنزن چین واقع شدهاست. iSuppli تخمین زدهاست که هر دستگاه آیپد ۱۶ گیگ دارای وای-فای تقریبا ۲۶۹ دلار برای اپل هزینه در بر دارد. این درحالی است که این دستگاه توسط اپل ۴۹۹ دلار فروخته میشود.
شرح تولید قطعات آیپد:
- کیت Apple A۴&۵ ساخت شرکت اپل
- مموری ساخت شرکت توشیبا و مدل ۶۴GB ساخت شرکت سامسونگ
- چیپ لمسی ساخت شرکت بورد کم
- صفحه نمایش رتینا ساخت شرکت ال جی
- بدنه ساخت شرکت کتچر تکنولوژی
- باتری ۶۰درصد ساخت شرکت تایوانی سیمپو تکنولوژی و ۴۰ درصد شرکت داینپک اینترنشنال
- شتاب سنج ساخت شرکت STMicroelectronics
نرمافزار
هم اکنون نرم افزار های زیادی برای ای پد وجود دارند که از طریق اپ استور می توان به ان ها دست پیدا کرد
برنامههای کاربردی
آیپد بصورت درونساخت به همراه مجموعهای از نرمافزارهای استاندار اپل به بازار عرضه خواهد شد. این مجموعه عبارتند از:[۵]
- مرورگر وب سافاری،
- برنامهٔ Mail برای پست الکترونیک،
- برنامهٔ Photos برای مدیریت و آرشیو تصاویر
- برنامهٔ Video برای مدیریت و آرشیو فیلم
- برنامهٔ یوتیوب برای تماشای فیلمهای سایت یوتیوب
- برنامهٔ آیپاد برای تبدیل آیپد به آیپاد و پخش موسیقی
- برنامهٔ آیتیونز برای اتصال به فروشگاه موسیقی اینترنتی آیتونز
- برنامهٔ App Store برای اتصال به فروشگاه اینترنتی اپل و دریافت نرمافزار
- برنامهٔ iBook برای دریافت و خواندن کتابهای الکترونیکی
- برنامهٔ Maps برای استفاده از نقشههای گوگل
- برنامهٔ Notes برای یادداشت برداری
- برنامهٔ تقویم
- برنامهٔ دفترچه تلفن
همچنین تمام برنامههایی که برای آیفون نوشته شدهاند بر روی آیپد قابل اجرا هستند؛ برای استفاده بهتر از نمایشگر بزرگ آیپد، میتوان برنامههای آیفون را به اندازه دو برابر روی صفحه بزرگ کرد.
اپل و چندین شرکت دیگر مجموعهای از برنامههای جدید عرضه کردهاند که از قابلیتهای ویژه آیپد بهترین استفاده را مینماید. برای نمونه شرکت اپل نسخهای از بسته نرمافزاری iWork را برای تبلت آیپد آماده کرده و به فروش رساند. این بسته نرمافزاری امکانات واژهپردازی، صفحه گسترده و پخش اسلاید را برای کاربران آیپد فراهم میآورد.
مدیریت حقوق دیجیتال
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
ایفون ,
آیپد ,
اپل ,
apple ,
iphone ,
معرفی آیپد,
تبلت ,
در ابتدای سال 2015 و درحالیکه تنها چند روز از سال 2014 گذشته است، شاید بهترین زمان برای بررسی روندهای گذشته در سال قبلی باشد. در همین راستا مجله The Next Web به بررسی موبایلهای هوشمند معرفی شده در سال 2014 پرداخته و در نهایت بهترینها را معرفی کرده است که آنها را در اینجا میبینیم.
HTC One (M 8)8: در ماه مارس گذشته بالاخرهگوشی جنجالیخودش را بعد از شایعات مختلف روانه بازار کرد. این گوشی که مدل بعدی(HTC One (M7 بود، از پردازنده ارتقا یافته 3/2 گیگاهرتزی، نمایشگر بزرگتر 5 اینچی با تراکم 441 پیکسل در هر اینچ و دوربین پشتی با دو حسگر بهره میبرد. طراحی ساده در کنار سختافزاری قدرتمند، حس کاربری خوبی را به افراد القا میکرد و به همین دلیل این گوشی به یکی از بهترین و پرفروشترین موبایلهای هوشمند سال 2014 تبدیل شد.
(Samsung Galaxy (S5: در ماه فوریه سال گذشته میلادی بود که شرکت کرهای سامسونگ جدیدترین دستگاه از سری گلکسی خودش را به بازار معرفی کرد. در کنار ارتقا و بهبودهای رایجی مانند پردازنده، نمایشگر بزرگتر و طراحی ظاهری بهتر (برای آنکه کمتر از محصولات گذشته پلاستیکی و ارزان به نظر برسد)، این شرکت قابلیتهای دیگری مانند هشداردهنده ضربان قلب و امکانات ویژه و جدید در دوربین را در اختیار کاربرانش قرار داد. این گوشی در نهایت به یکی از بهترین گوشیهای هوشمند ضد آب و گرد و خاک سال تبدیل شد تا رقیبی جدی برای گوشیهای جدید سونی باشد.
Microsoft Lumia 930: برند جدید نوکیا محصول جدیدش را در روزهای افت و رکودش به بازار معرفی کرد، اما در نهایت این گوشی یکی از بهترین موبایلهای هوشمند ویندوزفونی بازار شد. هر چند این گوشی مجهز به دوربین 40 مگاپیکسلی گوشی Lumia 1020 نبود، اما امکانات کاربردی یک گوشی واقعی را در اختیار داشت. این موضوع آن را به انتخابی مناسب برای خریدارانی تبدیل میکرد که به دنبال یک گوشی موبایل خوب که مجهز به یک دوربین مناسب 20 مگاپیکسلی هم باشد، بودند. در این میان اما شاید یکی از نقاط ضعف این گوشی حافظه داخلی محدود 32 گیگابایتی آن بدون امکان ارتقا از طریق کارتهای حافظه microSD است.
LG G3: این گوشی که در نیمه اول سال 2014 به بازار معرفی و عرضه شد، در واقع بهترین موبایل هوشمندی است که شرکت LG تا به حال ساخته است. این گوشی قابلیتهایی را که G2 نداشت در اختیار کاربرانش قرار میدهد و از امکاناتی مانند صفحه نمایش 5/5 اینچی full HDبهره میبرد. درست مانند سامسونگ، الجی هم سعی کرد در سال 2014 طراحی پلاستیکی را کنار بگذارد و ظاهری بهتر به گوشیهای هوشمندش بدهد. درحالیکه قرار گرفتن کلید پاور و تنظیم صدا در زیر دوربین پشتی این گوشی یکی از مزایای آن به حساب میآید، اما همچنان بسیاری معتقدند عمر باتری آن میتوانست بهتر هم باشد.
Sony Xperia Z3: این گوشی بعد از گوشی بسیار موفق Z2 سونی که در سال 2013 به بازار آمده بود، در سال 2014 به بازار معرفی و عرضه شد. این گوشی در کنار امکانات مختلفش، از طراحی کوچکتر، باریکتر و سبکتر از مدل قبلی خودش بهره میبرد درحالیکه همچنان صفحه نمایشی با همان اندازه دارد. این گوشی در کنار صفحه نمایش باکیفیتش از پردازنده چهار هستهای 5/2 گیگاهرتزی و حافظه رم 3 گیگابایتی بهره میبرد. امکان ارتقای حافظه از طریق کارتهای حافظه microSD و بدنه مقاوم ضدآب آن، این گوشی را به یکی از بهترین موبایلهای هوشمند سال گذشته میلادی تبدیل کرده است.
Motorola Droid Turbo: تنها گوشی این فهرست که در بازار آمریکا تنها با قرارداد یک اپراتور یعنی Verizon عرضه شد. بنابراین اگر یکی از مشتریان Verizon باشید، این گوشی میتواند انتخاب خوبی برای بهروزرسانی موبایل هوشمند قدیمیتان باشد. درحالیکه این گوشی شبیه به گوشی Moto X است، اما از یک دوربین 21 مگاپیکسلی و باتری با طول عمر 48 ساعت در هر بار شارژ بهره میبرد. این گوشی همچنین از پردازندهQualcomm Snapdragon 805 با سرعت 7/2 گیگاهرتزی، رم 3 گیگابایتی و حافظه داخلی 32 یا 64 گیگابایتی به بازار عرضه میشود.
Apple iPhone 6 یا 6 Plus: جدیدترین محصولات اپل در بازار موبایلهای هوشمند که در ماه سپتامبر گذشته روانه بازار شدند و توانستند توجه بسیاری از کاربران و خریداران را به خودشان جلب کنند. این دو محصول طراحی و مشخصات شبیه به هم داشته و تنها اندازه صفحه نمایش آنها با یکدیگر متفاوت است. iPhone 6 دارای صفحه نمایش 7/4 اینچی و 6 Plus هم دارای صفحه نمایش 5/5 اینچی است. این دو محصول برای طرفداران موبایلهایی با اندازه بزرگتر به بازار عرضه شدند و فروش خوبی هم در بازار بهدست آوردند.
OnePlus One: یک شرکت تازه وارد به بازار داغ و پر رونق موبایلهای هوشمند که خیلی زود توانست مورد توجه قرار بگیرد. دلیل این موضوع هم عرضه یک گوشی کاربردی با قیمتی ارزان و برابر 299 یا 349 دلار بسته به ظرفیت حافظه داخلیاش بود.
این گوشی از صفحه نمایش 5/5 اینچی، پردازنده چهار هستهای 5/2 گیگاهرتزی، رم 3 گیگابایتی و دوربین 13 مگاپیکسلی بهره میبرد. این گوشی اندرویدی ارزانقیمت توانست فروش خوبی در بازار بهدست بیاورد.
Google Nexus 6: گوشی موبایل جدید شرکت گوگل با پردازنده چهار هستهای 7/2 گیگاهرتزی، دوربین 13 مگاپیکسلی و صفحه نمایش بزرگ 6 اینچی 4K که میتواند برای بسیاری از کاربران و خریداران خیره کنندهباشد. این گوشیمانند دیگرمحصولات سری نکسوس از جدیدترین نسخه خالص سیستمعامل اندروید بهره میبرد و قیمت 650 دلاری آن با توجه به امکاناتش میتواند منطقی به نظر برسد.
BlackBerry Passport: یکی از بهترین موبایلهای هوشمند سال که شاید برای بعضیها عجیب به نظر برسد. با این حال این گوشی یکی از بهترین محصولات بلکبری تا به امروز بوده است و برای کاربرانی که به دنبال یک ابزار ارتباطی واقعی هستند میتواند مفید باشد. این گوشی دارای صفحه نمایش 5/4 اینچی با کیفیت، دوربین 13 مگاپیکسلی و البته کیبورد فیزیکی راحتی است که همیشه برای کاربران بلکبری جذاب بوده است.
Motorola Moto G: اولین نسخه این گوشی که در سال 2013 به بازار معرفی شد، یک محصول ارزانقیمت و کاربردی بود. نسخه جدید آن که در سال 2014 به بازار معرفی شده است، یکی از بهترین موبایلهای اندرویدی بازار است که امکان پشتیبانی از شبکه 4G را هم دارد. این گوشی دارای صفحه نمایش 5 اینچ، دو اسپیکر، امکان نصب دو سیمکارت، پردازنده چهار هستهای با سرعت 2/1 گیگاهرتزی و امکان ارتقای حافظه با کارتهای microSD است. کیفیت دوربین این گوشی هم از 5 مگاپیکسلی نسخه قبلی به 8 مگاپیکسل ارتقا یافته است.
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
آیفون ,
نوکیا ,
بلکبری ,
ال جی ,
اچ تی سی ,
هواوی ,
بهترین گوشی ,
اسمارت فون,
آیفون (به انگلیسی: iPhone) یک گوشی هوشمند تلفن همراه است که در روز ۹ ژانویه ۲۰۰۷ (۱۹دی۱۳۸۵) توسط استیو جابز، مدیر عامل وقت شرکت اپل معرفی شد.
آیفون صفحهکلید ندارد و فقط از یک کلید home برخوردار است که با فشردن آن کاربر به صفحه اصلی یا خانه منتقل میشود. از صفحه حساس لمسی بهره میگیرد، که میتوان با آن تایپ کرد، شماره گرفت و برنامههای گوناگون مبتنی بر وب و سیستمعامل iOS، را اجرا کرد.
آیفون دارای یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی است (البته آیفون ۵، دارای صفحه نمایش ۴ اینچی است)، ارتفاع آن ۴٫۵ اینچ، عرض آن ۳٫۴ اینچ و ضخامتش ۰٫۵اینچ است.
سیستمعامل این گوشی بر مبنای مک اواس است و iOS نام دارد. آیفون از مرورگر وب سافاری - مرورگر اصلی اپل - بهره میگیرد.
زمان عرضه
نخستین بار کمپانی اپل در تاریخ ۲۹ ژوئن سال ۲۰۰۷ میلادی آیفون را روانه بازارهای آمریکا کرد. در این روز بسیاری از علاقهمندان با تشکیل صفهای طولانی در برابر فروشگاههای اپل و شرکت AT& T در صف ایستادند تا جزو اولین کسانی باشند که این گوشی را میخرند. همچنین این گوشی از سال ۲۰۰۸، در بازارهای جهانی نیز عرضه شد. هدف گذاری اپل، فروش ۱۰ میلیون واحد از این دستگاه بود.
مدلها
اولین نسل از ایفون جیپیاس: ندارد فیلمبرداری: ندارد
تقریباً یک سال پس از طوفانی که اپل در ژانویه ۲۰۰۷ با معرفی اولین نسل iPhone به راه انداخت، دومین عضو این خانواده نیز با تغییرات کم و بیش قابل توجه به بازار ارائه گردیدهاست و دو فاکتور توزیع گسترده و حوزه قیمتی مناسب، آن را به بزرگترین رقیب برای iPhone کلاسیک بدل کردهاست. دوربین:۲ مگاپیکسل جیپیاس: دارد فیلمبرداری: ندارد
ایفون نسل سوم ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ ابعاد: ۱۲٫۳×۶۲٫۱×۱۱۵٫۵ میلیمتر وزن: ۱۳۵ گرم بلوتوث: نسخه ۲٫۱ مشخصات دوربین: ۳٫۲ مگاپیکسل رزولشن عکس: ۱۵۳۶×۲۰۴۸ پیکسل فیلم برداری: دارد کیفیت فیلم برداری: VGA
دوربین: ۵ مگاپیکسل فیلم برداری دارد کیفیت فیلم برداری: HD
دوربین: ۸ مگاپیکسل امکان دریافت دستورها صوتی و پردازش هوشمند، از لحاظ ظاهری تغییر با مدل قبلی ندارد، قدرت پردازش بالاتر با استفاده cpu دو هسته ایی. امکان فیلم برداری با کیفیت full HD 1080
ایفون نسل پنج ۱۲ سپتامبر سال ۲۰۱۲ ابعاد: ۱۲۳٫۸ × ۵۸٫۶ × ۷٫۶ میلیمتر وزن۱۱۲ گرم نسخه بلوتوث: نسخهٔ ۴٫۰ باA2DP مشخصات دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل فیلم برداری دارد کیفیت فیلم برداری: قابلیت فیلمبرداری با کیفیت Full HD در ابعاد ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه مدل پردازنده: Apple A6 Chipset, Dual-Core ARM Cortex-A15 CPU جنس بدنه: آلومینیوم ورژن سیستم عامل: iOS 6.0
ایفون نسل ششم ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۳ ابعاد: ۷٫۶ × ۵۸٫۶ × ۸ میلیمتر وزن ۱۳۲ گرم نسخه بلوتوث: نسخهٔ ۴٫۰ باA2DP مشخصات دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل فیلم برداری دارد کیفیت فیلم برداری: قابلیت فیلمبرداری با کیفیت Full HD در ابعاد ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه مدل پردازنده: Apple A6 Chipset, Dual-Core ARM Cortex-A15 CPU جنس بدنه: پلاستیک همراه با یک لایه فلز که در پشت قاب قرار گرفته است ورژن سیستم عامل: iOS 7.0
ایفون نسل هفتم ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۳ ابعاد: ۷٫۶ × ۵۸٫۶ × ۸ میلیمتر وزن ۱۱۲ گرم نسخه بلوتوث: نسخهٔ ۴٫۰ باA2DP مشخصات دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل دوربین با لنز ۵ لایه و گشادگی f/2.2 و فلاش True Tone و لرزش گیر فیلم برداری دارد کیفیت فیلم برداری: قابلیت فیلمبرداری با کیفیت Full HD در ابعاد ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل و ضبط ویدیو ۱۲۰ فریم بر ثانیه در حالت اسلوموشن مدل پردازنده: چیپ جدید A7 پردازنده ۶۴ بیتی و گرافیک جدید، ۲ برابر سریع تر نسبت به مدلهای قبلی حسگر اثر انگشت با نام Touch ID ورژن سیستم عامل: iOS 7.0
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
معرفی گوشی آیفون ,
گوشی آیفون ,
آیفون ,
آیفون5 ,
آیفون6 ,
آیفون4 ,
اپل ,
,
بنیانگذاری اپل (۱۹۷۶ تا ۱۹۸۰)
کمپانی اپل در سال ۱۹۷۱ با دوستی استیو وزنیاک ۲۱ ساله مهندس کامپیوتر و استیو جابز ۱۶ ساله متولد شد به طوری که با گذشت شش سال از آشنایی این دو نفر در سال ۱۹۷۷ این کمپانی با معرفی کامپیوتر شخصی Apple I که در گاراژ خانه جابز به صورت دستی ساخته شده بود رسماً با نام تجاری Apple Computer Inc به بازار تکنولوژی وارد شد و توانست ظرف مدت کوتاهی با فروش تعدادی از این مدل کامپیوتر شخصی، اعتباری برای خود دست و پا کند. بلافاصله در سال ۱۹۷۷ اپل نوع دیگری از کامپیوتر شخصی یعنی Apple II را وارد بازار کرد که به دلیل مجهز بودنش به فلاپی درایو ۵٫۲۵ اینچی از رقبای دیگر خود در آن دوره نظیر Commodore که از نوار مغناطیسی برای ذخیرهسازی اطلاعات استفاده میکرد، پیشی گرفت. در سال ۱۹۸۰ اپل سعی کرد با معرفی مدل Apple III که به نوعی بهینه شده سری Apple II به شمار میآمد با بزرگترین رقیب آن دوره یعنی آیبیام که با تجهیز کامپیوترهای خود به سیستمعامل DOS توانسته بود سهم زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص دهد، وارد رقابت جدی شود اما به دلیل ایراداتی که در طراحی این مدل وجود داشت مجبور شد تا صدها دستگاه از Apple III فروخته شده را به کمپانی برگردانده و از همین جا با تعیین و تشخیص راهحلهای ممکن برای رفع مشکل مدل Apple III ایده ساخت مدلی جدید خلق شد.
لیزا و مکینتاش (۱۹۸۱ تا ۱۹۸۹)
در سال ۱۹۸۳ اپل با ارائه مدل «لیزا» (Lisa) که اولین کامپیوتر مجهز به ماوس و سیستمعامل دارای واسط گرافیکی، آیکونها و پنجرهها بود توانست انقلابی بزرگ در زمینه کامپیوترهای شخصی به وجود آورد. بعد از آن در سال ۱۹۸۴ سیستمعامل مکینتاش توسط اپل در حالی روانه بازار شد که تبلیغات بسیار گستردهای برایش انجام گرفته بود. ظهور مکینتاش و ارائه نسخههای مختلف برنامههای نشر رومیزی توسط کمپانی ادوبی (Adobe) نظیر PageMaker و بعدها برنامه ساخت انیمیشن موجب شد تا مکینتاش در بین انتشارات و سازندگان فیلم و موسیقی طرفداران بسیاری پیدا کند. بسیاری از نرمافزارهای مشهور کنونی مانند مایکروسافت ورد و ادوبی فتوشاپ اولین بار برای کامپیوتر مکینتاش نوشته شدند.
اواسط دهه ۱۹۸۰ اپل دارای دو دپارتمان بود: یکی روی سریهای Apple II که خاص کاربران خانگی بود و دیگری روی سیستمهای مکینتاش که مخصوص کاربران حرفهای طراحی شده بود و به نوعی روی این دو دپارتمان تحقیقات بسیاری را انجام داد اما با تمام این تلاشها و تحقیقات مکینتاش نتوانست به سهم بازاری مشابه دهه ۷۰ کامپیوترهای Apple II دست پیدا کند، اما همچنان به رقابت خود با کامپیوترهای IBM ادامه داد.(مکینتاش (سیستم unix) با مک او اس فرق دارد)
دوران طلایی (۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱)
ارائه مدل جدیدی از کامپیوترهای قابل حمل توسط اپل در سال ۱۹۸۹ به نام Macintosh Portable کلید خورد و بعد از آن نوت بوک PowerBook وارد بازار شد. نوت بوکی که با همکاری کمپانی سونی و به کارگیری باتریهای دو ساعته، صفحه مانیتور ۹ اینچی و هارد درایو ۲۰ مگابایتی به فرمی کاملاً ارگونومیک طراحی شده بود توانست در سال ۱۹۹۱ سود زیادی را نصیب این کمپانی کند. این دوران به قدری در دوران کاری اپل سودآور و درخشان به شمار میآید که از آن به عنوان «دوران طلایی» یاد میکنند.
پاوربوک (۱۹۹۰ تا ۱۹۹۳) و نزول
با یادگیری چند درس دردناک بعد از معرفی کامپیوتر حجیم مکینتاش پرتابل در ۱۹۸۹، اپل به طراحی صنعتی روی آورد و استراتژی خود را بر پایه ارایه سه مدل کامپیوتر قابل حمل بنا کرد. یکی از این مدلها توسط Sony (که دارای مهارت در طراحی قطعات الکترونیکی کوچک، بادوام و کارا بود) ارایه شد. PowerBook ۱۰۰ در سال ۱۹۹۱ ارایه شد و استاندارد شکل و ترکیب ارگونومیک کامپیوترهای لپتاپ را بنا کرد. این محصول شهرت اپل را به عنوان یک تولیدکنندهٔ با کیفیت هم در زمینه کامپیوترهای رومیزی و هم کامپیوترهای قابل حمل تثبیت کرد. موفقیت PowerBook و چند محصول دیگر اپل در این مدت باعث افزایش سود مالی شرکت شد. مجله MacAddict سالهای ۸۹ تا ۹۱ را دوره اول طلایی مکینتاش نامگذاری کرد.
ولی دوره طلایی ادامه پیدا نکرد. مایکروسافت ویندوز یک رابط جدید را به نمایش گذاشت که به عقیده بسیاری از مردم از نظر کارایی به راحتی مکینتاش بود. اپل، مایکروسافت را متهم به کپی برداری از روی مکینتاش کرد ولی ویندوز به پیشرفت خود ادامه داد. در طول دهه ۹۰، اپل خط تولید خود را گسترش داد. اپل تنوع زیادی از محصولات را ارایه میداد. هزینهٔ تولید این گوناگونی محصولات از یک طرف و گسترش محبوبیت مایکروسافت ویندوز که با تبلیغات زیادی همراه بود از طرف دیگر منجر شد اپل تا مرز ورشکستگی پیش رود.
همکاری بزرگ (۱۹۹۴ تا ۱۹۹۷)
در اوایل دهه ۹۰ اپل به این نتیجه رسید که برای باقیماندن در دنیای کامپیوتر باید مکینتاش را بازنویسی کند. احتیاجات کاربران و برنامههای کامپیوتری با سختافزار و سیستمعاملهای فعلی قابل پاسخگویی نبودند. در سال ۱۹۹۴ اپل طرفداران خود را با اتحاد با رقیب قدیمی خود یعنی IBM و موتورلا غافلگیر کرد. این یک پیشنهاد برای تولید یک کامپیوتر جدید بود که از سختافزار IBM و موتورلا و نرمافزار اپل استفاده میکرد. اپل با اتحاد AIM (Apple IBM Motorola) امید داشت که از مایکروسافت تنها رقیبش جلو بیفتد. بعد از آن اپل خط تولید Power Macintosh را راهاندازی کرد که از پردازنده PowerPC IBM به جای سری ۶۸k موتورلا استفاده میکرد. سیستمعامل اپل برای پردازنده جدید بازنویسی شد.
در اواسط دهه ۹۰ اپل بر روی بهبود قابلیتهای سیستمعامل مکینتاش کار میکرد، بعد از اولین تلاش برای تغییر کدهای آن اپل به این نتیجه رسید که بهتر است نوشتن یک سیستمعامل جدید را آغاز کند و بعد آن را مطابق رابط کاربری مکینتاش اصلاح کند. بعد از شکست پروژه مشترک با IBM برای نوشتن سیستمعامل جدید، اپل سیستمعامل NEXTstep را خرید که محصول شرکت استیو جابز بود. این باعث بازگشت جابز به اپل شد. در ۹ ژوئیه ۱۹۹۷ هیأت مدیره اپل جابز را بعد از ۱۲ سال ضرر مالی و ارزش سهام پایین به سمت مدیرعامل منصوب کرد. جابز کار خود را به عنوان مدیرعامل موقت شروع کرد و دست به اصلاحات گستردهای در ساختار اپل زد.
شروع دوباره (۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵)
در ۱۹۹۸ یک سال بعد از برگشت جابز به شرکت، اپل یک مکینتاش کامل را به نام iMac به بازار معرفی کرد، یک طراحی جدید که بیشتر استانداردهای اپل را مانند SCSI و ADB حذف کرده و به جای آن دو درگاه USB قرارداده بود. در حالی که از نظر فنی چندان قابل توجه نبود دارای یک خاصیت ابتکاری جدید بود یعنی پوسته پلاستیکی شفاف که در رنگهای آبی و سفید ارایه میشد. ۸۰۰٬۰۰۰ سیستم iMac در سال ۹۸ فروخته شد. بعد از سال ۹۳ این اولین سالی بود که اپل به سود میرسید. در سال ۲۰۰۱ اپل سیستمعامل Mac OS X را ارایه کرد که بر پایه نکستستپ و بیاسدی بنا شده بود. OS X بین مشتریان و حرفهایها به ثبات و قابلیت اعتماد بالا همراه با ضریب امنیتی یونیکس و با یک رابط کاربری شناخته شد که استفاده آسان از آن را تضمین میکرد. در اواخر ۲۰۰۱ اپل اولین iPod که دستگاه پخش دیجیتال موسیقی قابل حمل بود را ارایه کرد. محصولی که بافروش بیش از ۴۲ میلیون به طرز شگفت آوری موفقیت آمیز بود. iPod با iTunes (که برنامهای برای فروش موسیقی به قیمت هر آهنگ ۹۹ سنت است) همراه شد. تا فوریه ۲۰۰۶ بیش یک میلیارد آهنگ قابل بارگیری از اینترنت برای iPod وجود دارد. در مارس ۲۰۰۵ اپل پشتیبانی خود را از تکنولوژی جدید Blu-Ray سونی اعلام کرد و به Blu-Ray Association پیوست. جابز در ژوین ۲۰۰۵ در یک سخنرانی از فروش کامپیوترهای جدید مکینتاش با پردازنده اینتل در ژانویه ۲۰۰۶ خبر داد. وی همچنین گفت که انتقال مکینتاش از PowerPC به Intel تا سال ۲۰۰۷ طول خواهد کشید.
عصر اینتل (۲۰۰۶ تا کنون)
مکبوک پرو اولین لپتاپ معرفی شده توسط اپل مجهز به پردازنده اینتل معرفی شده در سال ۲۰۰۶
اپل در دهم ژانویه ۲۰۰۶ اولین رایانههایش را با پردازنده اینتل ارایه کرد. لپتاپ جدید MacBook Pro جایگزین سری قدیمی PowerBook شدهاست که حدود ۴ برابر سریعتر است[نیازمند منبع] و آیمک جدید که ۲تا ۳ برابر سریعتر شدهاست. هر دو از پردازندههای اینتل با تکنولوژی Core Duo استفاده میکنند. مشارکت اپل و اینتل یک اصطلاح جدید را میان کاربران کامپیوتر به وجود آوردهاست، مکتل “Mactel” در جواب عبارت “Wintel” که به کامپیوترهایی که با پردازنده Intel و سیستمعامل Windows کار میکردند اطلاق میشد ساخته شدهاست. البته این عبارت هیچگاه توسط یک مقام رسمی دو شرکت استفاده نشدهاست و بیشتر در میان طرفداران رواج پیدا کرده است[نیازمند منبع].
حرکت به سمت آرم
سیاستهای کلی شرکت (که نشئت گرفته از نوع تفکر استیو جابز میباشد) بر آن است تا محصولاتی یکپارچه بدون وابستگی به دیگر شرکتها تولید شود. این وابستگی در ارائهٔ پردازندههای سری برادول اینتل و در نتیجه عقب افتادن ارائهٔ مک بوکها، خود را نشان داده است. از همین رو و نیز به دلیل موفقیت پردازندههای مبتنی بر معماری آرم سری Ax مورد استفاده در گجتها شرکت، اپل را به استفاده از پردازندههای آرم در کامپیوترهای شخصی نموده است. بر طبق اطلاعات لو رفته از مدیران ارشد اپل، این نوع کامپیوترها تا سال ۲۰۱۶ وارد بازار خواهند شد.
هک شدن برخی از سیستمها
شرکت آمریکایی اَپِل روز سهشنبه، اول اسفند، ۱۳۹۱ اعلام کرد که «تعداد کمی» از رایانههای کارکنان این شرکت هدف حمله هکری قرار گرفته اما «هیچ اطلاعاتی به بیرون درز نکرده است.»
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، شرکت اپل طی بیانیهای گفت که این رخنه از طریق یک سایت متعلق به «برنامهنویسان خارج از این مجموعه انجام شده است.» به ظاهر هکرها با استفاده از نقطه ضعفی در یک افزونه مرورگر جاوا، موفق به نصب بدافزار خود بر روی دستگاههای مَک چند نفر از کارمندان اپل شدهاند.
در ادامه بیانیه اَپل آمده است: «ما در اَپل تعداد اندکی از سیستمهای آلوده را شناسایی و آنها را از شبکه حذف کردیم. هیچ مدرکی دال بر خروج دادههای اطلاعاتی از اَپل وجود ندارد.» بیانیه رسمی شرکت اَپل زمان وقوع این حمله هکری را مشخص نکرده است.[۴]
نماد اپل
نماد اصلی اپل توسط استیو جابز و رون وین طراحی شده بود که ایزاک نیوتن را نشان میداد درحالی که زیر یک درخت سیب نشستهاست. هرچند این طرح خیلی زود با طرح مشهور سیب رنگین کمان که یک گاز از کنار آن گرفته شده تعویض شد. این یکی از طرحهایی بود که راب یانوف در سال ۱۹۷۶ به جابز نشان داده بود[نیازمند منبع]. در سال ۱۹۹۸ نماد اپل تک رنگ شد بدون اینکه رنگ خاصی برای آن به کار رود، برای مثال سیب بر روی PowerMac G۵ و Apple iMac خاکستری است، در Mac OS X به صورت پیش فرض آبی است. در صفحه بوت OS X ۱۰٫۳ و OS X ۱۰٫۴ رنگ کرمی دارد و بر روی iBook و PowerBook G۴ وMacBook Pro سفید است. نماد اپل یکی از شناخته شدهترین نمادها در جهان است و به طور برجسته در تمامی محصولات اپل و فروشگاهها دیده میشود. کامپیوتر اپل سازنده عمده کامپیوترهای شخصی واقع در ایالت کالیفرنیای آمریکا که کامپیوترهای غیر سازگار با آیبیام تولید میکند.
خدمات اپل در ایران
خدمات فروش و پشتیبانی محصولات شرکت اپل در ایران به صورت رسمی غیر مجاز بود و تا تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۲ شرکت اپل از ارائهٔ خدمات فروش رسمی و خدمات پس از فروش به مشتریان ایرانی امتناع میکرد و پس از اعلامیهٔ دفتر کنترل داراییهای خارجی که زیرمجموعه وزارت خزانهداری ایالات متحده امریکا است، مبنی بر عدم تحریم خدمات ارتباطی به ایران، شرکت اپل بعد از سه ماه تاخیر در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۲ در وبسایت رسمیاش ایران را از فهرست کشورهای مورد تحریم حذف کرد.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه های آیفون،
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
معرفی شرکت اپل ,
اپل ,
آیفون ,
آیپد ,
آیپاد ,
شرکت اپل ,
آشنایی با شرکت اپل,
آشنایی با آیفون 6 تازه ترین گوشی کمپانی اپل
یک – طراحی جدید و ضخامت کمتر
از آنجا که اندازه صفحهنمایش و در نتیجه اندازه گوشیها بزرگتر شده است طراحی سابق با لبههای تیز ارگونومی خوبی نداشته و اپل به طراحی جدیدی با لبههای خمیده روی آورده است. آیفون ۶ حالا تنها ۶.۶ میلیمتر و آیفون ۶ پلاس هم ۷.۱ میلیمتر ضخامت دارند.
با این حال کماکان از مواد باکیفیتی مانند آلومینیم و استیل در طراحی آیفون استفاده شده است؛ هرچند که خبری از شیشه یاقوت کبود و یا استاندارد ضدآب نیست.
دو – صفحهنمایش بزرگتر و با وضوح بیشتر
بالاخره اپل برای اینکه سهم بیشتری از بازار را از دست ندهد به گوشیهای با صفحهنمایش بزرگتر روی آورده است. آیفون ۶ با صفحهنمایش ۴.۷ اینچی وضوحی برابر با ۷۵۰ در ۱۳۳۴ پیکسل (تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ) و آیفون ۶ پلاس با صفحهنمایش ۵.۵ اینچی وضوح فول اچدی یعنی ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل و در نتیجه تراکم پیکسلی حتی بیشتر ۴۰۱ پیکسل بر اینچ را داراست.
سه – پردازنده قویتر
چیپست Apple A8 در آیفونهای جدید نسبت به نسل قبلی ۳۰ درصد از نظر پردازشی و ۵۰ درصد از نظر گرافیکی بهبود داشته است. همچنین با وجود اینکه آیفون ۶ کماکان یک گیگابایت رم در اختیار دارد اما آیفون ۶ پلاس رم دو گیگابایتی را به همراه خواهد داشت. گفته میشود پردازنده جدید نسبت به اولین آیفون اپل ۸۴ برابر سریعتر شده است!
به لطف پردازنده بهتر و موتور گرافیکی جدید Metal آیفون بازیهایی خلق شده که گرافیکی تقریباً در حد کنسولهای بازی دارد.
چهار – دوربین بهتر
با وجود حفظ وضوح ۸ مگاپیکسلی و اندازه پیکسل ۱.۵ میکرون و گشادگی f/2.2 حالا فناوریهای جدیدی در دل آن قرار گرفته است. فیلمبرداری ۱۰۸۰p در آیفونهای جدید حالا با سرعت ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه انجام گرفته و فیلمبرداری آهسته هم سرعت خیرهکننده ۲۴۰ فریم بر ثانیه را دارد.
آیفون ۶ پلاس همچنین بالاخره به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده در صورتی که آیفون ۶ به لرزشگیر دیجیتال قناعت کرده است. با قابلیت Focus Pixel فوکوس روی تصاویر با فناوری Phase detection سریعتر انجام میشود و لرزشگیر خودکار نیز ۴ تصویر با سرعت بالا ثبت کرده و آنها را برای حذف نویز و بهترین نتیجه با یکدیگر تلفیق میکند.
تصاویر پانوراما حالا وضوحی برابر با ۴۳ مگاپیکسل داشته و همچنین امکان فیلمبرداری زمانگریز Timelapse نیز به صورت خودکار وجود دارد.
دوربین جلوی Facetime HD حالا با وضوح بیشتر ۲.۱ مگاپیکسلی همچنین ۸۱ درصد نور بیشتری را جذب کرده و میتوانید سلفیها را نیز به صورت پیاپی Burst Mode گرفته و بهترین را انتخاب کنید.
پنج – سرعت بالاتر وایفای
آیفونهای جدید بالاخره به لطف فناوری WiFi/ac از وایفای با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکنند و همچنین امکان تماس وایفای نیز وجود دارد.
شش – پردازنده M8 و حسگر بارومتر
پردازندهای که وظیفه پردازش اطلاعات سنسورها را به عهده دارد حالا با نام M8 قویتر شده و میتواند تشخیص دهد مشغول راه رفتن هستید، دوچرخهسواری میکنید و یا از کوه بالا میروید. همچنین سنسور بارومتر نیز میتواند با اندازهگیری فشار هوا ارتفاع شما را از سطح دریا محاسبه کرده و در اپلیکیشن Health سلامتی اپل به کار ببرد.
هفت – نسخه ۱۲۸ گیگابایتی و قیمتها
بالاخره اپل نسخه ۱۲۸ گیگابایتی را نیز به آیفونها اضافه کرده است. آیفون ۵S و ۵C حالا صد دلار ارزانتر شده و احتمالاً آیفون ۶ آنلاک شده با قیمت فعلی آیفون ۵اس یعنی ۶۴۹ دلار برای مدل ۱۶ گیگابایتی عرضه خواهد شد. مدل بزرگتر یعنی آیفون ۶ پلاس نیز از قیمت پایه ۷۴۹ دلار عرضه میشود.
هشت – NFC و پرداخت الکترونیک با Apple Pay
با وجود اینکه مدتها اپل از به کار گیری چیپ NFC امتناع میکرد بالاخره با راهاندازی سیستم پرداخت الکترونیک Apple Pay این چیپ را در آیفونهای جدید قرار داده تا با کمک حسگر اثر انگشت از این پس به جای پول نقد و یا کارت اعتباری از آیفون خود برای پرداخت در فروشگاههای معتبر استفاده کنید.
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
آشنایی با گوشی آیفون 5 اس کمپانی اپل
مشخصات فنی:
مشخصات کلی:یک سیم کارته - وزن : 112 گرم - طراحی مناسب بانوان ، مناسب برای عکاسی
پردازنده:Apple A7 & M7 Motion Chipset 64bit Architecture CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی LED-backlit IPS LCD با دقت رتینا و لمسی خازنی (Capacitive Touchscreen) - سایز صفحه نمایش: 4.0 اینچ - دارای رزولوشن 1136 × 640 - تراکم پیکسلی: 326 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت
شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Apple iOS 7 - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:قطب نما
نقد و بررسی دقیق تر:
سیزدهم شهریور سال 1392، از آیفونهای جدید اپل پرده برداری شد. برای اولین بار در یک مراسم و در یک سال، کمپانی اپل دو گوشی معرفی نمود. در این بخش قصد داریم به نقد و بررسی آیفون 5 اس یعنی پرچمدار جدید یکی از سردمداران تکنولوژی یعنی اپل بپردازیم.
بهترین آیفونی که تا به حال ساخته شده، این جمله ایست که فیل شیلر در مقدمه معرفی iPhone 5S گفت. البته پیشتر هم در مورد پرچمداران سالهای گذشته اپل این جمله را شنیده بودیم و چیز جدیدی نبود! اما در این گوشی اپل حول سه موضوع خیلی مانور داده. این سه ارتقا بدین صورتند: پردازشگر A7، دوربین و تاچ آی دی. حال برای اینکه با هر یک از این موارد و البته دیگر مشخصات غول جدید کوپرتینو یعنی iPhone 5S آشنا شوید، با ما در ادامه همراه باشید.
همان ابعاد، همان وزن، بدون تغییر بنیادین، اما هنوز هم شکیل!
در کنفرانس سال گذشته اپل، همه چیز حول باریکتر و سبکتر بودن گوشی بود. اما امسال، هیچ صحبتی پیرامون ابعاد گوشی مطرح نشد، چرا که این گوشی نسبت به مدل قبلی، هیچ تغییری در این زمینه نداشته! ابعاد و وزن گوشی همانیست که در آیفون 5 دیده بودیم. البته میتوان این تغییر نکردن ابعاد را یک نکته مثبت در طراحی آیفون 5S دانست، چرا که با وجود ارتقای اکثر مشخصات گوشی، هیچ تغییری در ابعاد و وزن گوشی داده نشده که چنین کاری تقریبا فقط از اپل بر میآید. در ضمن، فراموش نکنیم که وزن 112 گرمی این گوشی، با اینکه همانند مدل قبلیست ولی هنوز هم جزو سبکترینها در بین دنیای پرچمداران کمپانی های مختلف است. قبلتر هم دیده بودیم که اپل تقریبا هر دو نسل یکبار، تحولی در ظاهر گوشی ایجاد میکند و این گوشی هم نسل جدید آیفون یعنی iPhone 6 نیست، بلکه نسل جدید آیفون 5 با نام 5S است، چیزی که پیشتر هم در مورد گوشیهای 3G و 3GS و همچنین 4 و 4S دیده بودیم. میتوان گفت تقریبا از مدتها پیش، همگان مطمئن بودند که گوشی جدید اپل تغییر ظاهری نخواهد داشت و با همان ظاهر آیفون 5 تولید خواهد شد که اینچنین نیز شد.
اما در طراحی گوشی، همه چیز هم بدون تغییر نبوده، یک تحول در رنگ که در زمان حیات جابز، شاید آنرا متصور هم نبودیم. برای اولین بار از ابتدای عمر 6 ساله آیفونها، این گوشی پرطرفدار، جامه طلایی به تن کرد. نمیدانیم علت تولید آیفون طلایی چیست، اما میتوان یکی از دلایل آنرا فعالیت شرکتهای مختلف جهت روکش نمودن نسلهای قبلی آیفون با طلا و استقبال چشم گیر کاربران از آیفونهای طلایی رنگ دانست. به هر حال، دلیل هر چه که باشد، خروجی خوبی داشته و یک گوشی طلایی و بسیار شیک به خانواده آیفونها اضافه شده. نه یک طلایی پر زرق و برق مانند گوشیهای Vertu، بلکه یک طلایی ساده و البته شکیل که برازنده آیفون است. یکی دیگر از نکاتی که در مورد رنگ این گوشی میتوان به آن اشاره نمود، حذف رنگ مشکی از گوشیهای جدید آیفون است. آیفون 5S، در رنگهای سفید/نقره ای، سفید/طلایی و خاکستری/طوسی تولید شده که شاهد خداحافظی با رنگ مشکی هستیم. شاید دلیل حذف رنگ مشکی را نیز بتوان به فاجعه ای که در مورد خش پذیری آیفون 5 های مشکی رخ داده بود مرتبط دانست. از معدود تغییرات دیگر که در ظاهر این گوشی ایجاد شده، وجود فلاش دوتایی در کنار دوربین است که در ادامه، مفصل به آن خواهیم پرداخت.
در کلید Home هم تغییراتی اعمال شده، که البته تغییرات بیشتر در کارایی آن محسوس است تا در شکل و شمایل آن، اما اصلیترین تغییر، به وجود یک حلقه دور تا دور این کلید و حذف علامت معروف مربعی شکل داخل آن بوده که این یکی را هم در ادامه توضیح خواهیم داد.
7، عددی تاثیر گذار در آیفون جدید
اولین موردی که در کنفرانس اپل به عنوان یک تغییر بزرگ به آن اشاره شد، استفاده از چیپ A7 در این گوشی بود. چیپی که در بر دارنده اولین پردازنده 64 بیتی استفاده شده بر روی گوشیهای موبایل است.اما پردازنده 64 بیتی دیگر چیست و به راستی چه اهمیتی دارد که اپل بیش از یک چهارم زمان کنفرانس معرفی آیفون 5 اس را برای آن اختصاص داد؟
64 بیتی شدن پردازنده این دستگاه چیزی نیست که در کوتاه مدت و در کارهای روزمره، کاربران تفاوت آنرا متوجه شوند، اما در واقعیت و به زبان ساده، یک انقلاب در پردازنده های موجود بر روی گوشیهاست. این پردازنده 64 بیتی قادر خواهد بود از تمام قدرت و ظرفیت سخت افزار های سطح بالا استفاده نماید و در اجرای چندین برنامه به صورت همزمان، قدرتمند تر از قبل ظاهر شود. این پردازندهها در آدرس دهی به حافظهها، توانایی بیشتری نسبت به نمونه های 32 بیتی دارند و این مورد، در عملکرد بهتر آنها تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.
اما متاسفانه مانند همیشه کمپانی اپل اطلاعات دقیقی را در مورد سخت افزار موجود در این گوشی اعلام نکرد و فقط با اعداد و ارقامی حدودی، قدرتمند تر شدن گوشی جدیدش را به رخ همگان کشید. اعدادی همچون تا دو برابر سریعتر از نسل قبلی و آمارهایی از این دست. حتی تعداد هسته های موجود بر روی چیپ A7 را نیز اعلام ننمود، اما احتمالا iPhone 5S هم دارای دو هسته با فرکانس حدودی 1.3 گیگاهرتز میباشد که البته به لطف 64 بیتی شدن معماری چیپ، عملکردی بسیار بهتر از مدل پیشین خود دارد.
خوب اپل ادعا کرده که این گوشی از iPhone 5 بسیار قویتر است، اما در عمل واقعا این موضوع صحت دارد؟ باید بگوییم که بلی، این ادعای تیم کوک کاملا با واقعیت مطابقت دارد و با یک غول به تمام معنا طرف هستیم. در تستهای گرفته شده از آیفون 5S، این گوشی عملکردی خارقالعاده را به نمایش گذاشت.
در تست 3DMark، این گوشی مقتدرانه در صدر ایستاد و گوشیهای Moto X و Galaxy S4 رده های بعدی را به خود اختصاص دادند.
تست Linpack هم گویای قدرت عجیب و غریب این گوشی بود، چرا که عملکرد 5S حدود 2.5 برابر از HTC One و Galaxy S4 بهتر بود که واقعا ما را شگفت زده نمود. در بنچمارک SunSpider اما رتبه های اول تا سوم همه متعلق به اپلی ها بود و به ترتیب آیفون 5S، 5C و 5 در رده های اول تا سوم ایستادند.
Geekbench 3 هم دیگر تستی بود که نشان داد عملکرد تک هسته ای و چند هسته ای این گوشی از همه رقبا بهتر است و iPhone 5S را به تنهایی در صدر قرار داد.
بنابراین مجبوریم یکبار دیگر کلاهمان را به احترام دست پخت جدید تیم کوک و جانی آیو از سر برداریم و این گوشی را نه تنها قویترین آیفون تولید شده تا به حال، بلکه تقریبا قویترین گوشی هوشمند تولید شده تا به امروز بنامیم. یکی دیگر از موارد خوشحال کننده در مورد آیفون 5S، سازگاری چیپ A7 با OpenGL ES 3.0 است که قابلیتهای گرافیکی بسیاری را برای دستگاه به ارمغان میآورد. این استاندارد، به کمپانیهای سازنده بازی این اجازه را میدهد که به بازی جزئیات بیشتری را اضافه نمایند و آنرا به واقعیت نزدیکتر کنند.
اما همه چیز به همین جا ختم نمیشود. اپل در کنار چیپ قدرتمند A7، یک چیپ جدید را هم با نام M7 طراحی نموده و بر روی iPhone 5S قرار داده است. طبق اعلام اپل، این چیپ جدید وظیفه پردازش دستورات حرکتی را بر عهده دارد. شاید کارکرد این سنسور در حال حاضر چندان ملموس نباشد، اما شاید یکی از دلایلی که تیم کوک این گوشی را آینده نگرانه ترین تلفن این کمپانی نامید، وجود همین چیپ M7 بر روی iPhone 5S باشد. این چیپ در حال حاضر به عملکرد بهتر برنامههایی که وابسته به انجام اعمال حرکتی هستند کمک مینماید، اما مسلما این همه خواسته اپل از M7 نخواهد بود.
به نظر میرسد وجود M7 بر روی 5S، سرآغاز داستان گجت های پوشیدنی کمپانی اپل باشد، چرا که از مدتها قبل، شایعه معرفی ساعت هوشمند اپل با نام احتمالی iWatch سر زبانها افتاده که چیپ M7 میتواند یک نشانی دیگر بر به وقوع پیوستن این شایعه در سال 2014 باشد. در ضمن، با وجود چیپ کمکی جدید، احتمالا چیپ A7 کمتر از قبل درگیر انجام محاسبات مربوط به اعمال حرکتی گردد و مصرف باتری آن هم کاهش خواهد یافت. همزمان با معرفی چیپ M7، برنامه جدید کمپانی ورزشی نایک هم که برای آیفون 5S و چیپ جدید طراحش شده با نام Nike + Move معرفی گشت.
در ضمن، آیفون 5S هم در سه ظرفیت 16، 32 و 64 گیگابایت تولید شد و خبری از آیفون 128 گیگابایتی نشد، در واقع برای آیفون 128 گیگابایتی با ناراحتی باید بگوییم : شاید وقتی دیگر .
8 بزرگتر از 8 ؟
خوب در مورد شکل ظاهری و سخت افزار این گوشی صحبت کردیم، برسیم به یکی دیگر از تغییرات اپل بر روی پرچمدار جدیدش یعنی دوربین.
خوشحالیم که طبق سنت همیشگی اپل مبنی بر ایجاد بهبود در عملکرد دوربین گوشیهای نسل جدید، iPhone 5s نیز مجهز به دوربینی بهتر نسبت به iPhone 5 شده است. چند وقت پیش هم فیل شیلر سخنانی را در رابطه با اینکه برای بهبود کیفیت تصویر، بهتر است به جای افزایش تعداد پیکسلها، سایز آنها را بزرگ کرد، خطاب نمود. فکر کنم این صحبت را از دهان استیو جابز هم شنیده بودیم.
سایز سنسور تصویر در دوربین iPhone 5s بزرگتر شده است. بنابراین در حالی که رزولوشن در همان 8 مگاپیکسل حفظ شده، پیکسلها درشت شدهاند. پیکسلها واقعا خیلی هم بزرگتر نیستند. تنها 1.5 میکرون در برابر 1.4 میکرون در iPhone 5. البته فقط قطر پیکسل را اندازه گرفتهایم و به طور کلی هر پیکسل 15 درصد بزرگتر شده است. به جز سنسور تصویر، اپل در اپتیک دوربین هم تغییراتی ایجاد کرده تا عملکرد آن را در شرایط نوری ضعیف بهبود بخشد. بدین ترتیب از لنزی با کمینهی نسبت کانونی f/2.2 به جای f/2.4 که بر روی مدل قبلی استفاده شده بود بهره جسته است. اپل این دوربین را، iSight نام نهاده.
بدین ترتیب کیفیت عکسهای دوربین دست کم در شرایط نوری ضعیف بهبود مییابد. این تقریبا همان کاری است که در HTC One هم انجام شده بود. این بهبودها باعث شدهاند که iPhone 5s ، دیگر از آن کلکی که iPhone 5 برای بهبود عکسها در شرایط نوری ضعیف میزد استفاده نکند. در حقیقت iPhone 5 در شرایط ضعیف نوری، به صورت خودکار بر روی عکسهایی که گرفته میشد الگوریتم کوچک سازی Binning 2X2 را اجرا میکرد. این الگوریتمی است که برای کم کردن نویز تصویر به صورت گسترده در عکاسی نجومی استفاده میشود. در iPhone 5 عکس با الگوریتمی کاملا پیشرفته کوچک میشود و سپس برای اینکه کسی نفهمد! دوباره به صورت دیجیتالی به 8 مگاپیکسل باز گردانده میشود. این عمل به هر صورت عوارضی جانبی را در کیفیت تصویر ایجاد میکرد. دوربین 5s دیگر به انجام چنین کارهایی احتیاج ندارد و عکسهایش واقعی هستند. در تستهای انجام شده نیز همواره عکسهای شرایط نوری ضعیف 5s بهتر از 5 به نظر میرسند.
برخلاف دوربین بعضی گوشیهای هوشمند سطح بالای امروزی، دوربین 5s فاقد لرزش گیر تصویر اپتیکال است. این در حالیست که تا به حال HTC، LG و نوکیا گوشیهایی با این قابلیت را ارائه کردهاند و همواره از عملکرد این سیستم آنها راضی بودیم. در عوض این گوشی از لرزش گیر تصویر دیجیتالی بهره میبرد که عملکردی قابل قبول دارد. به هر صورت اگر سیستم لرزش گیری اپتیکال تصویر را در iPhone 6 ببینیم قطعا ذوق زده خواهیم شد!
اپل همچنان یکی از بهترین مودهای عکاسی اتوماتیکی که تا به حال بر روی یک گوشی هوشمند دیدهایم را بر روی 5s قرار داده است. شاید خیلیها به دنبال تنظیمات کاملا دستی هم باشند ولی برای بیشتر کاربران، عکاسی اتوماتیک کاربردیتر است. عکاسی با 5s فوقالعاده سریع است و این گوشی آن را مدیون سیستم عامل iOS7 و پردازندهی A7 میباشد. آن قدر سریع که عکاسی پیاپی دوربین آن به 10 فریم بر ثانیه رسیده است. برای این کار کافیست که بر روی Burst mode بروید و انگشتتان را بر روی دکمهی مجازی شاتر نگه دارید. عکاسی میتواند تا 999 شات ادامه پیدا کند. عکسهای گرفته شده به صورت خودکار و هوشمند ترکیب میشوند تا گالری عکسهای شما به یکباره با تعداد زیادی عکس اشغال نگردد. اپلیکیشن دوربین به صورت خودکار میتواند آن عکسهایی که به نظرش مهمتر میآید را انتخاب کند. ولی در نهایت شما مختار هستید که هر چند تا از عکسها را که خواستید انتخاب کنید. همهی عکسها نیز به طور کامل بر روی کارت حافظه ذخیره میشوند.
دوربین 5s مجهز به فلاش دوقلوی LED جدیدی هم هست. فلاشی که اپل آن را True Tone Flash میخواند. در حقیقت اپل به جای اینکه مثل مدل پیشین از تک فلاش LED استفاده کند، از دو فلاش LED با دو رنگ متفاوت بهره برده است. یکی از آنها رنگ سرد متمایل به آبی و دیگری رنگ گرم متمایل به نارنجی دارد. دوربین میتواند قدرت هرکدام از این فلاش ها را به صورت جداگانه تنظیم کند تا مقدار صحیحی نور سرد یا گرم به صحنه بتابد. بدین ترتیب رنگهای عکس طبیعیتر خواهند شد. کاملا مشهود است که اپل قصد داشته عملکرد عکاسی دوربین این گوشی را در شرایط ضعیف نوری حتی با استفاده از فلاش بهبود بخشد.
iPhone 5s و iPhone 5c هر دو از دوربین جلوی مشابهی بهره میبرند. دوربینی که آن را FaceTime HD نامیدهاند و نسبت به دوربین جلویی iPhone 5 پیشرفته تر است. پیکسلهای این دوربین هم درشتتر شدهاند و سایز آنها از 1.75 میکرون به 1.9 میکرون افزایش یافته است. این بدین معناست که سایز سنسور بزرگ شده است. اما رزولوشن و کمینهی نسبت کانونی بر روی همان اعداد 720p و f/2.4 حفظ شدهاند. پس عملکرد در شرایط نوری ضعیف این دوربین هم بهبود یافته است.
در نهایت، رابط کاربری دوربین هم تغییرات بنیادینی داشته و دیگر خبری از آن رابط کاربری خسته کننده قدیم در این گوشی نیست. امکانات و مود های مختلف عکاسی و فیلم برداری به این دوربین افزوده شدهاند که تجربه عکاسی با آنرا برای کاربر بسیار خوش آیند تر خواهد ساخت.
یکی دیگر از موارد جذابی که در این گوشی اضافه شده، امکان فیلم برداری با سرعت 120 فریم بر ثانیه و با کیفیت HD است. البته حالت استاندارد فیلم برداری این گوشی، با کیفیت Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه است، اما میتوان از مود اسلوموشن هم استفاده نمود. جالبتر اینکه میتوان تنها یک قسمت انتخابی از فیلم را اسلوموشن کرد که نتیجه، بسیار جذاب و هیجان انگیز است. در کل، شاید همگان انتظار داشتند که اپل بر روی گوشی جدید خود از یک دوربین 13 مگاپیکسلی استفاده نماید تا دوربین ارتقا یابد، اما اپل با استفاده از دوربین 8 مگاپیکسلی متحول شده خود، همانند HTC One یک قدم مثبت در راستای آگاه سازی کاربران برداشت تا ثابت نماید که مگاپیکسل بیشتر دلیل بر کیفیت بهتر نیست، و این موردیست که در این دوربین نیز، به خوبی اثبات گردید.
اپل، ناتوان از ساخت صفحه نمایش بزرگتر با رزولوشنی بهتر؟
صفحه نمایش آیفون 5 اس چگونه است؟ صفحه نمایش این گوشی هم، همانند مدل پیشین یک صفحه نمایش 4 اینچی از نوع IPS است که رزولوشن 640×1136 را ارائه مینماید. در زمانی که تقریبا تمامی پرچمداران کمپانیهای دیگر رزولوشن Full HD را ارائه میکنند، رزولوشن این گوشی به نظر خنده دار و خجالت آور میرسد. اما آیا فکر میکنید کمپانی اپل، از تولید گوشی با صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ و یا با رزولوشن Full HD عاجز است؟ خیلی سادهلوحانه است که فکر کنیم این موضوع برای اپل سخت بوده، اما اصل قضیه به اصول این کمپانی بر میگردد. طبق یک قانون نانوشته در کوپرتینو، این کمپانی از هر چیزی در دستگاه های خود، به میزان کافی و مورد نیاز استفاده مینماید، و نه بیشتر. برای مثال، در زمانی که تقریبا میزان رم همه دستگاه های اندرویدی به 1 گیگابایت و بیشتر ارتقا پیدا کرده بودند، اپل کماکان بر روی 4S از 512 مگابایت رم استفاده میکرد، چرا که با توجه به قابلیتهای iOS، این میزان برای دستگاه کافی بود، حتی اگر منجر به تمسخر از طرف سامسونگ در مقایسه با Galaxy S3 میشد. نام رتینا هم توسط همین کمپانی ایجاد شد، که بر طبق آن، حداکثر رزولوشنی که چشم انسان قادر به درک آن است و کافیست، همین میزان است. بنابراین اپل کماکان اعتقاد دارد که از این رزولوشن بیشتر، بی مورد است و به میزان کافی بسنده نموده، با اینکه این بار هم مضحکه رقیبان شده!
البته، پیش بینی ما این است که اپل بالاخره به ساخت گوشیهای بزرگتر از 4 اینچ هم رو میآورد. گواه حرف ما، تناقضاتیست که بعد از فوت جابز یک به یک از اپل دیدیم. ابتدا اصرار جابز به عدم ساخت گوشیهای بزرگتر از 3.5 اینچ نقض گردید و آیفون 5 با صفحه ای 4 اینچی و با توجیه مناسب بودن حداکثر 4 اینچ برای کار با یک دست تولید گشت. آیپد کوچکتر از 9.7 اینچی مورد دیگری بود که شاید اگر حیات استیو جابز ادامه پیدا میکرد، هنوز شاهد ورود آن به بازار نبودیم. و نهایتا، آیفون پلاستیکی موردیست که شاید اگر جناب جابز هنوز زنده بود و آنرا میدید، از شدت عصبانیت دار فانی را وداع میگفت. بنابراین، میبینیم که سیاستهای مدیر جدید اپل، چندان هم مطابق با استیو جابز نیست، بنابراین هیچ بعید نیست که برای آیفون نسل بعدی یعنی آیفون 6، که طبق تاریخچه باید یک تحول ظاهری هم داشته باشد، شاهد یک صفحه نمایش بزرگتر، مثلا 4.7 اینچی باشیم. اما عملکرد صفحه نمایش آیفون 5 اس هم مانند آیفونهای قبلی، جزو بهترینهای زمان خود است.
با اینکه به نظر ما دیگر نباید آیفون را با گوشیهایی همچون HTC One و یا Galaxy S4 به دلیل اختلاف ابعاد مقایسه نمود، اما از نظر عملکرد صفحه نمایش و تاچ، این گوشی هم در زمره بهترینهاست. از قدیمالایام، هرگاه میخواستیم عملکرد صفحه نمایشی را در زوایای مختلف محک بزنیم، آنرا با گوشیهای اپل مقایسه میکردیم، پس چندان دور از انتظار نبود که عملکرد این صفحه نمایش هم در زوایای مختلف، بی نقص باشد. اما کیفیت تصاویر و جزئیات چگونه هستند؟ میزان روشنایی رنگ سفید در این گوشی، مقداری کمتر از 5C و 5 و البته بهتر از دیگر رقباست، در مورد رنگ سیاه هم، اوضاع تقریبا به همین صورت است. البته در این قسمت، SuperAMOLED ها در مقایسه قرار ندارند.
تاچ دستگاه هم که بی نظیر به نظر میرسد. البته، عملکرد تاچ دستگاه به موارد مختلفی مربوط میشود، از جمله میزان حساسیت سخت افزاری، بهینه بودن نرم افزاری در سیستم عامل از این مهم سهم دارند. اما در تستهایی که توسط شرکتی با نام Agawi صورت پذیرفته، سرعت پاسخدهی و یا در واقع واکنش iPhone 5S به لمسها، بیش از 2 برابر از Galaxy S4، Lumia 928، HTC One و حتی Motorola Moto X سریعتر است. به هر حال، با اینکه خیلیها منتظر معرفی آیفون جدید با صفحه نمایش Full HD بودند، اپل این گوشی را با همان صفحه نمایش قبلی معرفی نمود تا طرفدارانش در این مورد، حرفی برای گفتن نداشته باشند. ولی فراموش نکنیم که با این حال، هرچقدر هم که بر روی این صفحه نمایش زوم نمایید، موفق به دیدن پیکسلها نخواهید شد و کار با آن، همواره لذت بخش خواهد بود.
بر روی شارژ این گوشی چقدر حساب کنیم؟
مانند سالهای قبل، این بار هم اپل از اعلام ظرفیت باتری خود داری نمود و فقط به اعلام میزان شارژ دهی آن بسنده کرد. اما ما قصد نداریم میزان اعلامی اپل را بازگو نماییم، بلکه نتیجه تستها واقعیتر و گویاترند. در مرورگری اینترنت با Wi-Fi، باتری این گوشی عملکردی شبیه به برادران اپلی خود داشت که حدود 9 ساعت بود، البته در همین تست، LG G2 حدود 2 ساعت و HTC One حدود 1 ساعت بیشتر دوام آورند. اما در مرور صفحات وب با سیم کارت، اوضاع iPhone 5S بهتر شد و بیشترین شارژ دهی را از خود به نمایش گذارد که حدود 8.5 ساعت بود. برای مکالمه هم، میتوان تا حدود 9 ساعت بر روی این گوشی حساب نمود که در مقابل 23 ساعت LG G2 یا 14 ساعت HTC One و 12 ساعت Moto X، به میزان قابل توجهی کمتر است. اگر پیشتر هم از یکی از گوشیهای اپل استفاده نمودهاید، میتوانیم به طور کلی بگوییم که عملکرد باتری این دستگاه هم شباهت بسیاری به دیگر گوشیهای اپل دارد و چندان پیشرفتی نداشته.
iOS 7، تخت؟ عمیق؟
با معرفی نسل جدید آیفونها، نسخه نهایی سیستم عامل موبایل اپل یعنی iOS 7 هم معرفی شد. ویدئوی معرفی iOS 7 را میتوانید اینجا ببینید. بعد از افتضاحی که اسکات فورستال در مورد برنامه Maps بر روی iOS 6 به بار آورد که منجر به از دست دادن شغلش در اپل هم شد، تیم کوک مسئولیت طراحی نسخه بعدی iOS را به پسر خلاق و دوست داشتنی اپل یعنی جانی آیو سپرد. آیو هم از همان ابتدا هدف خود را اعلام نمود، ساده تر کردن iOS و عمق دادن به آن. با اینکه این سیستم عامل به طور کلی متحول شده، اما هنوز هم طراحی آن به گونه ایست که در اولین نگاه به آن، به یاد نسخه های قبلی بیافتید. البته، نقش رنگها در این نسخه بسیار زیاد شده، چرا که با دیدن این نسخه، رنگ آمیزی آیکونها کاملا برایتان خود نمایی مینماید و حتی شاید برای برخی، مقداری بچهگانه به نظر برسد. موارد بسیاری در iOS 7 تغییر یافته که سعی میکنیم به صورت خلاصه به همه آنها اشاره ای داشته باشیم.
اولین تغییری که مشاهده مینمایید، نحوه باز شدن قفل صفحه نمایش است که دیگر خبری از آن نوار معروف نیست و کل صفحه را باید به سمت دیگر بکشید. البته با وجود تاچ آیدی که در ادامه توضیح میدهیم، این صفحه چندان نیازی به کشیده شدن به سمت راست نخواهد داشت.
Control Center
اما اپل هم مجبور شد بالاخره از یک امکان بسیار کاربردی اندروید تقلید نماید و Notification Bar موجود بر روی گوشیهای اندرویدی را، با نام Control Center شبیه سازی نماید. البته خلاقیت بسیاری به خرج دادهاند و برای اینکه کسی متوجه تقلید آشکارای آنها نشود، این نوار را در قسمت پایینی صفحه نمایش تعبیه کردهاند که با کشیدن انگشت به بالا، نمایان میگردد! از مواردی که در این نوار میتوان آنها را کنترل نمود، میتوان به پخش موسیقی و صدای دستگاه، حالت Airplane، خاموش یا روشن نمودن Wi-Fi، BlueTooth، Don’t Disturb و قفل چرخش صفحه نمایش اشاره نمود. همچنین کلید های میانبر AirDrop، ساعت، دوربین و البته میزان روشنایی صفحه نمایش نیز وجود دارند.
مورد دیگری که در گوشیهای ساخت اپل آزار دهنده بود، عدم امکان ارسال و دریافت فایلها از طریق BlueTooth بود. حال اپل، این مورد را مقداری تعدیل نموده. چرا میگوییم تعدیل؟ به این علت که هنوز هم این مورد در مورد انتقال داده بین دستگاه های اپل با دیگر دستگاهها وجود دارد و فقط در مورد محصولات خود این کمپانی با وجود AirDrop برطرف گشته. AirDrop یک شبکه محلی ایجاد مینماید و به کاربران اپل که نزدیک به این محل هستند این اجازه را میدهد که فایلهای خود را با یکدیگر به صورت بی سیم به اشتراک بگذارند.
iTunes رادیو هم به iOS 7 اضافه شده که برای طرفداران برنامه iTunes، میتواند یک خبر خوش باشد. اما با استفاده از Facetime در iOS7، زین پس میتوان مکالمات صوتی هم داشت که احتیاج به پهنای باند کمتری دارد و با اینترنتهای کم سرعت هم قابل استفاده است. Safari هم بهبودهایی داشته و امکان Full Screen کردن آن برای مرور صفحات اینترنت وجود دارد.
Spotlight Search
حتما نوار جستجوی معروف اپل را به یاد دارید؟ صفحه ای که در منتها علیه سمت چپ صفحات منو قرار داشت و میشد در آن، در بین همه محتوای موجود به جستجو پرداخت. خوب از این صفحه دیگر خبری نیست! البته نگران نشوید، این بدان معناست که برای دسترسی به صفحه Spotlight، کافیست در هر صفحه ای که هستید، انگشتتان را از بالا به پایین بکشید تا این نوار بسیار کاربردی پیش رویتان حاضر شود و بگوید " در خدمتم ارباب " .
کاغذ دیواریهای پویا، قابلیت دیگری هستند که در iOS 7 اضافه شدهاند. البته نمیتوان این عکسهای پس زمینه متحرک را قابلیت نامید، اما به هر حال برای اولین بار بر روی iOS 7 این عکسها قرار گرفتهاند که عملکردشان شبیه به Live Wallpaper های اندروید است، اما همانند آنها نیست. بلکه با سنسور های حرکتی و با حرکاتی که به دستگاه میدهید حرکت میکنند، نه با مرور صفحات مختلف منو. به نظر میرسد، با وجود چیپ M7، این Dynamic Wallpaper ها، بار اضافی را بر روی دوش باتری نیندازند و در عمر باتری تاثیر بسزایی نداشته باشند.
Siri هم بسیار هوشمند تر از قبل شده و نتایج بهتری را ارائه میکند، با اینکه هنوز هم کارایی این دستیار حداقل در ایران چندان چشمگیر نیست. مورد مهمی که به سیری اضافه شده، قابلیت تربیت آن برای شناخت کلمات و یا نامهای خاص هستند که برای کاربران آیفون، بسیار خوش آیند است. پیشتر تقریبا نمیشد با گفتن یک نام ایرانی از دفتر تلفن، شماره شخص مورد نظر را از طریق سیری گرفت، اما با قابلیت یاد گیری سیری، میتوان به آن نامها را آموخت.
گالری عکس ها
اما گالری عکسها هم دستخوش تغییراتی گشته و نحوه مرتب کردن عکسها میتواند به خواسته کاربر تغییر کند. طوری که میتوان انتخاب کرد که عکسهای ثبت شده در تاریخ X و یا در مکان Y را نمایش دهد.
راستی، پیش از این برای داشتن برنامههایی همچون iMovie ، iPhotoو iWork که منحصر به iOS بودند باید مبلغی را پرداخت میکردید، اما در تصمیم جدید کوپرتینو، این برنامهها نیز رایگان شدند.
نوار Notification بالایی هم مانند گذشته وجود دارد و هشدارها از طریق این نوار به اطلاع کاربر خواهند رسید. اما قابلیت مالتی تسکینگ هم در iOS 7 وجود دارد و با دو مرتبه فشار دادن کلید Home، لیست برنامه های باز را مشاهده مینمایید و با کشیدن هر کدام به بالا، میتوانید آنها را به طور کامل ببندید. در کل، هنوز میتوان این سیستم عامل را برترین سیستم عامل موجود بر روی گوشیهای هوشمند دانست، البته سایه سنگین اندروید با پیشرفتهای چشمگیرش کاملا بالای سر iOS احساس میگردد و شاید سال آینده در نقد آیفون 6، دیگر نتوانیم سیستم عامل اپل را برترین بدانیم.
و بالاخره نو آوری اپل !
کل مدت کنفرانس اپل، تا قبل از معرفی تاچ آیدی، برای طرفداران این کمپانی دلهره و اضطراب بود، که آیا اپل باز هم میخواهد مانند آیفون 5، یک گوشی بدون نو آوری معرفی نماید؟ آیا این گفته که با فوت استیو جابز، نو آوری هم از اپل رفت صحت دارد؟
اما در آخرین بخش سمینار، بالاخره لحظه موعود فرا رسید و با یک پیش زمینه در مورد معایب استفاده از رمز عبور و عدم تمایل بسیاری از کاربران از آن، نو آوری جدید اپل معرفی گشت : حسگر اثر انگشت !
یک حسگر با ضخامت تنها 170 میکرون و رزولوشن 500 پیکسل در اینچ که بر روی کلید Home تعبیه شده و با اسکن 360 درجه ای انگشت، قادر است حضور انگشت بر روی کلید Home را حس نماید و حتی احتیاجی به فشردن کلید نیست. با وجود این سنسور، حتی خرید از آیتیونز از این به بعد با اثر انگشت انجام میپذیرد که روش جدیدی در خرید های اینترنتیست. باید از این امکان خوشحال باشیم، چرا که احتمالا به زودی روزی خواهد رسید که شما هم قادر باشید تنها از طریق اثر انگشتتان، از سایت دیجی کالا هم خرید نمایید. بنابراین باید گفت خداحافظ رمز عبور!
با وجود این حسگر، در هنگام کار با این گوشی، احساس حضور در فیلمهای امنیتی به شما دست میدهد! گوشی را بر میدارید، انگشتتان را بر روی کلید هوم میگذارید و ... تمام، شما مجاز به استفاده از گوشی هستید. و البته، فقط شما مجاز به استفاده از گوشی هستید و این یعنی امنیت بیشتر برای کاربر. حتی در صورت گم شدن یا دزدیده شدن گوشی هم، فقط ناراحت گوشی از دست رفتهتان خواهید بود، و نگرانی اطلاعات یا عکسهای شخصیتان را نخواهید داشت.
عملکرد این سنسور شگفت زدهتان خواهد کرد. ابتدای به امر باید چند ثانیه ای را به شناساندن یک یا چند انگشت خود به سنسور تخصیص دهید. چرا که حسگر به اسکن 360 درجه ای انگشت شما خواهد پرداخت. بعد از آن، فقط کافیست هر بار انگشت را از هر جهتی بر روی کلید هوم بگذارید تا با اسکن شدن اثر انگشت، قفل صفحه نمایش باز گردد. خوشبختانه، سرعت عمل TouchID هم به اندازه ای خوب است که حوصله کاربر را سر نبرد و او را از خداحافظی با رمز عبور، پشیمان نکند.
راستی، شما هم جزو افرادی هستید که بابت حریم خصوصی خود نگرانید و فکر میکنید که با وجود این حسگر، اثر انگشت شما در اختیار دستگاه های امنیتی آمریکا قرار خواهد گرفت؟ خوب نمیدانیم که آیا این اتفاق میافتد یا خیر، اما اپل تضمین داده که این اطلاعات کاملا در داخل گوشی محفوظ خواهد ماند، هرگز به سرورهای این کمپانی منتقا نمی شوند و جایشان کاملا امن است. این نو آوری اپل، میتواند آینده خرید های اینترنتی را متحول نماید.
البته، تقریبا از بعد از معرفی این گوشی، گروه های بسیاری در جهان در پی هک کردن این حسگر هستند که تا به امروز این اتفاق نیفتاده، اما به هر حال بعید هم نیست که روزی گروهی موفق به این مهم گردد، چرا که این محصول ساخته بشر بوده و عاری از خطا نیست، اما تجربه ثابت کرده که اپل، کمپانیای نیست که یک گوشی را با چنین ایراد بزرگی به بازار روانه سازد. در ضمن، در صورت پیدا شدن خطا بر روی آن هم، امکان رفع نرم افزاری ان وجود خواهد داشت. بنابراین، از این نو آوری جدید لذت ببرید و زیاد فکرتان را درگیر این موضوعات نسازید که آیا امنیت دستگاه کافیست یا خیر؟ به هر حال، امنیت این سنسور از رمز 4 رقمی قبلی، بیشتر است.
جمع بندی
آینده نگرانه ترین آیفونی که تا به حال تولید شده. این درستترین تعبیریست که خود اپل در مورد گوشی جدید خود گفته. واقعا به نظر میرسد با وجود پردازنده 64 بیتی، چیپ M7 و حسگر اثر انگشت، در آینده شاهد حضور صدها و شاید هزاران برنامه جهت استفاده از پتانسیل این موارد خواهیم بود که مسلما، همه آنها در جهت بهتر شدن تجربه کاری کاربران آیفون خواهند بود. ممکن است وجود هر یک از اینها را امروز نتوان چندان حس نمود، اما احتمالا تا چند ماه دیگر با خود بگوییم، چطور تا الان بدون حسگر اثر انگشت با گوشیمان کار میکردیم؟ آیفون 5S را یکی از برترین گوشیهای تولید شده تا به امروز مینامیم، چرا که در همه جوانب این گوشی عملکردی عالی را از خود به نمایش میگذارد. در واقع، آیفون جدید را میتوان در سه جمله اینگونه تعریف نمود : پردازشگر A7 و M7، دوربین فوقالعاده و تاچ آی دی. یکبار دیگر شاهد معرفی یک تلفن هوشمند خارقالعاده از اپل بودیم که باز هم به ما ثابت نمود که چرا اپل همواره پیشروست !
:: موضوعات مرتبط:
گوشی های آیفون،
،
:: برچسبها:
آشنایی با گوشی آیفون 5 اس کمپانی اپل ,
آیفون 5 اس ,
آشنایی با آیفون 5 اس کمپانی اپل ,
آشنایی با آیفون 5 اس ,
اشنایی با گوشی ایفون 5 اس کمپانی اپل,
|
|
|
|